homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigur

#1 2010-08-31 17:26:54

lauro_giotto
New member
Inregistrat: 2010-06-05

despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigur

Buna ziua,in urma cu 2 zile am avut contact sexual cu o persoana,contact sexual protejat,in urma cu 9 luni am mai avut cu ea dar tot protejat,acum mi-a zis ca a trecut printr-o leucemie grea,si a reusit sa se faca bine,si tot venind vorba asa ca subiect de boli a venit vb. despre hiv si ea mi-a zis''sa sti ca eu am lucrat cu o persoana care era bolnava de 10 ani hiv'',despre acea pers mi-a zis ca este casatorita ,are si copil si sotia nu are boala,nici copilul(curios),el ia zis ca ia marturisit ei pt ca era o prietena mai veche din copilarie(amici),ea zicand ca neavand niciodata vreo relatie sexuala cu acesta persoana,secat strict de sev,dupa o zi am inceput sa le judec la rece si am inceput cu telefoanele,a inceput interogatoriu,ea mi-a zis ca am dat in paranoia,acum nu cred ca o sa mai scape de mine pana nu o sa mearga la analize,ea mi-a zis ca si-a facut testul hiv in urma cu 2 ani,pt ca sotul(acum divortata) o insela si si la facut,a iesit negativ,eu cu ea am intretinut primele relatii acum 9 luni iar in vara acum eu mi-am facut testul hiv eclia iesind negativ,plus hepatita c,sifilis,totul la mine acums a declansat cand mi-a zis ca a lucrat cu acesta persoana,eu am facut sex cu prezervativ acum,o singura data schimband 2 prezervative durex,din prudenta,pt ca dupa 20 min de frecus se cam duce unsoare si nu vroiam sa risc,si l-am inlocuit cu altul bun,pana sa-l inlocuiesc mi-a atins un pic cu limba varful penisului,dupa aceia mi l-am pus pe al doilea,acum sunt in certuri cu ea pe tema cu hivul,eu deobicei arunc prezervativele in toaleta,nu se duc la prima apa trasa sau a doua,iar aseara le-am scos din toaleta,le-am sters si le-am umplut cu apa sa observ daca nu cumva sunt fisuri,si nu era absolut nici o fisura,chiar le-am ''stors'' sa se faca presiune sa vad daca picura ceva,si ma impresionat cat de bune sunt durex,dar ma linisteste atingerile acelea cu limba pe capul penisului,mai bine nu-mi spunea ca a lucrat cu acea persoana,ea plangea la telefon ca-mi bat joc de ea,se jura ca nu a avut mai mult decat strict de servici,am transpirat in timpul actului sexual,am atins transpiratia ei,off cum dau eu doamne dumnezeule de asfel de persoane acum sa incep o ancheta...

#2 2010-08-31 18:21:41

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigur

neutral In primul rand HIV nu se transmite asa usor, prin transpiratie, atingeri, saruturi. Si din moment ce tie ti-a iesit testul negativ, de ce nu lasi persoana respectiva in pace? Ma rog, stiu ca testul tb repetat dupa 3 luni, n am inteles exact cand ti l ai facut, dar nu vad de ce terorizezi atat de mult fata aia!

Dar tu ai mereu problemele astea cu HIV... acum am vazut ca ai mai scris si alte dati. Serios, de ce te stresezi atat... mai bine mergi la psiholog, nu normal sa fii tot timpul panicat.

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2010-08-31 18:24:24)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#3 2010-08-31 19:23:59

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

O sa-ti raspunda Moksha, ca ea se pricepe la chestiile astea, dar pun pariu ca o sa-ti spuna ca riscul este 0. Dar ca sa te linistesti tu, de ce nu mergi cu prietena ta la un laborator sa-si faca testul?

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#4 2010-08-31 20:54:05

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Dragul meu,

Doar bunul-simt ma impiedica sa iti zic cuvinte mult mai urate. Cum poti sa crezi in secolul in care suntem ca hiv-ul se transmite prin transpiratie, prin contact social, daca muncesti cu cineva? Oamenii ca tine, neinformati si plini de obsesii fac viata imposibila atator alti oameni normali care au avut doar nesansa sa se infecteze.

