homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Divortez...-3

#39 2012-04-22 22:00:00

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Re: Divortez...

Nu e un motiv de bucurie un divort (in general vorbesc), dar in cazul tau e mai bine asa, decat o casnicie de una singura...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#40 2012-04-23 14:51:03

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Trebuia sa vorbeasca cu tine, inainte de a-si lua zi libera, cum putea sa stie sigur cand o sa mergeti altfel lol ?
Esti de admirat pentru taria de care dai dovada puss

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#41 2012-04-23 19:17:52

Perla
New member
Inregistrat: 2012-04-18

nocry  nocry  nocry pentru toate fetele care m-au incurajat!

#42 2012-04-23 19:21:26

Perla
New member

LadyPink a scris:

Cred ca cea mai inteleapta decizie pe care o puteai lua era sa divortezi. Eu chiar nu stiu de unde ai avut atata rabdare cu el, din ce povestesti tu practic erai singura intr-o relatie, iar singura relatie pe care o avea el era cu jobul lui. Cred ca in locul tau ma urcam de mult pe pereti si imi luam lumea in cap! Cu siguranta o sa fii ok pentru ca ti-ai dat seama ca ti-e mult mai bine asa asa ca te felicit pentru decizie si pentru ca te-ai tinut de ea. Bravo si pentru faptul ca ti-ai gasit ceva de facut, sa iesi, sa te relaxezi (apropo, la ce piesa te duci? big_smile), esti cu siguranta pe drumul cel bun!

pai mi-am luat bilete la teatru de revista Constantin Tanase la piesa ,,Aplauze, Aplauze". Nu stiu cum e dar daca e vorba de teatru de revista ma gandesc ca se va lasa cu rasete.

#43 2012-04-23 19:28:13

Perla
New member

my_aa a scris:

Trebuia sa vorbeasca cu tine, inainte de a-si lua zi libera, cum putea sa stie sigur cand o sa mergeti altfel lol ?
Esti de admirat pentru taria de care dai dovada puss

pai ca de obicei, a luat decizia singur, fara sa ma intrebe si pe mine si nu-l interesa decat ca si-a luat liber de la serviciu.
Si eu imi doresc sa termin dar am avut probleme la cursuri (s-au amanat niste examene, nu stiam cand se dau) si, in afara de job a trebuit sa le rezolv si pe-astea.
Apropo de asta, colac peste pupaza, mi-a picat cea mai grea tema de examen: coafura de prezentare de moda...OZN-uri de-alea pe care le vedem pe la TV, cu aplicatii pe bureti, sarme cool . N-am facut in viata mea asa ceva. Habar n-am cum o sa ma descurc!  nustiu

Publicitate

loading...

#44 2012-04-23 20:57:30

Perla
New member

cata.cata a scris:

daca trebuie sa le faci ciudatenii in cap fetelor, sa ti imaginezi ce freza i ai face viitorului fost sot. lol
sa vezi atunci ce o sa iasa lol

daca e sa-mi imaginez asa ceva cred ca pun mana direct pe foarfeca!  chicot

#45 2012-04-23 21:01:00

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Buna Perla puss sunt prin trecere, m-a atras numele topicului si am indraznit sa intru.
Acum cativa ani am trecut printr-o experienta similara, un divort.
Dar coincidenta e ca si fostul meu sot era la fel, numai ca nu era atat de rece din cauza serviciului... asa e el pur si simplu.
Aceasta situatie ca nu se poate spune casnicie de fapt e foarte greu de suportat, eu am avut 11 ani cu el  din care 3 ani de casatorie.... ultimii ani au fost (n-am cuvinte neutral) ..... era cat pe ce sa ajung cu foarte mari probleme de sanatate pentru ca  dupa cum ziceai si tu .... credeam ca sunt eu cea care are vina, cea care nu stie sa se comporte intr-o casnicie, cea care nu stie sa-si faca sotul sa stea mai mult timp cu ea, sa ii spuna cat de mult tine la ea, cea care nu putea sa il convinga sa iasa la o plimbare de 5 min .... cea care nu stia ce sa faca mai bun de mancare sa il faca fericit....si multe altele.
Multumesc lui D-zeu ca am realizat pana sa nu fie prea tarziu (si asta la intrebarile medicilor) sa deschid ochii.

