homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De unde sa NU comandam/sa NU mancam-3

#39 2010-12-17 11:12:25

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancam

wow de la wu xing am mancat si eu o data si mi s-a parut ok mancarea hmm

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#40 2010-12-17 13:08:23

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Doamne Mihaela ! nu stiu cum ai putut sa mai comanzi de la ei..
pe de alta parte, sigur nu era tatal tau alergic la vreun ingredient? ma gandesc ca ce a mancat el nu era facut doar pentru el, erau portii mai mari la restuarant si s-ar fi prezentat mai multe cazuri similare la spital .. nu stiu

#41 2010-12-17 15:51:44

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

nu era alergic, mai mancase acea mancare de cel putin 10 ori inainte...sad

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#42 2010-12-17 16:01:15

Banana Split
Sr. member

pfoai sad

#43 2010-12-17 17:13:07

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Wu Xing nu e restaurant, se comandă acasă și fiecare porție se face pt clientul respectiv

Publicitate

loading...

#44 2010-12-17 17:37:27

Banana Split
Sr. member

anabella_n a scris:

Wu Xing nu e restaurant, se comandă acasă și fiecare porție se face pt clientul respectiv

nu stiam ca nu e restaurant, dar ma gandesc ca nu se apuca pe moment sa prepare toate cele necesare pt comanda.. nu stiu  nustiu  oricum ce s-a intamplat e inadmisibil  signof10 n-am patit si sper nici sa nu patesc asa ceva, e groaznic

#45 2012-08-23 13:58:12

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Sa revenim.  Am fost in week-end la un restaurant din Herastrau, Miorita parca se numeste. Nici n-am intrat bine si deja se plangeau niste oameni ca au asteptat o ora comanda si acum asteapta tot de o ora sa-si primeasca si nota de plata. Ni se aduce meniul, il rasfoim pe acolo, preturi cat de cat ok. Vine un ospatar care de abia mormaia acolo. Ii dam comanda, ne intreaba foarte uimit ca luam doar desert.  va apoi ne spune ca trebuie sa asteptam 50 de minute, desi nu erau deloc aglomerati. Schimbam comanda cu ceva mult mai simplu: clatite. Nuuu, ca tot 50 de minute trebuie sa asteptam dupa fiecare comanda. Ii spunem ca ne pare rau pt ca nu avem timp sa asteptam atat si ne ridicam sa plecam. El mormaie ceva de la departare ca sa ne ducem la Mc sa luam o placinta.  signof10 Din pacate, nu pot spune mai multe despre mancare, la ce servicii au, n-am rezistat prea mult acolo.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#46 2012-08-24 11:31:12

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

la faza cu "astept o ora dupa nota de plata". Sa incercati sa va ridicati de la masa sa plecati, sa vedeti ce repede "Domnu domnu, doamna doamna" ..

eu asa fac cand deja se intarzie in nesimtire cu nota de plata. Adica astept si eu o vreme, dar cand se depaseste bunul simti, ma ridic sa plec. Vai de mine ce mai vin de repede ori cel care a servit la masa, ori alt coleg.

Este unpic offtopic intradevar big_smile

#47 2012-08-24 13:42:44

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

cata.cata a scris:

la faza cu "astept o ora dupa nota de plata". Sa incercati sa va ridicati de la masa sa plecati, sa vedeti ce repede "Domnu domnu, doamna doamna" ..

eu asa fac cand deja se intarzie in nesimtire cu nota de plata. Adica astept si eu o vreme, dar cand se depaseste bunul simti, ma ridic sa plec. Vai de mine ce mai vin de repede ori cel care a servit la masa, ori alt coleg.

Corect
Eu am patit insa o data invers... dupa ce am iesit a fugit unu dupa noi ca cica n-am platit desi platisem,,,makes me wonder...sau isi batea joc de noi, sau aveam fete comune, sau era uituc, sau voia sa ne mai vada o data...
On topic: Curioasa cum sunt de chestii + zic sa mai mancam cu copilul impreuna la "restaurant" ca asa se socizlizeaza mumos avand in vedere ca nu avem loc la gradi tongue am comandat nush ce carne pt mine, prajita in ulei de soia cu muguri de bambus si  legume de la un fast food chinezesc din Lotus, Oradea.
Rezultatul: nu mai sunt curioasa. Asta ca sa fiu pozitiva si sa nu zic prea urat wink

Ultima oara a fost editat de ani88 (2012-08-24 13:47:25)

I love you. Remember. They cannot take it

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.