|
Nu esti logat.
Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen-3
#39 2012-02-11 17:24:13
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenHappy , eu am facut o materie cu el si din fericire am trecut cu bine dar s-au auzit destule vorbe despre el si in promotia mea, nu mai zic la cele din urma Ultima oara a fost editat de Aishwarya (2012-02-11 19:37:33) Enjoy the silence Offline #40 2012-02-11 17:50:33
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen da, e vestit pt numarul mare de studenti pe care ii pica. Offline #41 2012-02-11 18:49:54
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenYasmina, daca tu ai avut probleme cu UBB, nu inseamna ca toti au! Sunt si profi cu figuri in cap care te iau pe post de carpa, insa de aia care invata, nu cred ca se leaga cineva. Tocmai la statistica (trebuia sa fac cu Parpucea, dar fiind cele intamplate au adus alt prof sever), am luat 9 si la restul materiilor am 10. Si multa lume e in cazul meu. Eu zic ca depinde si de student si de cum e privit el, daca comenteaza sau daca e la nivel mediocru. La mine in faculta inca nu stiu cat e o sesiune sa o treci cu 5, dar de 1000 de euro mai bine ma las de faculta si incep alta (poate chiar la privat) si platesc 2 ani la taxa. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #42 2012-02-11 19:51:53
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenHappy, multumesc . Da, i s-a dus vestea de multi ani, dar cand am dat eu examenul nu au picat foarte multi colegi ( acum nu stiu daca toti au trecut prin metode ortodoxe sau nu ) dar am inteles ca in restanta ii trece pe aproape toti Iar la master am auzit ca e chiar un profesor "de treaba" , isi schimba comportamentul la 180 de grade Enjoy the silence Offline #43 2012-02-13 22:08:12
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen
Nu ma refeream la mine, din fericire sunt integralista si nu am avut astfel de probleme. Ma refeream la ceilalti 150 colegi care sunt in situatia asta si care desi s-au prezentat la examen (dau exemplu din sesiunea asta) sunt trecuti ca neprezentati sau etc. Si sunt fete bune care se chinuie, problema e ca sunt "de la tara" si normal ca se merge pe alte considerente, in nici un caz pe "cine invata nu are probleme". Asa ca nu-mi spune tu mie cum e la UBB. Poate fiind o norocoasa ca si mine si ca altii 20% nu te intereseaza problemele celor vazuti mai rau, insa ele exista! Offline Publicitateloading...
#44 2012-02-13 22:11:23
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenSi eu pot spune ca sunt de la țara si nu ma afecteaza cu nimic. Unele chestii sunt prea subiective, e rau-spus ca UBB e intr-un fel, cand de fapt nu se studiaza la o universitate si la o facultate din cadrul ei. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|