|
Nu esti logat.
Intrebare pt doctoressa-3#39 2011-12-22 21:04:41
Re: intrebare pt doctoressamultumesc mult pt sfat Offline #40 2011-12-22 23:17:12
Re: intrebare pt doctoressacu placere Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-22 23:17:27) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #41 2011-12-31 01:11:08
Re: intrebare pt doctoressaBuna seara!Va scriu ca o ultima optiune a mea,si imi cer scuze daca cumva nu am postat unde trebuie intrebarea mea sau daca s-a mai discutat acest topic.Am luat anticonceptionale vreo 5 ani fara probleme insa de un an de zile am probleme grave cu cosurile si asta numai cand le iau.In pauza de 7 zile imi dispar iar de la prima pastila ma umplu.Am luat Novynette,Marvelon21,iar acum iau Diane35.Am sperat ca schimbandu-le va fi mai bine insa nici un rezultat.Am fost la diferiti dermatologi din Constanta si mi-au prescris nenumarate antibiotice si creme(Skinoren,Retin-A) dar acestea trateaza efectul nu cauza.La ultima vizita la dermatolog i-am prezentat situatia..ca sunt sigura ca anticonceptionalele sunt problema,am intrebat daca exista vreo solutie sa nu las anticonceptionalele pentru ca imi sunt foarte comode si nu doresc sa trec la alta metoda de contraceptie insa mi-a trantit o alta crema si nu m-a ajutat cu nimic.Asa ca va intreb pe dumneavoastra...pot face ceva?exista vreun test sa verific daca de la hormoni sau de la vreun compus al pastilelor imi ies cosurile?Sau exista vreo pastila minune care poate sa blocheze acest "mic"inconvenient care m-a adus la disperare? Astept raspuns..va multumesc! Offline #42 2011-12-31 01:28:48
Re: intrebare pt doctoressaincearca la un endocrinolog, sau la un alt dermatolog. Offline #43 2011-12-31 13:08:40
Re: intrebare pt doctoressaCu siguranta de la ele imi apar...am facut si pauze de-alungul timpului si imediat mi se curata tenul.La alt dermatolog nu mai calc..dau 1 milion pe consultatie ca sa-mi prescrie antibiotice si creme foaaarte scumpe si care nu au nici un efect.Am facut si peeling,si sedinte cu derma roller-ul...dar astea bineinteles ca nu au oprit cosurile sa apara.Singurele momente cand am si eu tenul curat sunt atunci cand nu iau pastile.M-am gandit ca poate s-a mai intamplat cuiva sau ma poate ajuta doamna doctor cu o explicatie sau un sfat. Offline Publicitateloading...
#44 2011-12-31 13:14:12
Re: intrebare pt doctoressasdr nu vrei tu sa te duci la un cabinet de planning in loc sa te duci la dermatolog daca fara ele nu ai cosuri si sa vorbiti despre inel vaginal sau despre un alt contraceptiv oral fata de ce ai luat, cu o doza mai scazuta de hormoni, ca vad ca ai luat din alea 'tari', marvelon, diane... Offline #45 2011-12-31 13:16:25
Re: intrebare pt doctoressacred ca solutia e sa schimbi contraceptivul iar Ultima oara a fost editat de daenarys (2011-12-31 13:17:04) #46 2011-12-31 13:54:03
Re: intrebare pt doctoressaMa voi interesa de un cabinet de planning aici atunci..sper sa gasesc pe cineva..si mai ales bun.Initial am inceput cu Novynette recomandat de medicul ginecolog...dar fara analize,doar in urma unui control de rutina...ca deh..medicii nostri sunt straluciti..recomanda pastilele dupa ureche.Marvelon si Diane le-am schimbat de disperare pentru ca incepusera deja sa imi apara cosuri de la Novynette..si asta dupa cativa ani de administrare.Si stiu ca Diane sunt impotriva caderii parului,si a cosurilor..dar din pacate nici asta nu a fost solutia.Va multumesc mult pentru sfaturi...si in cazul in care doctoressa vede intrebarea mea...va rog in cazul in care puteti, sa imi recomandati alte anticonceptionale cu o doza mai mica de hormoni.Inca o data multumesc si...petrecere frumoasa diseara Offline #47 2011-12-31 14:18:37