Ai evident o problema psihica, nu e prima oara cand ai obsesia asta cu hivul. Refuz sa dezbat subiectul asta cu tine, pentru ca efectiv tot ce ai scris este risc zero si arata doar ca tu:
1. habar nu ai nimic despre cum se transmite acest virus, fapt pentru care poate ar fi bine sa folosesti macar google si sa te informezi
2. ai o problema serioasa cu obsesiile si paranoia.

E incredibil ca poti sa scrii asa ceva - "am atins transpiratia ei". Nici macar nu cunosc vreo boala in momentul asta care sa se transmita asa, daramite hiv-ul.
Revino printre noi si informeaza-te.

Ps. Nu mai arunca prezervativele in toaleta, e o idee proasta.

Succes.

#5 2010-08-31 22:10:30

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

El nu crede ca HIV se transmite daca muncesti cu cineva, ci problema este ca nu are incredere ca partenera nu a avut o relatie sexuala cu persoana bolnava.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Publicitate

loading...

#6 2010-08-31 22:20:15

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Rose a scris:

El nu crede ca HIV se transmite daca muncesti cu cineva, ci problema este ca nu are incredere ca partenera nu a avut o relatie sexuala cu persoana bolnava.

Daca citesti mai bine, stiu ca e obositor fiindca a scris mult, vei vedea ca a scris exact asa "am transpirat in timpul actului sexual,am atins transpiratia ei". Asa ceva mie mi se pare absolut de neacceptat in ziua de azi. Nu mai suntem pe vremea cand se arunca cu pietre in saracii leprosi.
La fel, atinsul penisului cu limba are zero risc de transmitere.

Si repet, problema e psihiatrica. Si eu  nu sunt psihiatru.

#7 2010-09-01 14:08:20

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Am citit si eu de-a lungul timpului postarile lui lauro_giotto si sincer, nu inteleg de ce Dumnezeu nu devine abstinent, ca oricum e clar ca sufera de niste afectiuni psihice corelate cu o grava dezinformare vba Mokshei, din cauza carora au si alte persoane de suferit, mai exact "fufele" cu care intretine relatii sexuale...Incredibil
A, si lauro_giotto, draga, apropo de ancheta pe care vrei tu sa o faci cu "oamenii aia", ar trebui sa ti-o faci tu la cap. Nu te-a violat nimeni asa ca nu mai face atat pe sfantul si imaculatul ca nu esti.

Ultima oara a fost editat de V's bunny (2010-09-01 15:29:50)

#8 2010-09-01 14:31:26

daenarys
Vizitator

lauro_giotto a scris:

Buna ziua,in urma cu 2 zile am avut contact sexual cu o persoana,contact sexual protejat,in urma cu 9 luni am mai avut cu ea dar tot protejat,acum mi-a zis ca a trecut printr-o leucemie grea,si a reusit sa se faca bine,si tot venind vorba asa ca subiect de boli a venit vb. despre hiv si ea mi-a zis''sa sti ca eu am lucrat cu o persoana care era bolnava de 10 ani hiv'',despre acea pers mi-a zis ca este casatorita ,are si copil si sotia nu are boala,nici copilul(curios),el ia zis ca ia marturisit ei pt ca era o prietena mai veche din copilarie(amici),ea zicand ca neavand niciodata vreo relatie sexuala cu acesta persoana,secat strict de sev,dupa o zi am inceput sa le judec la rece si am inceput cu telefoanele,a inceput interogatoriu,ea mi-a zis ca am dat in paranoia,acum nu cred ca o sa mai scape de mine pana nu o sa mearga la analize,ea mi-a zis ca si-a facut testul hiv in urma cu 2 ani,pt ca sotul(acum divortata) o insela si si la facut,a iesit negativ,eu cu ea am intretinut primele relatii acum 9 luni iar in vara acum eu mi-am facut testul hiv eclia iesind negativ,plus hepatita c,sifilis,totul la mine acums a declansat cand mi-a zis ca a lucrat cu acesta persoana,eu am facut sex cu prezervativ acum,o singura data schimband 2 prezervative durex,din prudenta,pt ca dupa 20 min de frecus se cam duce unsoare si nu vroiam sa risc,si l-am inlocuit cu altul bun,pana sa-l inlocuiesc mi-a atins un pic cu limba varful penisului,dupa aceia mi l-am pus pe al doilea,acum sunt in certuri cu ea pe tema cu hivul,eu deobicei arunc prezervativele in toaleta,nu se duc la prima apa trasa sau a doua,iar aseara le-am scos din toaleta,le-am sters si le-am umplut cu apa sa observ daca nu cumva sunt fisuri,si nu era absolut nici o fisura,chiar le-am ''stors'' sa se faca presiune sa vad daca picura ceva,si ma impresionat cat de bune sunt durex,dar ma linisteste atingerile acelea cu limba pe capul penisului,mai bine nu-mi spunea ca a lucrat cu acea persoana,ea plangea la telefon ca-mi bat joc de ea,se jura ca nu a avut mai mult decat strict de servici,am transpirat in timpul actului sexual,am atins transpiratia ei,off cum dau eu doamne dumnezeule de asfel de persoane acum sa incep o ancheta...

