homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Divortez...

#1 2012-04-18 18:51:04

Perla
New member
Inregistrat: 2012-04-18

Divortez...

buna seara tuturor,

Indraznesc sa intru pe un forum pe care n-am mai intrat niciodata. Recunosc ca nu prea am avut timp pana acum sa interactionez cu persoanele de pe forumuri big_smile. De data asta am nevoie de sfatul unor oameni care nu ma cunosc si nu ma judeca.

Problema mea? Divortez!

Poate parea banal, intr-o lume in care divorturile sunt in floare sunt si eu inca una pe lista.

Povestea e simpla. Dupa numai 3 ani de casnicie sotul meu mi-a spus ca nu-si doreste o familie si nu se poate obisnui sa traiasca intr-o familie. Pentru el munca lui este cea mai importanta si nu-si doreste familie nici cu mine nici cu alta femeie.
Ma simt aiurea pt ca si el recunoaste ca nu sunt eu de vina si ca nu are ce sa-mi reproseze. Eu am insa ce sa-mi reprosez. In acesti 3 ani eu imi dadeam seama ca nu este facut sa stea intr-o familie. Am inceracat in nenumarate feluri sa-l fac sa inteleaga faptul ca atunci cand faci pasul acesta, familia este prioritatea numarul 1. Poate n-am facut destul....nu stiu...
Nu-si dorea niciodata sa petrecem impreuna nici macar o ora...intotdeauna lucra la calculator ,,pentru munca"...asta cand nu era la serviciu. se ofera voluntar sa munceasca doar sa nu stea acasa. Colegii si sefii sunt de-a dreptul incantati...cine nu si-ar dori un astfel de angajat si coleg care sa mai munceasca si-n locul altora.
Si eu muncesc, am o meserie foarte frumoasa dar intotdeauna eram dispusa sa-mi fac putin timp sa il ascult cand are o problema, sa iesim undeva (nu neaparat in locuri scumpe...nu stam prea bine financiar). Pur si simplu sa stam intr-o zi impreuna, cand suntem liberi, si sa ne uitam la un film. Imi spunea ca n-are el timp de de-astea ca munca lui e mai importanta si pentru asta sacrifica orice, chiar si pe mine . Mi-a marturisit ca pasiunea pentru meseria lui este mult mai mare decat iubirea pentru mine si niciodata nu voi fi pe primul loc pt el.
M-a durut foarte tare!
Eu sunt si o fire care daca mi-a facut cineva ceva nu mai pot sa tin la acea persoana...asa sunt eu cladita...nu pot! Dar nu reusesc sa inteleg cum poate sa nu-si doreasca o familie, un camin, o sotie draguta fizic (nu sunt nici zana zorilor dar nici muma-padurii  big_smile ) care munceste, care-l asteapta in limita timpului cu o mancare calda (imi place ca la mine in casa sa miroasa a mancare proaspata si prajituri). normal ca nici eu nu sunt perfecta dar el insusi spune ca efectiv nu are ce sa-mi reproseze...pur si simplu nu vrea de la viata decat sa-si urmeze pasiunea.

Mi-ar placea sa stiu daca mai sunt persoane in aceasta situatie si cum au reusit sa treaca peste...se pare ca eu nu prea ma pricep la treaba asta cu ,, trecutul peste".  grater  grater

#2 2012-04-18 19:48:53

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Divortez...

bine ai venit printre noi, Perla smile

asa era si inainte sa va casatoriti sau s-a schimbat dupa? mi s-ar parea ciudat sa se fi schimbat asa deodata....nustiu

oricum, e bine ca a fost sincer si a recunoscut ca sunt alte lucruri mai importante pentru el decat tine
acum fii si tu sincera cu tine si gandeste-te daca ai fi putut trai toata viata in felul asta, cu cineva care nu-ti dedica nici un pic de timp....vezi partea buna a lucrurilor, cu siguranta vei trece peste si va aparea altcineva care va fi dispus sa-ti ofere mai mult goodluck

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2012-04-18 19:55:58

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Dar ce lucreaza de este asa atasat de munca.Nu am cunoscut pe nimeni atat de pasionat de munca incat sa neglijeze orice altceva ba chiar sa faca munca voluntara.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#4 2012-04-18 20:03:02

