|
Nu esti logat.
Boala inflamatorie pelvina?-4#58 2012-07-04 12:27:45
Re: Boala inflamatorie pelvina?wow, super asa! suna ireal de bine. pai medicii alopati nici nu te lasa sa iti spui poezia; te intrerup, iti pun ei 2-3 intrebari standard, iti trantesc un diagnostic si o reteta si intr-un minut iti iei deja la revedere. cel putin mie tot asa mi s-a intamplat. chiar imi doresc un medic care sa ma asculte, care sa imi ceara detalii despre simptome si sa analizeze putin situatia. nu, la ginecologie ma intrebau banalele "cand ai avut um?" si "ciclul e regulat?" si nu ma lasau sa le povestesc ce, cum si cand ma doare . Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-07-05 00:39:00) Offline #59 2012-07-04 12:30:51
Re: Boala inflamatorie pelvina?cu placere sper sa-ti placa la homeopat si sa te ajute Offline #60 2012-07-07 20:25:42
Re: Boala inflamatorie pelvina?Fetelor,am deja 5 zile de cand iau tratament pt anexita mea,dar durerile n-au disparut,am tratament pe 10 zile..trebuia sa-mi treaca pana acum sau sa mai astept?Off daca nu alte analize,dar nu stiu ce fel de analize..ma intreb daca analizele precedente pt myco si ureaplasma,culturi din col,au fost facute prea repede,dupa 6 zile de la intreruperea antibioticului?Sa fi iesit fals negativ?Voi ce ziceti? Offline #61 2012-07-07 22:10:37
Re: Boala inflamatorie pelvina?
iubita trebuia macar 10 zile sa fi trecut de la term. antibioticului. Nu trecuse nici macar 7 zile e posibil sa fi mascat o posibila infectie. Imi pare rau ca iar treci prin calvarul asta. eu la sf lunii plec la iasi iar ca nu i-am dat de capat cu acea vulvita . Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-07-07 22:10:57) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #62 2012-07-08 10:51:43
Re: Boala inflamatorie pelvina?Buna angel,nu stiu ce sa zic,cand mi-a recoltat,aveam destula secretie,sper sa nu fi iesit fals negativ,daca nu-mi trece ma duc iar sa-mi fac analize,alti bani alta distractie,dar de data asta o sa stau mai mult,cum ai zis tu 10 zile,ca sa fiu sigura...imi pare rau ca nu ti-a trecut nici acum problema ta..ai grija pe acolo.. Offline Publicitateloading...
#63 2012-07-08 14:51:16
Re: Boala inflamatorie pelvina?
ai incercat sa faci si o ecografie? Sa vezi ce e acolo? What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|