homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigur-4

#58 2010-10-24 23:29:51

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigur

Caroline sincer acum stateam si ma gandeam fereasca d-zeu de un barbat de genul asta. Toti l-au sfatuit sa mearga la psiholog , nu e o rusine sa ajungi la psiholog , dar el e incapatanat ca un catar. lauro_giotto are dreptate nu cauta virgine cred ca mana ta dreapta ar fi femeia ideala . Good luck man you really need that

What doesn't kill me, makes me stronger

#59 2010-12-05 22:23:23

ana_rebecca35
New member
Inregistrat: 2010-11-15

doamne...am ras cu lacrimi...ma doare capul de atat ras..
cel mai amuzant loc de pe forumul asta..
lauro-giotto...ori n-ai ce face si vrei sa aduci putina buna dispozitie pe forum( crede-ma ai reusit)..si poate razi in sinea ta, cum se agita lumea sa-ti raspunda..si pare ca tu nici nu iei in seama postarile..iti vezi de povestirile tale scrise pe banda intr-un mod amuzant...ori chiar ai niste probleme care tb rezolvate cu ceva  terapie,si atunci nu e de ras pt ca   te chinuie rau problema si te va supara  tot timpul...si chiar e pacat sa nu te bucuri de momentele frumoase cu o persoana de sex opus caci toate relatiile tale sunt puse sub semnul bolii si al nenorocirilor ce te pandesc..deci, daca totul e serios si nu faci misto de noi atunci fa-ti un bine si du-te si vb cu un terapeut pt. ca ti-ar fi de mare ajutor...bafta!!!
  prin postarile tale aici nu faci decat sa ne amuzi pe majoritatea dintre noi..pt ca, din cate vad nu te linisteste nici un raspuns...asteptam vesti si sper ca vei scapa cat mai repede de fobii!

#60 2012-10-24 09:16:09

Claudia16
Membru
Inregistrat: 2012-10-24

Buna dimineata. Ma numesc Claudia, am 16 ani si am vazut acest forum si am decis sa va scriu.
Azi dimineata, dupa ce m-am trezit mi-am pus mana pe fata si am simtit cateva cosuri mari. Am mers la baie, m-am spalat pe maini si m-am pus sa le " scot ". Greseala mea, a fost ca nu m-am spalat pe maini dupa ce am "operat" fiecare cos, pentru ca a curs sange ( aveam sange pe degete) si am trecut la urmatoarele, nespalandu`ma pe maini. Acum sunt ingrijorata.
Daca gresesc, va rog sa ma scuzati, dar am doar 16 ani si inca nu stiu foarte multe. Pot lua virusul HIV in acest mod ? Ca am pus sangele meu peste o rana deschisa , din care curgea sange ( tot al meu ) ? Va multumesc !

#61 2012-10-24 10:26:35

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

draga mea, virusul hiv nu ai cum sa-l iei tu de la tine...
virusul hiv se poate lua de la o persoana infectata, dupa cum poti citi aici: http://www.5pm.ro/content.php?id=9
informeaza-te putin referitor la aceasta boala.

singura neplacere pe care o poti avea ar fi vreo infectare a acelor cosuri stranse.. trebuia sa le lasi in pace, eventual sa aplici o crema pt cosuri pe ele.

#62 2012-10-24 12:00:09

Claudia16
Membru
Inregistrat: 2012-10-24

Iti multumesc Camysh!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.