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Si eu sunt curioasa ce munceste sotul tau (presupun ca nu s-a incheiat divortul si d'asta spun sot).
Daca el e atat de ocupat si dedicat serviciului, incat acesta e mai presus decat propria sotie, poate ca nu se gandeste la ceea ce inseamna intemeierea unui camin, a unei familii, poate s-a casatorit doar de dragul casatoriei, sa experimenteze (zic si eu)
Oricum, ca sa luam adevarul, nu cred ca ai putea trai toata viata stiind ca munca lui e mai presus decat tine, ca nu are deloc timp sa stati la tv o jumatate de ora amandoi...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#5 2012-04-18 20:04:57

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Cam tarziu si-a dat seama ca nu vrea o familie... Poate si-ar dorii ca tu sa lucrezi impreuna cu el in domeniul care pe el il pasioneaza atat de tare... Dar trebuia sa se gandeasca la asta mai din timp sad
E trist ca se intampla lucruri de genul asta, dar tu trebuie sa vezi partea buna care cu siguranta exista...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#6 2012-04-18 20:23:38

Perla
New member

Din pacate nu pot face publica meseria lui. Tot ce pot sa spun e ca face parte din lumea media. E adevarat, lumea media iti solicita f mult timp, faci si birou si teren si daca se intampla ceva (evenimente sociale, politice) trebuie sa fi acolo. ideea e ca la orice job de pe lumea asta ai niste zile libere..macar o zi libera pe luna. In timpul liber el prefera sa stea la serviciu in eventualitatea in care ar aparea ceva de munca sau daca nu mergea la firma mergea singur pe teren si isi gasea subiecte de munca.
Nici eu n-am intalnit pe nimeni in halul acesta de pasionat. Eu ii admir pe oamenii care au o pasiune pentru o meserie frumoasa, care vor sa faca ceva in viata.
Din pacate traim intr-o tara in care astfel de lucruri nu sunt apreciate. daca era sa fie platit cum trebuie (salariile sunt de mizerie), sa fie apreciat pentru munca in plus pe care o depune, sa fie promovat cumva nu ziceam nimic...intelegeam ca se zbate pentru ceva. Dar seful zice Doamne ajuta de astfel de angajati, colegii isi vad de treburile lor.
Inainte sa ne despartim mi-a zis ca se duce si el cu niste colegi la un barulet (la ei la firma, e un underground unde se mai intalnesc ei). Si i-am zis ca sa se duca dar au de munca sau se intalnesc doar asa. Si el zice: ,,pai ne mai vedem acum ca pleaca si ei de Pasti cu familiile". Si eu i-am zis: ,,pai si noi ce facem de sarbatori?". La care el zice: ,,pai iti dai seama ca eu lucrez. nici n-as putea sa plec undeva. daca apare ceva la munca?"

#7 2012-04-18 20:34:12

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Nu te arunca de tot cu capul inainte, inghitind toate explicatiile lui. De aici, din ograda mea, totul pare invaluit intr-o nascocire, pentru a ascunde, de fapt, esenta. Gandeste-te bine la tine, daca exista vreo neplacere majora pe care sa i-o fi cauzat, cu siguranta se afla, desi prima reactia ar fi sa te straduiesti sa n-o accepti.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#8 2012-04-18 20:37:10

my_aa
Insomniac member

Eu cred ca nici nu ii face mare placere sa petreaca timp cu tine, nu te supara ca spun asta. Poate ca in putinul timp pe care il petrecea cu tine ii reprosai ca dedica prea mult timp jobului, nu stiu daca e asa, tu trebuie sa stii nustiu
Eu in locul tau as fi mers singura intr-o excursie sau ceva, de Paste, chiar daca m-ar fi durut sufletul ca merg singura, as fi incercat sa ma distrez cat mai mult, poate asa si-ar fi dat seama ca trebuie sa faca si el ceva. Daca inca nu a bagat divortul si nu iti doresti sa va despartiti cred ca ar trebuii sa faci ceva, ce daca e pe ultima suta de metrii, sa te schimbi cumva sa il faci sa se trezeasca. Pana la urma tu esti femeia pe care si-a dorit-o candva alaturi pentru toata viata...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#9 2012-04-18 20:37:41

Perla
New member

my_aa a scris:

Cam tarziu si-a dat seama ca nu vrea o familie... Poate si-ar dorii ca tu sa lucrezi impreuna cu el in domeniul care pe el il pasioneaza atat de tare... Dar trebuia sa se gandeasca la asta mai din timp sad
E trist ca se intampla lucruri de genul asta, dar tu trebuie sa vezi partea buna care cu siguranta exista...

