|
Nu esti logat.
De unde sa NU comandam/sa NU mancam-3#39 2010-12-17 11:12:25
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamde la wu xing am mancat si eu o data si mi s-a parut ok mancarea "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #40 2010-12-17 13:08:23
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamDoamne Mihaela ! nu stiu cum ai putut sa mai comanzi de la ei.. Offline #41 2010-12-17 15:51:44
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamnu era alergic, mai mancase acea mancare de cel putin 10 ori inainte... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #42 2010-12-17 16:01:15
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancampfoai Offline #43 2010-12-17 17:13:07
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamWu Xing nu e restaurant, se comandă acasă și fiecare porție se face pt clientul respectiv Offline Publicitateloading...
#44 2010-12-17 17:37:27
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancam
nu stiam ca nu e restaurant, dar ma gandesc ca nu se apuca pe moment sa prepare toate cele necesare pt comanda.. nu stiu oricum ce s-a intamplat e inadmisibil n-am patit si sper nici sa nu patesc asa ceva, e groaznic Offline #45 2012-08-23 13:58:12
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamSa revenim. Am fost in week-end la un restaurant din Herastrau, Miorita parca se numeste. Nici n-am intrat bine si deja se plangeau niste oameni ca au asteptat o ora comanda si acum asteapta tot de o ora sa-si primeasca si nota de plata. Ni se aduce meniul, il rasfoim pe acolo, preturi cat de cat ok. Vine un ospatar care de abia mormaia acolo. Ii dam comanda, ne intreaba foarte uimit ca luam doar desert. apoi ne spune ca trebuie sa asteptam 50 de minute, desi nu erau deloc aglomerati. Schimbam comanda cu ceva mult mai simplu: clatite. Nuuu, ca tot 50 de minute trebuie sa asteptam dupa fiecare comanda. Ii spunem ca ne pare rau pt ca nu avem timp sa asteptam atat si ne ridicam sa plecam. El mormaie ceva de la departare ca sa ne ducem la Mc sa luam o placinta. Din pacate, nu pot spune mai multe despre mancare, la ce servicii au, n-am rezistat prea mult acolo. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #46 2012-08-24 11:31:12
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamla faza cu "astept o ora dupa nota de plata". Sa incercati sa va ridicati de la masa sa plecati, sa vedeti ce repede "Domnu domnu, doamna doamna" .. Offline #47 2012-08-24 13:42:44
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancam
Corect Ultima oara a fost editat de ani88 (2012-08-24 13:47:25) I love you. Remember. They cannot take it Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|