homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sindromul ovarelor polichistice

#1 2012-02-08 16:22:09

cristina_luca
New member
Inregistrat: 2011-09-01

Sindromul ovarelor polichistice

Hello!

As vrea sa deschid un subiect pe care nu l-am vazut pe forum, cel putin nu sub aceasta denumire.
Ar fi extraordinar daca toata lumea care are aceasta problema (SOP) sa ajute cu pareri, experiente, medici etc.
Ex:  1. Care sunt analizele care vi s-au recomandat.
      2. Tratament/e.
      3. Medici endocrinologi.
      4. Medici ginecologi care sa fie cat de cat documentati ref. la aceasta problema.
      etc.
Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar experienta mea legata de ginecologi si endocrinologi m-a facut sa nu mai am incredere in nici unul si nici nu mai am curaj sa merg la vreo consultatie.

Astept cu mare interes pareri, raspunsuri.

#2 2012-02-08 21:38:59

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Sindromul ovarelor polichistice

1.Am facut doar o amarata de echografie unde mi s-a spus ca am ovare micropolichistice(doctorul a spus ca sunt polichistice dar a scris micropolichistice si nu am inteles pana la urma ce am)
2.Mi s-au recomandat anticonceptionale si vizita la un an
3.Am fost la ginecolog,nu la endocrinolog sad
4.Toti,cred eu ca sunt documentati,adica sunt medici.

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2012-02-09 00:09:56

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

johanne, SOPC nu presupune doar aspectul vazut la echografie de ovare micropolichistice; presupune, in plus, si o dereglare hormonala, care iese la analize la endocrinolog.

#4 2012-02-09 08:53:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.