Partea buna e ca eu sunt destul de tanara..am 26 de ani, nu am apucat sa avem copii, sa facem o casa impreuna, sa en deschidem firme sau mai stiu eu ce alte lucruri...deci nu ne judecam pe la tribunale, cu avocati, etc...
Eu am lucrat tot in lumea media. Din pacate, dupa anul 2009, cand criza isi arata coltii lumea media a fost crunt lovita...au disparut publicatii, trusturi iar salariile....femeia de serviciu de la o institutie de stat avea salariu mai mare ca noi (cu tot respectul pentru meseria ei). Salariile au fost inghetate la modul ca treceau luni de zile si noi nu le luam iar disponibiizarile s-au facut si se fac pe banda rulanta.
Eu l-am apreciat ca munceste foarte mult si a fost pastrat in companie si datorita acestui fapt. Asa ca nemaigasindu-mi de lucru, mi-am schimbat meseria. Am urmat scoala de stilisti iar acum sunt stilista intr-un salon de infrumusetare.
Au fost perioade foarte grele pt noi pt ca eu tb sa invat o meserie noua, am stat o jumatate de an in practica si abia apoi am reusit sa ma angajez. Desigur, am primit reprosuri pentru asta ca nu am facut lucrurile sa se miste mai repede. Din pacate, o meserie noua nu se invata peste noapte. Mai veneam obosita acasa si ma intreba ca de ce sunt obosita? Ca doar toata ziua nu fac nimic altceva decat sa trag clientele de par. Ca ce a asa mare chestie sa faci asta?

#10 2012-04-18 20:44:29

Perla
New member

Diananaid a scris:

Nu te arunca de tot cu capul inainte, inghitind toate explicatiile lui. De aici, din ograda mea, totul pare invaluit intr-o nascocire, pentru a ascunde, de fapt, esenta. Gandeste-te bine la tine, daca exista vreo neplacere majora pe care sa i-o fi cauzat, cu siguranta se afla, desi prima reactia ar fi sa te straduiesti sa n-o accepti.

Ne-am mai despartit 1 data si eu am iertat sperand ca situatia se va schimba. Nu s-a schimbat.Sincer, nu stiu care-i esenta
Multumesc fetelor pentru sprijin! smile

#11 2012-04-18 20:44:32

Diananaid
Hero member

In viitor, dac-as avea probleme cu sotul meu si m-as simti incoltita, simtind disperarea despartirii, i-as pune 2 bilete de calatorie in fata, undeva, oriunde, si i-as spune: "vreau sa te f*t cum n-am facut-o in viata mea".
Daca as vedea ca se fasticeste, ca ma reuza, macar stiu o treaba, e clar ca i-a pierit de tot interesul fata de mine. Si tare as bag amana in foc ca nicio mancare calda, niciun job mai bine platit, nimic nu l-ar face sa se schimbe.

Ultima oara a fost editat de Diananaid (2012-04-18 20:46:14)

#12 2012-04-18 20:46:50

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

Perla,daca lucreaza in media stiu cum e...totusi poate nu e vina ta in totalitate,sau poate nu e vina ta sub nici o forma.nu sunt eu in masura sa iti dau sfaturi,insa ar trebui sa te gandesti in primul rand ce e mai bine pentru tine.din propia experienta iti spun ca e greu sa ai o relatie cu o persoana publica sau care lucreaza intr-un trust media.nu ar trebui sa negi faptul ca in acel colectiv se afla si alte femei,care de ce nu,il pot tenta...mai sunt si persoane care intr-adevar sunt dedicate prea mult meseriei si chiar nu se mai gandesc la altceva in afara de job...
totusi incearca sa stai de vorba cu el,poate rezolvati problema.
inainte de casatorie cum era?

