homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Divortez...-2

#20 2012-04-18 21:31:54

Perla
New member
Inregistrat: 2012-04-18

Re: Divortez...

alyush a scris:

ati mai putea vorbi si asa cum a zis si Diana, ai putea face chestia cu biletele, asta daca nu e prea tarziu (tu stii mai bine)...
si eu as fi procedat la fel, ca aveam bani ca nu aveam faceam rost si cumparat bilete, daca venea eram cea mai fericita si era semnul ca mai putem  da o sansa, daca nu, asta e gaseam vreo prietena...
Poate are pe altcineva, de tot timpul e la munca, vreo colega ceva... sa fim seriosi, oricat ti-ar placea lucrul pe care il faci si oricat ai fi de devotat, parca uneori mai simti nevoia de o pauza

Nu avea ca m-am gandit si la asta. L-am urmarit o perioada ca sa scap de indoieli si intr-adevar, el era cu munca si pasiunea lui. Nu vroia niciodata sa mergem in concediu pe motiv ca nu avem bani si daca-mi arde de concedii sa iau vreo prietena, pe mama si sa ma duc ca el are de munca pt pasiunea lui. Cand era vorba sa faca munca de teren in afara de serviciul lui i se aprobau zile de concediu. daca era sa petrecem o zi impreuna spunea ca nu putea sa.si ia liber ca il dau afara.

#21 2012-04-18 21:33:16

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

nu esti deloc anormala, Perla, e absolut normal sa vrei/sa iti doresti astfel de lucruri din partea sotului tau.
Nu vad o posibila raceala a relatiei din cauza problemelor tale de sanatate, e sotul tau ar trebui sa se preocupe de problemele tale...
Poate de la inceput a fost ceva ce nu mergea la voi, daca zici ca dragoste faceati o data la 5 ani.

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#22 2012-04-18 21:35:49

alyush
Platinum member

Perla a scris:

alyush a scris:

ati mai putea vorbi si asa cum a zis si Diana, ai putea face chestia cu biletele, asta daca nu e prea tarziu (tu stii mai bine)...
si eu as fi procedat la fel, ca aveam bani ca nu aveam faceam rost si cumparat bilete, daca venea eram cea mai fericita si era semnul ca mai putem  da o sansa, daca nu, asta e gaseam vreo prietena...
Poate are pe altcineva, de tot timpul e la munca, vreo colega ceva... sa fim seriosi, oricat ti-ar placea lucrul pe care il faci si oricat ai fi de devotat, parca uneori mai simti nevoia de o pauza

Nu avea ca m-am gandit si la asta. L-am urmarit o perioada ca sa scap de indoieli si intr-adevar, el era cu munca si pasiunea lui. Nu vroia niciodata sa mergem in concediu pe motiv ca nu avem bani si daca-mi arde de concedii sa iau vreo prietena, pe mama si sa ma duc ca el are de munca pt pasiunea lui. Cand era vorba sa faca munca de teren in afara de serviciul lui i se aprobau zile de concediu. daca era sa petrecem o zi impreuna spunea ca nu putea sa.si ia liber ca il dau afara.

dar nu trebuie sa faceti excursii scumpe, nu e asa scump sa mergeti intr-un oras apropiat de localitatea voastra si sa va plimbati pe acolo, sa vizitati, sa pierdeti vremea...

#23 2012-04-18 21:36:21

Perla
New member

my_aa a scris:

Ai putea sa incerci si altceva.
Cand se intoarce el seara tarziu de la munca sa nu te gaseasca acasa. Du-te si dormi la o prietena, fara sa il anunti ca vei face asta. Cand te intorci nu ii spune unde ai fost decat dupa ce te intreaba si incearca sa pari cat poti de binedispusa, fara sa ii reprosezi ceva, si fara sa para ca o faci ca sa te razbuni pe el. Pur si simplu ii spui ca ai fost intr-o excursie ca te-ai simtit extraordinar de bine, te-ai distrat asa cum nu ai mai facut-o de mult si fa-ti treburile in continuare fara sa il intrebi ceva, sa para ca esti ocupata.
Poate pare ceva copilaresc, stiu lol dar poate in momentul acela o sa se simta mai putin important decat de obicei, poate o sa fie gelos si o sa se intrebe ce e cu el, de ce se simte asa. Stii cum e pana nu pierzi nu iti dai seama ce ai avut, asa ca incepe sa te comporti ca si cum ati fi divortati deja, ca si cum nu ati mai fi o familie, s-ar putea sa isi dea seama ca nu asta vrea, iar tu ai putea sa iti dai seama ca iti e mai bine fara el... Sau nu big_smile

M-am comportat foarte rece in ultimul timp si apoi mi-a zis ca stie ca e de vina si ca si-a dat seama tarziu ca nu vrea o familie. De fapt nu m-am comportat asa ca sa- fac gelos ci pt ca incercasem toate metodele si chiar nu-mi mai pasa. Chiar daca mi-e foarte greu acum nu cred ca ar fi fost convenabil pt mine sa mai las sa treaca timpul si sa ma trezesc la o varsta la care sa regret. Mizez pe tineretea mea!

