|
Nu esti logat.
Divortez...-3#39 2012-04-22 22:00:00
Re: Divortez...Nu e un motiv de bucurie un divort (in general vorbesc), dar in cazul tau e mai bine asa, decat o casnicie de una singura... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #40 2012-04-23 14:51:03
Re: Divortez...Trebuia sa vorbeasca cu tine, inainte de a-si lua zi libera, cum putea sa stie sigur cand o sa mergeti altfel ? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #41 2012-04-23 19:17:52
Re: Divortez...pentru toate fetele care m-au incurajat! Offline #42 2012-04-23 19:21:26
Re: Divortez...
pai mi-am luat bilete la teatru de revista Constantin Tanase la piesa ,,Aplauze, Aplauze". Nu stiu cum e dar daca e vorba de teatru de revista ma gandesc ca se va lasa cu rasete. Offline #43 2012-04-23 19:28:13
pai ca de obicei, a luat decizia singur, fara sa ma intrebe si pe mine si nu-l interesa decat ca si-a luat liber de la serviciu. Offline Publicitateloading...
#44 2012-04-23 20:57:30
daca e sa-mi imaginez asa ceva cred ca pun mana direct pe foarfeca! Offline #45 2012-04-23 21:01:00
Re: Divortez...Buna Perla sunt prin trecere, m-a atras numele topicului si am indraznit sa intru. “Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!” Offline #46 2012-04-24 22:48:41
Multumesc draga mea! Ma bucur enorm pentru tine ca ai reusit sa-ti gasesti fericirea, echilibrul. Nu ma gandesc acum sa-mi gasesc pe altcineva...trebuie sa ma mai vindec putin. Offline #47 2012-05-20 13:06:07
Re: Divortez...Perla fi strong,bine ca nu -s copii la mijloc noi femeile avem un mod foarte ciudat de a ne tortura sufleteste mai ales cand ne simtim respinse ne condamnam in loc sa fim mai egoiste .Sa nu uiti ca o iubire se vindeca cu o alta noua.Dupa ceva timp o sa ti para rau de timpul pierdut alaturi de acel strain.Poate il mai iubesti si iti este greu s-o iei din loc insa sfatul meu anii de tinerete nu tii intoarce nimeni inapoi.Inceraca sa te reinventezi,sa zambesti mai mult nu stii cine se poate indragosti de zambetul tau Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|