Ne dorim si noi bebic

#13 2012-04-18 20:49:55

Perla
New member

my_aa a scris:

Eu cred ca nici nu ii face mare placere sa petreaca timp cu tine, nu te supara ca spun asta. Poate ca in putinul timp pe care il petrecea cu tine ii reprosai ca dedica prea mult timp jobului, nu stiu daca e asa, tu trebuie sa stii nustiu
Eu in locul tau as fi mers singura intr-o excursie sau ceva, de Paste, chiar daca m-ar fi durut sufletul ca merg singura, as fi incercat sa ma distrez cat mai mult, poate asa si-ar fi dat seama ca trebuie sa faca si el ceva. Daca inca nu a bagat divortul si nu iti doresti sa va despartiti cred ca ar trebuii sa faci ceva, ce daca e pe ultima suta de metrii, sa te schimbi cumva sa il faci sa se trezeasca. Pana la urma tu esti femeia pe care si-a dorit-o candva alaturi pentru toata viata...

asa este! nu-i facea placere! Daca nu era nimic de munca (mai existau si cazuri exceptionale) pleca la peste, la ciclism (ii place ciclismul), la tir (a facut si tir). Sunt activitati la care eu am mai mers cu el (doar pt ca ma rugam de el). Nu ma omor dupa pasiunile lui dar am zis ca as putea sa-mi sacrific o zi libera sa merg la un peste de ex. Dar cand vroiam eu sa mergem undeva unde imi placea mie (ex. film-mie imi plac comediile) imi spunea sa-mi gasesc pe altcineva care sa-mi tina companie (prietene, mama).
Chiar daca ma doare foarte rau nu mai vreau sa fac nimic pentru ca ma simt umilit ca cel care declara ca ma iubeste sa nu-si doreasca sa petreaca nici un min cu mine.
E adevarat ca ii reprosam si eu dar incercam sa discut ca poate ajungem la o intelegere. Nu vroia si pace! Deci, nu ma mai pot complica....

#14 2012-04-18 20:53:42

Diananaid
Hero member

Perla, cu sexu' cum stati? (Poate e un raspuns pe care nu poti sa-l faci public, si daca nu vrei, raspunde-ti tie). E important, intrucat spui ca nu voia sa faceti nicio activitate imrpeuna, ba mai mult decat atat, fugea sau se lasa rugat de tine.

E simplu; i-a pierit interesu' fata de tine. Fa asa cum ti-am spus la mesajul #11 si vei afla cheia framantarii tale.
Discutiile lungi nu fac decat sa atate furia.

Ultima oara a fost editat de Diananaid (2012-04-18 20:57:49)

#15 2012-04-18 20:59:50

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

Perla,dupa cum ai spus si tu esti tanara,deci ai toata viata inainte ! in cazul in care te respinge in mod constant,nici nu cred ca e bine sa te injosesti in fata lui sa te rogi de el sa te ia cu el doar din cauza ca te milogesti...nu te mai vrea,pleaca si inchide usa in urma ta,fara sa te mai uiti inapoi si sa plangi.e destul de dureros.e bine sa inveti din greselile facute in relatia asta si sa mergi cu capul sus !

Ne dorim si noi bebic

#16 2012-04-18 21:00:33

Perla
New member

Gizeh a scris:

Perla,daca lucreaza in media stiu cum e...totusi poate nu e vina ta in totalitate,sau poate nu e vina ta sub nici o forma.nu sunt eu in masura sa iti dau sfaturi,insa ar trebui sa te gandesti in primul rand ce e mai bine pentru tine.din propia experienta iti spun ca e greu sa ai o relatie cu o persoana publica sau care lucreaza intr-un trust media.nu ar trebui sa negi faptul ca in acel colectiv se afla si alte femei,care de ce nu,il pot tenta...mai sunt si persoane care intr-adevar sunt dedicate prea mult meseriei si chiar nu se mai gandesc la altceva in afara de job...
totusi incearca sa stai de vorba cu el,poate rezolvati problema.
inainte de casatorie cum era?

Tot asa! A fost greseala mea pentru ca eram sigura ca se va schimba si va aprecia ideea de familie, mai ales ca e mai mare cu vreo 8 ani ca mine. Dar el intelege prin familie: venim, plecam cand vrem, eu traiesc pt pasiunile mele, tu iesi cu prietenii tai, eu plec prin tara nu stiu cand ma intorc dar tu stai linistita ca oi veni eu la un moment dat, eu mananc in dormitor, tu in sufragerie, eu cu meseria mea, tu cu a ta, eu imi fac sarbatorile la serviciu, tu acasa, eu stau la calculator, tu culca-te, eu cumpar de la magazin numai ce-mi place mie, tu ia-ti ce vrei (nu vroia niciodata sa mergem impreuna la cumparaturi) si uneori ne mai intalneam la cateva minute de sex dupa care ne spuneam noapte buna.