#24 2012-04-18 21:39:33

Perla
New member

alyush a scris:

Perla a scris:

alyush a scris:

dar nu trebuie sa faceti excursii scumpe, nu e asa scump sa mergeti intr-un oras apropiat de localitatea voastra si sa va plimbati pe acolo, sa vizitati, sa pierdeti vremea...

Asta spuneam si eu. N-am trait in lux niciodata. De multe ori imi doream sa ne plimbam prin parc, doar noi 2, de mana, intr-un week-end insorit..mai ales primavara cand e vremea asa frumoasa. Nu vroiam sa mancam in oras ca stiam cat costa dar de o prajitura la o cofetarie tot aveam.

Publicitate

loading...

#25 2012-04-18 21:48:10

alyush
Platinum member

parerea mea e ca, daca si tu vrei, bineinteles, vorbeste cu el si propune-i sa mergeti undeva cateva zile numai voi 2, undeva unde sa va plimbati, sa stati la tv, sa faceti dragoste, sa faceti absolut orice vreti amandoi, daca vrea e ok, daca nu, asta e... nu ai pierdut de nimic, din contra esti o femeie care lupta pt. casnicia ei, dar dragoste cu sila nu se poate.
Multe dintre noi nu am trait niciodata in lux si trebuie sa recunoastem ca poate ne dorim sa mergem zilnic la restaurante scumpe sau vacante exotice, dar crede-ma (iti spun din propria experienta) ca degeaba ai o groaza de bani ca sunt momente cand i-ai da pe toti si ai manca paine goala, doar sa fii fericit !

#26 2012-04-18 21:57:58

Perla
New member

alyush a scris:

parerea mea e ca, daca si tu vrei, bineinteles, vorbeste cu el si propune-i sa mergeti undeva cateva zile numai voi 2, undeva unde sa va plimbati, sa stati la tv, sa faceti dragoste, sa faceti absolut orice vreti amandoi, daca vrea e ok, daca nu, asta e... nu ai pierdut de nimic, din contra esti o femeie care lupta pt. casnicia ei, dar dragoste cu sila nu se poate.
Multe dintre noi nu am trait niciodata in lux si trebuie sa recunoastem ca poate ne dorim sa mergem zilnic la restaurante scumpe sau vacante exotice, dar crede-ma (iti spun din propria experienta) ca degeaba ai o groaza de bani ca sunt momente cand i-ai da pe toti si ai manca paine goala, doar sa fii fericit !

Alyush..chiar daca ma simt rau acum nu-mi mai doresc o astfel de viata. Eu incerc sa ma incurajez singura si sa spun ca stau intr-un apartament frumos (micut dar cochet), nu platesc chirie, nu am rate, datorii, sunt tanara, dragutica fizic, am o noua meserie pe care o practic cu multa placere (sper sa evoluez...sunt inca novice big_smile), sunt tanara si cred ca astea sunt niste atuuri si nu cred ca mai e cazul sa lupt pt ceva. Daca nu s-a schimbat nimic in cativa ani...nici nu se mai schimba. E pacat, ma doare dar trece!  smile

#27 2012-04-18 22:01:36

alyush
Platinum member

Perla puss
Ma bucur ca vezi lucrurile cu optimism, eu nu stiu daca s fi putut fi asa tare in locul tau.
Nu avem ce face, in viata ne lovim de multe obstacole pe care usor sau greu trebuie sa le trecem smile

Ultima oara a fost editat de alyush (2012-04-18 22:02:06)

#28 2012-04-18 22:15:30

Perla
New member

alyush a scris:

