homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exista viata dupa chiuretaj?!-5

#77 2012-06-08 15:52:47

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Exista viata dupa chiuretaj?!

pai atunci nu inteleg, ea ce a zis cand a aflat ca e insarcinata? o parere trebuie sa fi avut... de asta nu inteleg de ce a fost nevoie sa iei tu hotararea asta si nu ea

#78 2012-06-08 16:01:02

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

"s-a intamplat..il dau afara, il pastrez"...astea erau vorbele ei...ii era indiferenta situatia, ceea ce conta era doar ce spunea idiotul acela, pe el sa nu il piarda..nu s-a opus in niciun fel in final, era oarecum relaxata, doar speriata de doctor si de spital..

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#79 2012-06-08 16:17:26

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

si daca idiotul care a parasit-o o vrea inapoi acum, poate il va primi inapoi cu bratele deschise. bang

#80 2012-06-08 16:19:40

onyca
Sr. member

hmm..idiotul ala va avea o discutie cu mine si mama, a jucat doar teatru, nu era nimic concret intre ei..il calc in picioare..nu am urat niciodata pe nimeni, insa acum urasc.

#81 2012-06-08 16:20:02

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

onyca, faptul e consumat! e o decizie care nu mai poate fi remediata! ai facut bine, ai facut rau, nu are rost sa innebunesti acum si sa te dai cu capul de pereti pentru decizia facuta!
cred ca doctorul a asteptat sa auda cuvintele din gura ei, ca vrea sa faca avortul, nu din gura ta! daca ai influentat decizia, orice lucru care il faci in lumea asta, pe unii ii va ajuta in bine, pe altii in rau, direct sau indirect!
acum cred ca cel mai important este sa-ti pastrezi sanatatea mintala si linistea sufletesca! de ce sa ai atatea mustrari de constiinta pentru ceva ce nu mai poate fi reparat! sora ta nu are nimic impotriva, nu e suparata pe tine, deci cel mai bine este sa va continuati viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

Publicitate

loading...

#82 2012-06-08 16:21:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, foarte bine zis, pink
cred ca nici amestecul asta excesiv in continuare in viata ei, discutiile cu prietenul ei s.a.m.d. nu ar ajuta pe nimeni

#83 2012-06-08 16:26:27

onyca
Sr. member

imi reprosez faptul ca nu am avut mai multa grija de ea si nu i-am explicat cum sta cu relatiile sexuale, atatea metode erau si nu am stiut sa discut cu ea.
va fi sau nu inapoi cu cel in cauza nu conteaza atat de mult, insa voi fi mult mai apropiata de ea.

#84 2012-06-08 16:34:51

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

am stat mult sa ma gandesc daca postez sau nu la topicul asta. pentru ca din pacate toate topicurile cu subiectul asta au degenrat... in ceea ce a degerat si asta.
haideti sa nu alegem sa transformam discutia in altceva decat a dorit initiatoarea topicului. pentru ca problema nu este pro/contra avort, ci este asta:

insa eu nu mai pot...de ieri nu mai sunt om...imi este rusine, frica...

faptul este deja consumat, nu ne-a cerut nimeni parerea cu privire la legitimitatea sau moralitatea lui, onyca ne-a cerut un sfat vizavi de sentimentele cu care se confrunta ea azi.
ca idee generala nu pot decat sa fiu intru totul de acord cu heimdall, n-am ce sa mai adaug la parerea ei.
ce pot sa mai adaug, onyca, este urmatorul lucru: intr-un complex de imprejurari pe care doar voi il cunoasteti exact (adica doar tu si mama ta), ati luat o decizie. sunt convinsa ca ati cumpanit indelung asupra ei (spui ca sunteti credinciosi), ca ati pus in balanta toate aspectele care trebuiau luate in considerare. si ati ales. asta n-o mai poate schimba nimeni acum. ce poti tu sa faci este sa discuti cu mama ta despre sentimentele astea care te apasa. pentru ca, odata ce ai luat  decizie, iti asumi automat si consecintele care decurg din ea. nu inteleg de ce anume ti-e frica, la fel cum nu inteleg de cine ti-e rusine. si nici nu mi se pare avortul o chestiune care sa tina de notiunea de rusine, e o decizie care e personala/intima si care nu ar trebui disecata in prezenta altora. asa ca nu vad de ce sau de cine ar trebui sa-i fie rusine surorii tale...
la fel, tu ar trebui sa te impaci acum cu decizia pe care ai/ati luat-o. sigur ca e discutabil aspectul punctat de heimdall, respectiv granita aceea foarte fina intre discernamantul unei persoane si lipsa acestuia, lipsa care necesita luarea deciziilor de catre alte persoane. voi ati considerat ca el lipseste (in privinta asta cel putin) si ati actionat in consecinta.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#85 2012-06-09 16:34:17

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

onyca daca spui ca esti credincioasa puteti merge la biserica la spovedit sunt sigur ca asta o sa va ajute.

#86 2012-06-09 21:22:55

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Poate ca" sunt multe...poate ca avea probleme,poate ca nu,de unde stim?stia atunci doctorul?sau putea  vreun  doctor sa garanteze asta? fiecare copil are dreptul la viata.Numai ca noi....de ce sa nu acceptam adevarul? acum ca sora avea probleme  si nu putea sa decida singura e altceva, daca asa e...acum eu n am inteles daca avea ea sigura putere de decizie sau nu.. sunt de acord cu Denorah si cu Blue.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-06-09 21:27:01)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#87 2012-06-09 22:35:54

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

cred ca a inteles fiecare parere pro si contra smile nu facem acum un sondaj sa vedem cati suntem pro si cati contra smile ... oricum trebui sa fii puternic sa iei astfel de decizii.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.