#17 2012-04-18 21:00:48

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

ati mai putea vorbi si asa cum a zis si Diana, ai putea face chestia cu biletele, asta daca nu e prea tarziu (tu stii mai bine)...
si eu as fi procedat la fel, ca aveam bani ca nu aveam faceam rost si cumparat bilete, daca venea eram cea mai fericita si era semnul ca mai putem  da o sansa, daca nu, asta e gaseam vreo prietena...
Poate are pe altcineva, de tot timpul e la munca, vreo colega ceva... sa fim seriosi, oricat ti-ar placea lucrul pe care il faci si oricat ai fi de devotat, parca uneori mai simti nevoia de o pauza

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#18 2012-04-18 21:28:25

Perla
New member

Diananaid a scris:

Perla, cu sexu' cum stati? (Poate e un raspuns pe care nu poti sa-l faci public, si daca nu vrei, raspunde-ti tie). E important, intrucat spui ca nu voia sa faceti nicio activitate imrpeuna, ba mai mult decat atat, fugea sau se lasa rugat de tine.

E simplu; i-a pierit interesu' fata de tine. Fa asa cum ti-am spus la mesajul #11 si vei afla cheia framantarii tale.
Discutiile lungi nu fac decat sa atate furia.

Cu sexul am avut o mare discutie imediat dupa ce ne-am casatorit. Faceam sex o data la 5 ani. Ma simteam prost ca nu sunt chiar atat de respingatoare fizic, imi placea sa-mi cumpar tot felul de lenjerii, imi place sa folosesc uleiuri, lotiuni de corp. Mi-a zis ca e prea obosit de la munca si are alte treburi si nu poate sa presteze asa cand vreau eu. Ulterior, si-a dat seama ca a gresit si situatia din punct de vedere sexual s-a ameliorat. Eu am avut niste probleme de sanatate cam uratele care din cand in cand ma tineau departe de sex. cred ca si asta l-a deranjat. Poate e normal pt un barbat dar la fel  de normal este si faptul ca atunci cand vrei o sotie esti cu ea si la bine si la rau. Apropos de dr, mi-a zis cand ne-am despartit prima oara ca daca n-am bani de analize sa-i cer mamei ca el tb sa plece sa mai faca ceva pt munca, nu sta sa-si incarce mintea cu asta. Oricum nu ma intreba niciodata ce faceam la analize, la dr. Stia doar daca ii spuneam eu.
Greseala mea (sau nu stiu daca e chiar greseala) a fost ca atunci cand eu vedeam atata raceala nu-mi venea sa mai fac dragoste cu el. Plus ca eu imi doresc sa fac dragoste cu sotul meu, dupa aceea sa ne tinem in brate, sa ne povestim ce-am facut in ziua respectiva. Nu ma multumesc cateva minute de sex si apoi sa ne intoarcem cu spatele unul la celalalt si sa ne spunem noapte buna. Sunt eu anormala? Ca poate sunt si nu-mi dau eu seama.

#19 2012-04-18 21:29:07

my_aa
Insomniac member

Ai putea sa incerci si altceva.
Cand se intoarce el seara tarziu de la munca sa nu te gaseasca acasa. Du-te si dormi la o prietena, fara sa il anunti ca vei face asta. Cand te intorci nu ii spune unde ai fost decat dupa ce te intreaba si incearca sa pari cat poti de binedispusa, fara sa ii reprosezi ceva, si fara sa para ca o faci ca sa te razbuni pe el. Pur si simplu ii spui ca ai fost intr-o excursie ca te-ai simtit extraordinar de bine, te-ai distrat asa cum nu ai mai facut-o de mult si fa-ti treburile in continuare fara sa il intrebi ceva, sa para ca esti ocupata.
Poate pare ceva copilaresc, stiu lol dar poate in momentul acela o sa se simta mai putin important decat de obicei, poate o sa fie gelos si o sa se intrebe ce e cu el, de ce se simte asa. Stii cum e pana nu pierzi nu iti dai seama ce ai avut, asa ca incepe sa te comporti ca si cum ati fi divortati deja, ca si cum nu ati mai fi o familie, s-ar putea sa isi dea seama ca nu asta vrea, iar tu ai putea sa iti dai seama ca iti e mai bine fara el... Sau nu big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.