Perla puss
Ma bucur ca vezi lucrurile cu optimism, eu nu stiu daca s fi putut fi asa tare in locul tau.
Nu avem ce face, in viata ne lovim de multe obstacole pe care usor sau greu trebuie sa le trecem smile

puss Ei, nici eu nu sunt taria intruchipata dar supravietuiesc. Spre exemplu maine ma duc la serviciu (lucrez o zi da una nu) si sper sa am cat mai multe cliente, sa ma concentrez la altceva, daca ma ajuta Doamne Doamne in zilele libere poate imi mai gasesc un part-time ceva.
Uite ca sunt bune forumurile. Nu eram prea incantata de ideea de a vorbi problemele cu persoane pe care nu le cunosc dar mi-a facut tare bine. Sper, in limita timpului sa mai intru sa stau de vorba. De la un timp m-am tinut departe de mess, facebook ca eu cand ma lungesc la vorba nu mai termin  rotfl

#29 2012-04-18 22:32:29

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

perla,ti-am citit toate posturile...nu stiu cum poti sta asa. atat timp cat nu te retine nimic mai mult decat amintirile si sentimentele actuale care oricum sunt buimacite...eu zic sa-i dai inainte cu divortul. esti tanara si sunt de parere ca meriti mult mai mult wink succes!

#30 2012-04-18 22:40:37

alyush
Platinum member

nu esti singura care se intinde la vorba si la citi diferite articole lol
stii, la inceput si mie mi se parea tare ciudat sa imi expun problemele pe net, dar acum, avand in vedere ca nimeni nu ma cunoaste personal, ma bucur nespus ca am descoperit forumul asta...
Foarte frumos job-ul tau, eu de mult tot spun ca ma apuc de un curs de cosmetica sau stilista, sper sa ma apuc candva...astain caz ca nu imi gasesc de munca dupa terminarea facultatii lol

Ultima oara a fost editat de alyush (2012-04-18 22:41:21)

#31 2012-04-18 22:42:50

Perla
New member

Violete.Purpurii a scris:

perla,ti-am citit toate posturile...nu stiu cum poti sta asa. atat timp cat nu te retine nimic mai mult decat amintirile si sentimentele actuale care oricum sunt buimacite...eu zic sa-i dai inainte cu divortul. esti tanara si sunt de parere ca meriti mult mai mult wink succes!

Multumesc pentru incurajare! smile

#32 2012-04-18 22:54:16

Perla
New member

alyush a scris:

nu esti singura care se intinde la vorba si la citi diferite articole lol
stii, la inceput si mie mi se parea tare ciudat sa imi expun problemele pe net, dar acum, avand in vedere ca nimeni nu ma cunoaste personal, ma bucur nespus ca am descoperit forumul asta...
Foarte frumos job-ul tau, eu de mult tot spun ca ma apuc de un curs de cosmetica sau stilista, sper sa ma apuc candva...astain caz ca nu imi gasesc de munca dupa terminarea facultatii lol

Multumesc. Sa stii ca nimanui nu i-ar prinde rau o meserie in plus fata de ce studiaza in momentul de fata. Mai ales ca in meseriile astea faci un curs care dureaza cateva luni. Apoi incepe greul pentru ca trebuie sa faci practica, sa inveti lucruri pe care nu le inveti la scoala si sa te obisnuiesti sa lucrezi cu oamenii...care sunt atat de pretentiosi. Eu m-am apucat de meserie din pasiune si pentru ca n-am avut incotro. In meseria mea se blocase tot. Se faceau disponibilizari in masa si chiar dupa 2-3 ani situatia continua. Asa ca nu aveam de ce sa ma plafonez. Cu siguranta puteam face si altceva la fel de frumos. Imi place meseria spre care m-am reorientat pentru ca pot face lumea mai frumoasa...la propriu!  nails
Asa ca daca simti vreodata ca nu te multumeste ceea ce faci (mai ales in tara asta in care toate-s pe dos) pune-te la adapost cu a doua meserie.

#33 2012-04-20 12:57:13

Perla
New member

Am vorbit cu dansul si marti vom merge sa depunem actele pentru divort. Se termina cam intr-o luna si jumatate. Nu e nevoie sa merg a tribunal, se rezolva la starea civila. Slava Domnului ca nu ma mai tarasc prin tribunale, pe la judecatori, avocati. Asa ca intr-o luna si jumatate imi voi recapata statutul de domnisoara.

#34 2012-04-20 13:47:28

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

perla, imi pare rau! dar viata merge inainte, poate mai greu la inceput dar inspre mai bine sigur.

