|
Nu esti logat.
Intrebare pt doctoressa-5#77 2012-01-15 12:59:05
Re: intrebare pt doctoressadar kaereste, in februarie la candida trebuia sa tratezi si partenerul, iar 'colpita' am observat ca scriu mereu pe reteta, desi numai 'colpita' nu ai... Offline #78 2012-01-15 14:47:57
Re: intrebare pt doctoressaFrankie, m-am informat de la inceput si l-am tratat si pe el. Astept sa-si faca si el niste analize si dupa ma duc si vorbesc serios cu doamna doctor. Totusi, mi se pare aiurea atata timp si mereu am ceva, nu e nu stiu ce, dar este si e deranjant si in plus poate degenera spre altele...Daca si dupa urmatorul tratament o sa fie aceiasi problema o sa incerc si in alta parte... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #79 2012-01-15 14:54:04
Re: intrebare pt doctoressa
eu zic din start sa nu te mai duci la acelas dr si laborator. pierzi banii si iar zice ca n-ai nimik. Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-01-15 14:54:20) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #80 2012-01-15 14:54:07
Re: intrebare pt doctoressaeu zic sa faci exact cum a spus angel, stie bine ce vorbeste. deja ai fost la consultatie, crezi ca daca ii subminezi autoritatea medicului, o sa faca cum ii ceri? eu nu cred, din contra. au si ei rolul lor, dar vad ca nu ti-a rezolvat problema. te duci la un laborator si ceri culturi din secretie si din col eventual, si o sa vezi exact ce ai. ah, si antifungigrama /+ antibiograma daca e nevoie. cum am mai spus, eu am ascultat-o pe angel doar pe jumatate si am fost la sante, ca m-a mancat... si ce sa vezi? am cerut si platit culturile si mi-au facut examen microscopic... am vrut sa le dau cu analizele in cap, dar am realizat ca logic, nu vor recunoaste niciodata ca au gresit, sau au facut-o intentionat, din lenea de a lucra cum trebuie. asa ca: medlife sau sinevo si ceri ce a spus angel si scapi de griji. Offline #81 2012-01-15 16:47:33
Re: intrebare pt doctoressaNu vreau sa ii subminez autoritatea. Vroiam sa vorbesc cu ea sa-mi faca si alte teste in afara de simpla lama, cum ai spus tu, antifunigrama, antibiograma... Ma gandesc ca poate problema e undeva mai adanc si pe o lama nu se vede cine stie ce. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#82 2012-01-15 18:25:59
Re: intrebare pt doctoressapai asta este. eu cel putin am inteles ca ei nu fac alte examene pentru ca nu face laboratorul cu care lucreaza, ori ca nu au biologi competenti, ori ca le este lene, sau eu stiu din ce motiv, si atunci poti sa ceri tu pana maine examen bacteriologic adica culturile, ca ei tot 'lame' adica examen microscopic iti vor face iar antibiograma/ antifungigrama se fac in urma culturilor, nu a lamei, din cate stiu. daca gresesc ma corecteaza angel ti-am spus pe mine m-au mintit in fata ca au facut culturi, si de fapt au facut culturi din col, si din secretie nu, iar eu din col nici nu am cerut. am mai fost intrebata si de 3 ori... si eu consider ca, sa te duci la medicul tau, care din motivele sale, ce le implica si pe ale laboratorului cu care lucreaza, nu-ti face decat 'lame' si sa ceri sa-ti faca culturi, egal subminarea autoritatii medicului. but that's just me. si nu cred ca o sa-ti faca ce ceri. altfel faceau de la inceput. cel mult o sa minta ca au facut, si pe buletinul de analize va scrie un mare 'examen microscopic al secretiei vaginale' Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-15 18:40:19) Offline #83 2012-01-15 18:32:31
Re: intrebare pt doctoressaNu stiu cum se fac antibiograma si antifunigrama tocmai de aia am intrebat ce as putea face ca sa ajung la miezul problemei ca m-am saturat de aceiasi lama si acelasi tatament cu ovule cu lactobacili... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #84 2012-01-15 18:37:28
Re: intrebare pt doctoressaceri culturi si antifungigrama/ antibiograma la laborator, unul de incredere. faci culturile, adica iti ia probe pentru ele, si daca iese ceva in neregula, vor face ei si anti bla bla-urile. asa functioneaza. daca nu, nu si nu le mai platesti. am editat si mesajul anterior Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-15 18:38:48) Offline #85 2012-01-15 18:57:49
Re: intrebare pt doctoressaAm inteles. Cabinetul este privat iar consultatia decurge cum ai zis tu cu tot cu benoclat si palpat si bla bla bla... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #86 2012-01-16 00:02:12
Re: intrebare pt doctoressaaa intra la medlife pe site si fa tu calculul eu l-am facut cand am vrut sa ma duc si practic nu mi s-a parut mai scump decat unde ma duceam eu. sau la sinevo poti sa te duci. practic o sa platesti recoltarea cel mai probabil, nu cred ca e mai mult de 10 lei si examenul bacteriologic al secretiei/ culturi din secretie nu mai stiu exact sub ce denumire gasesti, care trebuie sa fie undeva pe la 60 lei. asta vei plati, daca iese ceva si a fost nevoie sa faca una din alea sau pe ambele, le vei plati ulterior sunt vreo 20 de lei parca... Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-16 00:02:56) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|