Din aceasta cauza am postat aici ... in primul rand sa te felicit pentru decizia luata si nu in ultimul rand sa iti spun din propria experienta cat de bine va fi dupa aproximativ 4-5 luni dupa aceasta reusita  si mai ales ca ai o varsta foarte frumoasa te asigur ca iti vei gasi barbatul care te merita si care intradevar te face fericita.
Eu nu ma pot exprima in cuvinte cat de fericita sunt acum si iti doresc acceasi fericire pentru ca stiu prin ce ai trecut ..... SI MERITI puss

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#46 2012-04-24 22:48:41

Perla
New member

cristina28 a scris:

Buna Perla puss sunt prin trecere, m-a atras numele topicului si am indraznit sa intru.
Acum cativa ani am trecut printr-o experienta similara, un divort.
Dar coincidenta e ca si fostul meu sot era la fel, numai ca nu era atat de rece din cauza serviciului... asa e el pur si simplu.
Aceasta situatie ca nu se poate spune casnicie de fapt e foarte greu de suportat, eu am avut 11 ani cu el  din care 3 ani de casatorie.... ultimii ani au fost (n-am cuvinte neutral) ..... era cat pe ce sa ajung cu foarte mari probleme de sanatate pentru ca  dupa cum ziceai si tu .... credeam ca sunt eu cea care are vina, cea care nu stie sa se comporte intr-o casnicie, cea care nu stie sa-si faca sotul sa stea mai mult timp cu ea, sa ii spuna cat de mult tine la ea, cea care nu putea sa il convinga sa iasa la o plimbare de 5 min .... cea care nu stia ce sa faca mai bun de mancare sa il faca fericit....si multe altele.
Multumesc lui D-zeu ca am realizat pana sa nu fie prea tarziu (si asta la intrebarile medicilor) sa deschid ochii.

Din aceasta cauza am postat aici ... in primul rand sa te felicit pentru decizia luata si nu in ultimul rand sa iti spun din propria experienta cat de bine va fi dupa aproximativ 4-5 luni dupa aceasta reusita  si mai ales ca ai o varsta foarte frumoasa te asigur ca iti vei gasi barbatul care te merita si care intradevar te face fericita.
Eu nu ma pot exprima in cuvinte cat de fericita sunt acum si iti doresc acceasi fericire pentru ca stiu prin ce ai trecut ..... SI MERITI puss

Multumesc draga mea! Ma bucur enorm pentru tine ca ai reusit sa-ti gasesti fericirea, echilibrul. Nu ma gandesc acum sa-mi gasesc pe altcineva...trebuie sa ma mai vindec putin.
Am realizat insa ca nici singura nu ma simt pentru ca de fapt eu am fost mereu singura. El era ca un obiect de mobilier.

#47 2012-05-20 13:06:07

bluynna
New member
Inregistrat: 2012-05-18

Perla fi strong,bine ca nu -s copii la mijloc noi femeile avem un mod foarte ciudat de a ne tortura sufleteste mai ales cand ne simtim respinse ne condamnam in loc sa fim mai egoiste .Sa nu uiti ca o iubire se vindeca cu o alta noua.Dupa ceva timp o sa ti para rau de timpul pierdut alaturi de acel strain.Poate il mai iubesti si iti este greu s-o iei din loc insa sfatul meu anii de tinerete nu tii intoarce nimeni inapoi.Inceraca sa te reinventezi,sa zambesti mai mult nu stii cine se poate indragosti de zambetul tau

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.