|
Nu esti logat.
Intrebare pt doctoressa-2#20 2011-12-14 14:48:02
Re: intrebare pt doctoressaAm făcut examen colposcopic şi am următorul rezltat : Offline #21 2011-12-14 15:54:41
Re: intrebare pt doctoressaEvident, cel mai bine te poate lamuri medicul tau, in contextul clinic pentru care ai facut colposcopia....e o leziune pe col, asta e clar...vad ca se suspecteaza condilomatoza...oare un tipaj HPV ai facut? cred ca ar fi util Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2011-12-14 19:49:18
Re: intrebare pt doctoressamultumesc Offline #23 2011-12-14 20:07:01
Re: intrebare pt doctoressala Bp mi.a iesit cls.II,cu mentiunea frotiu inflamator nespecific Offline #24 2011-12-19 12:28:07
Re: intrebare pt doctoressadoctoressa te rog sa ma ajuti si pe mine cu aceasta problema:ciclul mi-a aparut la varsta de 13 ani,l-am avut reglat imi venea la timp,pe la 15-16 ani s-a dereglat nu mi-a mai venit vreo 6 luni mentionez ca eram virgina.am fost la un ginecolog si mi-a dat sa iau anticonceptionale yasmin,la ecografie mi-a zis ca am ovare polichistice.am luat aceste anticonceptionale aproape un am in care menstra mea s-a reglat,dupa ce le-am intrerupt dupa 5-6 luni iar au inceput dereglarile.am acum 19 ani mi-a inceput viata sexuala si am fost sa imi fac un ecograf deoarece ma durea burta la contactul sexual.mi s-a zis la ecograf ca am un chist de apoape 5cm ce pot sa fac cu ce sa il tratez?mie mi-a zis sa ma operez dar imi este prea frica sa fac asta si as vrea sa incerc prima data cu pastile si daca nu o sa fac pana la urma acea operatie...va multumessc Offline Publicitateloading...
#25 2011-12-20 00:23:02
Re: intrebare pt doctoressae normal ca au revenit iar dereglarile daca le-ai intrerupt. ti-a recomandat medicul sau de ce ai renuntat? Offline #26 2011-12-20 12:23:12
Re: intrebare pt doctoressa
Experienta mea zice ca durerile de burta la contactul sexual nu au decit foarte rar vreo cauza organica. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2011-12-20 19:20:50
Re: intrebare pt doctoressafrankie nu mi-a zis doctorul sa renunt,am renuntat eu pt ca ma ingrasam de la ele,eram virgina si nu am mai vrut sa le iau.doctorita mi-a zis sa renunt la ele cand o sa vreau sa fac un copil dar mi se pare exagerta de mult timp sa le iau aveam doar 14-15 ani si sa le iau asa in continuu pana pe la 20 si ceva..... Offline #28 2011-12-20 22:21:46
Re: intrebare pt doctoressapai mai, chistul ala a crescut pentru ca ai renuntat la ele. corectati-ma fetelor daca gresesc. era o metoda de tratament, nu te jucai, nu luai pastile pt contraceptie. daca ai probleme cu colesterolul si pentu a-l tine sub control ti se dau niste pastile de luat zilnic, renunti la ele, ca ti se pare mult sa le iei 5 ani?... eu zic ca nu. doctorita a zis foarte bine sa renunti la ele doar cand vrei un bebe. ai nevoie de ele, sau ma rog, aveai. acum poate te ingrasai de la ele, poate nu. e greu sa spui sigur care e cauza si sincer acum nu cred ca la capitolul ingrasat la femei exista o singura cauza si daca ele influentau semnificativ cresterea ta in greutate, trebuia sa discuti cu medicul sa-i spui problema si sa-ti prescrie daca era cazul altele, nu sa renunti de capul tau. nu te cert iti explic logica peste care tu ai sarit. acum fa exact ce a spus doctoressa: repeta ecografia, daca este chist: pastile, daca nu merge cu ele, operatie. Offline #29 2011-12-21 22:43:23
Re: intrebare pt doctoressapai mi-am facut o programare pe data de 9 ian. pt o ecografie intravaginala.....l-am descoperit dintr-o prostie...am fost sa imi fac un eco sa vad daca sunt insarcinata dupa 3-4 sapt mi-a zis ca nu ca uterul este in valori normale si daca e sa imi intarzie sa fac un test dar mie mi-a venit si chiar daca nu a fost nevoie dupa ce mi-a trecut am facut un test si tot negativ...asa am descoperit acest chist. Offline #30 2011-12-22 00:06:29
