|
Nu esti logat.
AVORTUL-3#39 2007-04-13 11:19:37
Re: AVORTULam vazut si eu filmuletul..si mi se pare oripilant..am inceput sa plang,sincer!e adevarat ca demult,dar in principiu cred ca in asta consta un avort...practic asta se intampla.am 18 ani,nu am avut parte de nici un avort slava domnului...insa ceea ce am vazut m-a pus p ganduri si vreau sa fac in asa fel incat sa nu ajung la vreun avort... Offline #40 2007-04-13 16:58:00
Re: AVORTULintr-adevar site-ul acela este oribil... iar discutia de aici super interesanta... multe pustoaice ar trebui sa citeasca si sa se documenteze inainte de a se avanta intr-o relatie ce poate implica o asemenea experienta... dar totusi tind sa-i dau dreptate lui biancus... oare insarcinata la o varsta, nu mai spun 18-19, ci 15-16 pentru ca se intampla destul de des, ai putea pastra copilul cu riscul de a-ti distruge iremediabil viata, atat a ta cat si a copilului pe care ar urma sa-l ai??? nu sunt de acord cu ideea de avort, dar nici cu ideea de a face un copil pur si simplu din neglijenta sau mai rau din prostie... parerea mea ar fi ca la modul in care se dezvolta tinerii in ziua de azi, la libertatea de care au parte, ar trebui sa aiba parte si de o educatie sexuala daca nu acasa, cu atat mai mult la scoala, mass-media... dar ce se intampla cand toata aceasta propaganda nu este luata in seama, cand ne lasam dusi de val, iubim, simtim... samd???? eu am trecut prin asa ceva si pot spune ca a fost si a ramas cea mai marcanta experienta din viata mea... n-am avut parte de probleme fizice, dar psihic m-a demoralizat.... si inca ceva: "prietenul mi-a fost alaturi..." oare chiar se poate ca ei sa simta durerea fizica sau mai rau durerea din sufletul unei femei atunci cand practic ceva din ea se rupe???? eu nu cred... si culmea este ca desi exista atatea variante pentru a ne proteja, tot se intampla... Offline #41 2012-02-09 03:11:48
Re: AVORTULFetelor, sunt pusa intr-o situatie pt care ma simt oarecum vinovata. O prietena a mea a ramas insarcinata si bininteles iubitul ei i-a zis acum o saptamana sa stea linistita si sa nu-si faca griji si in sera asta i-a zis ca el se astepta sa fi facut ceva pana acum. Cazul tipic, nu poate spune parintilor pt ca tatal e prea autoritar, el nu-si asuma responsabilitatea (decat ii da bani sa faca avortul). Ultimul ei contact a fost in data de 5 ianuarie. Alt detaliu nu pot sa va mai dau ca nici ea nu stie prea bine. Intrebarea e daca in cazul asta poate folosi acele pilule avortive si cat costa un avort. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #42 2012-02-09 03:48:09
Re: AVORTULPilulele avortive pot fi administrate pana in a8a saptamana de sarcina,sub supravegherea medicului. Se administreaza doua medicamente,care provoaca contractii uterine. Asadar,avortul are loc cam in 48 de ore. Offline #43 2012-02-09 08:50:18
Re: AVORTULMultumesc Bianca ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#44 2012-02-09 23:27:29
Re: AVORTULavortul prin pastile e destul de utilizat prin tarile vestice, dar si acolo e supravegheat si se adreseaza unor cazuri selectionate. cel mai adecvat in cazul prietenei tale e sa faca avortul "clasic", cu tot sprijinul tau, pe care il va pretui si care o va ajuta destul de mult. Ultima oara a fost editat de moksha (2012-02-09 23:27:55) Offline #45 2012-02-10 12:56:33
Re: AVORTULDeci nu stiu ce sa mai cred. m-a sunat acum si mi-a spus ca are secretia abundenta si ca o doare burta destul de tare. Maine avem programeare si o sa merg cu ea la medicul unde merg eu si o sa vedem ce e dar primele testele de sarcina au iesit asa ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #46 2012-02-10 13:03:07
Re: AVORTULsunt clar pozitive... Offline #47 2012-02-10 22:29:57
Re: AVORTULsunt foarte pozitive daca pot spune asa. Offline #48 2012-02-10 22:33:55
Re: AVORTULFoarte pozitive si sunt doua,clar e sarcina,e foarte rar cand testele dau fals pozitiv Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|