#35 2012-04-20 14:24:58

Perla
New member

ionela a scris:

perla, imi pare rau! dar viata merge inainte, poate mai greu la inceput dar inspre mai bine sigur.

puss cu totii speram la mai bine. E doar o pasa proasta prin care am mai trecut dar de data asta simt ca e mai usor. Habar n-am de ce. Mi-as dori sa am un raspuns psihologic. Poate pentru ca am realizat ca nu-mi doresc o astfel de viata si probabil imi va fi mai bine fara...nu stiu  nustiu

#36 2012-04-20 16:01:29

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Probabil percepi asta ca pe o eliberare. Ma bucur ca esti ok, pana la urma tot raul e spre bine, acum o sa ai ocazia sa te bucuri de viata asa cum iti place tie puss

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#37 2012-04-22 19:45:32

Perla
New member

cata.cata a scris:

Perla.. Ai mai trecut o data prin asta, si n ai murit.. Ai vazut ca plamanii tai pot respira aer chiar si atunci cand iti era greu si poate ca tu considerai totul un sf?rșit. Am citit posturile tale si impresia mea generală este ca esti o femeie puternica care stie ce vrea care a luptat pt căsnicie ei dar a știut cand sa se oprească.
Si corpul nostru dar si mintea noastră stie ce e mai bine pt noi. Sunt convinsa ca la un anumit nivel si tu știut ce e mai bine pt tine si ce anume vrei tu de la viata, de aia iti este si mai ușor acum.. Ai luat o decizie bazată pe ce simti tu, o decizie proprie si personală de aceea este impacata cu decizia ta si simti ca iti este mai ușor. Eu te vad ca o femeie hotăr?ta si puternica, o femeie căreia ii este clar ce ?și dorește in viata si ce nu ?și dorește. Si majoritatea oamenilor pot intui cam cum le ar fi lor bine dar nu au taria sau puterea necesară sa faca ceva sa schimbe ceva.

Tu ai avut. Eu personal te felicit si consider ca esti un exemplu pt marea majoritate. Am mai spus si repet, ți am citit toate posturile si eu am vazut o femeie puternica, hotarata, decisă si puternica, care stie ce vrea si este multumita de alegerea făcută. Dpdv psihologic as mai putea spune ca pari o persoana constienta de valoarea sa si de aceea ai luat o asemenea de decizie. Iar eu nu pot decat sa te felicit ?ncă o data!!

Multumesc pentru raspuns! m-au incurajat foarte mult cuvintele tale. Incep sa ma simt din ce in ce mai bine din punct de vedere moral. Am iesit cu fetele, mi-am cumparat bilet la teatrul de comedie pentru saptamana viitoare, sambata viitoare voi iesi in club cu colegii de la scoala de stilisti pe care am urmat-o.  happydance
Astazi a venit sa-si ia ultimele lucruri. Eu nu eram acasa ca am lucrat...a venit bunica mea la mine. Ieri era putin artagos cu mine ca de ce nu pot merge saptamana asta sa depunem actele pentru divort ca el deja si-a luat liber o zi (actele de divort se depun doar lunea si martea intre anumite ore). I-am explicat ca eu saptamana asta sustin un examen foarte important si ii promit ca lunea viitoare voi merge sa depunem actele ca si eu imi doresc sa terminam repede. Era foarte ofuscat ca poate ii convinge pe-aia de la starea civila sa depunem actele in alta zi in afara de luni si marti (de parca aia isi fac programul dupa el  chicot ) dar sa fie saptamana asta ca o taraganam aiurea (de parca i-am zis eu ca nu vreau sa mergem). Ca ce-o sa se faca el ca si-a luat o zi libera (acum se poate sa-si ia liber) si acum va trebui sa si-o amane pentru sapt viitoare. I-am zis ca o sa o rezolvam saptamana viitoare, DUPA ce-mi rezolv eu problemele mele, prioritare.

#38 2012-04-22 21:50:13

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Cred ca cea mai inteleapta decizie pe care o puteai lua era sa divortezi. Eu chiar nu stiu de unde ai avut atata rabdare cu el, din ce povestesti tu practic erai singura intr-o relatie, iar singura relatie pe care o avea el era cu jobul lui. Cred ca in locul tau ma urcam de mult pe pereti si imi luam lumea in cap! Cu siguranta o sa fii ok pentru ca ti-ai dat seama ca ti-e mult mai bine asa asa ca te felicit pentru decizie si pentru ca te-ai tinut de ea. Bravo si pentru faptul ca ti-ai gasit ceva de facut, sa iesi, sa te relaxezi (apropo, la ce piesa te duci? big_smile), esti cu siguranta pe drumul cel bun!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.