Re: intrebare pt doctoressanu stiu exact de ce dar doctoressa a spus sa mergi la alt medic si sa repeti ecografia. eu zic ca stie ce stie... incepe cu asta. in ianuarie ai spus oricum nu trebuia sa renunti de capul tau, nu ai renuntat pe motive azivate, nu-ti faceau rau, si in locul tau m-as fii dus sa repet ecografia inainte sa renunt la ele, sa vad daca mai am chisturi... de fapt sunt destul de convinsa ca medicul respectiv trebuia sa iti ceara sa revii dupa vreo 6 luni. daca acum la consultatia asta mai gaseste ceva, si iti da pastile, ia-le cum spune sper sa mearga doar cu ele si sa nu fie nevoie de operatie, sau sa nu mai fie deloc cum zice doctoressa succes. sa ne spui cum a mers Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-22 00:06:56) Offline #31 2011-12-22 00:37:19
Re: intrebare pt doctoressasi eu sper la fel...dar eu sunt inca speriata de o sarcina...pt ca nu am experienta in domeniu ca m-am dezvirginat acum cam 2 luni si nu am avut contacte frecvente dar a doua oara dupa ce m-am dezvirginat s-a rupt si am intrat in panica...chiar daca am fost la ecografie abdominala si mi-a zis sa ca nu e nimik multa lume mi-a zis ca e prea devreme dupa 3-4 sapt.....dar nu mi-a intarziat mi-a si venit chiar daca am un ciclu dereglat,si am facut si un test dupa ce mi-a trecut menstra si negativ..ma gandeam la o sarcina extrauterina sau am mai auzit ca poate sa iti vina menstra si peste sarcina si asta ma sperie:(( Offline #32 2011-12-22 00:48:43
Re: intrebare pt doctoressamaria, sarcina extrauterina iese la test, mesntra peste sarcina e diferita, e mai putina cantitativ si mai rozalie sau ca spottingul, sau vine mai devreme daca e sangerare de nidare. daca ai facut testul la 3 saptamani sau mai mult de la contact esti in siguranta. plus ca acum recunosc ca nu stiu exact la cat se vede sarcina la ecografia endovaginala, dar daca au spus medicii ca se vede... nu am inteles exact daca tu le-ai spus de ce o faci. deci testul, inteleg ca trecusera 3 saptamani. daca e asa te calmezi chiar acum, rasuflii usurata, nu esti insarcinata Offline #33 2011-12-22 00:56:47
Re: intrebare pt doctoressaeu am facut abdominala.m-am dus special pt sarcina si a gasit chistul:(.da am menstra normala...mie de obicei cand imi apare imi cepe sa curca din prma zi luna asta nu a fost chiar asa prima zi doar a picurat si pe urma mi-a venit si m-a tinut normal 5 zile.poate ca si escapellul e de vina...... Offline #34 2011-12-22 01:03:22
Re: intrebare pt doctoressala abdominala nu se vede asa de repede. ai scris dar credeam ca ai gresit zi-mi de test/teste cand ai facut? Offline #35 2011-12-22 01:11:41
Re: intrebare pt doctoressapai am facut la 3 saptamani la 4 si la5 jum ceva de genu si toate au iesit neegative am facut si barza si sure chek Offline #36 2011-12-22 01:30:02
Re: intrebare pt doctoressaatunci gata cu grijile Offline #37 2011-12-22 16:35:14
Re: intrebare pt doctoressabuna doctoressa te rog frumos spunemi si mie dupa contactul sexual cu prietenul meu mia aparut o secretie alba nemirositoare nu am usturimi nici mancarimi iar lui ia aparut niste pete rosi de la ce se intampla aceste reacti.sa precizez ca eu am himenul elastic si sa cam chinuit,este ceva grav? Offline #38 2011-12-22 19:25:01
Re: intrebare pt doctoressa
poate fi o infectie. Mergi la medic pt un ex de secretie . Noi nu ne putem da seama cat e de grav fara a face in prealabil un control. Sanatate! Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-22 19:25:17) What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|