Re: intrebare pt doctoressasdr,ii las eu link ,poate stie dansa mai bine cum sa te ajute #48 2012-01-01 21:45:07
Re: intrebare pt doctoressaMultumesc din suflet daenarys!La multi ani! Offline #49 2012-01-05 21:01:28
Re: intrebare pt doctoressaBuna, as avea o nelamurire: prietenul meu a facut epididimita iar doctorul i-a spus sa ia antibiotice. am tot citit pe internet dar nu inteleg daca boala aceasta mi-o poate transmite si mie, si deci ar trebui sa ma tratez si eu in perioada asta cu antibiotice, sau daca nu este cazul. din pacate doctorul lui nu i-a spus nimic referitor la asta iar eu cu vreo saptamana inainte sa afle prietenul meu ca are epididimita, am facut analize de sange si urina si nu aveam nimic. se poate sa aiba o perioada de incubatie infectia aceasta si de aceea sa nu fii iesit in analizele mele? ar trebui sa iau si eu antibiotice? multumesc! Offline #50 2012-01-05 22:19:03
Re: intrebare pt doctoressastiu ca sunt absurda sau paranoica..chiar daca mi-am facut test de sarcina si a iesit negativ inca sunt speriata ca pana aqm am avut menstra si aqm imi intarzie am luat si pastila de a 2 zi acum 2 luni si testul de sarcina a iesit negativ...dar nu inteleg de ce imi intarzie...am un ciclu dereglat..dar el venea cam la o luna dar acum nici la o luna nu imi mai vine..e posibila sarcina? Offline #51 2012-01-06 00:09:14
Re: intrebare pt doctoressadaca ai facut testul la 3 saptamani sau mai mult de la contact, nu esti insarcinata. mergi la medic cu dereglarea. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-06 00:13:02) Offline #52 2012-01-06 14:15:42
Re: intrebare pt doctoressacand a fost diagnosticat nu a facut nici un fel de analize, doctorul l-a consultat, i-a dat diagnosticul si i-a spus ca poate fi cauzat de cald/frig , asa ceva... Offline #53 2012-01-06 14:23:34
Re: intrebare pt doctoressa
nu. sunt boli cu transmitere sexuala. Offline #54 2012-01-06 14:36:35
Re: intrebare pt doctoressaBuna fetelor! Eu am o problema cu care ma confrunt de 2 ani si nu-i dau de cap Inainte de menstruatie apare o sangerare maro care dureaza pana la menstruatie. Initial, acum 2, a aparut in ziua 29, apoi in 26 si tot asa, ca de un an de zile sa apara in ziua 14 si sa dureze pana in ziua 30 cand apare menstruatia. Am fost la dr, totul e in regula, mi-a spus ca e dereglare hormonala, insa nu am facut analize specifice. Am luat 6 luni yaz si de o luna mi le-a schimbat cu yasmine. Insa, nicio schimbare. Si sub AC tot in ziua 14 incepe sangerarea maro. Mai nou, inainte de debutul ei ma inteapa ovarul stang de vreo cateva ori si pac, apare si ea, in max 8 ore. Nu mai stiu ce sa mai fac Eu, cu mintea mea creata ma gandesc ca mi trebuie niste AC trifazice, dar nu stiu, pt ca nu am pregatirea necesara. Daca m-ar putea sfatui doctoressa ce sa fac... Multumesc! Offline #55 2012-01-06 15:05:02
Re: intrebare pt doctoressadar sunt mai frecvente la femei sau la barbati? Offline #56 2012-01-06 16:38:51
Re: intrebare pt doctoressanu stiu sa-ti spun. citeste aici, poate te lamuresti: Offline #57 2012-01-06 16:41:49
Re: intrebare pt doctoressaam inteles. multumesc mult! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|