wow

#9 2010-09-28 00:50:40

lauro_giotto
New member

Salutare,revin cu niste intrebari legate despre....acest subiect,hiv....,daca te razi jos,dupa aplici crema,a doua zi ai contact sexual cu prezervativ,contact normal vaginal,datorita secretilor vaginului care intra in contact cu pilea unde inainte cu o zi te-ai ras,ma refer in zona de...''jos'', se poate lua acest virus?pt ca zona aceia e mai sensibila...,sunt sanse?Referitor la prezervativele Durex,ce parere aveti?acest virus are sanse sa treaca..?binenteles vorbesc in cazul folosirii corecte a prezervativului,va multumesc si astept un raspuns...

#10 2010-09-28 09:39:33

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

off doamne...ai citit cumva sfaturile Mokshei??
incearca sa te informezi mai bine despre acest virus...cum se transmite,tratament si etc..intrebarile pe care le pui sunt complet puerile..
din cauza neinformarii tale sufera alte persoane..si cum s-a spus si mai sus mai bine devino abstinent..si consulta un psihiatru

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#11 2010-09-28 09:45:59

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

lauro...eu cred ca trebuie sa consulti un doctor..dar unul pentru alte probleme...alea cu capul..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#12 2010-09-28 10:56:42

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Prezervativul te protejeaza in cazul unul contact sexual, e bine ca l-ai folosit.
Eventualele rani de la epilat se inchid imediat si banuiesc ca nici ea nu sangera de pe nicaieri cand ai fost cu ea.
Virusul HIV nu este chiar atat de infectios (de o suta de ori mai infectios este virusul hepatitei B!), calea de transmitere este sexul neprotejat, nu simplul contact cu pielea sau transpiratia!
Lauro, gandeste-te cu cate femei te-ai culcat inainte de aceasta (din mesajul tau, eu una nici nu pricep daca cea care te ingrijoreaza are negru pe alb HIV sau e doar o banuiala de-a ta), poate ca toate aveau cate un virus mai mult sau mai putin grav si nici n-ai stiut...
Prezervativul e foarte bun, foloseste-l in continuare, ai doar grija sa nu il rupi.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-06 22:50:06)

#13 2010-09-28 12:07:30

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Daca vei merge la un centru de testare hiv o sa ti se dea si informatii + brosuri despre transmiterea virusului. Daca tu ai impresia ca hiv-ul se ia oricum mai bine nu mai face sex in viata ta si poate o sa fi mai linistit.

#14 2010-09-28 12:59:31

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

de ce nu mergi la un doctor de boli infectioase sa iti explice cum se transmite virusul? poate asa te lamuresti/linistesti.
banuiesc ca esti speriat, dar pe langa faptul ca ii faci rau partenerei, iti faci tie rau. te poti relaxa in timpul actului daca tu te gandesti ca iei hiv?
sau ma mai gandesc la ceva (ce-i drept nu am citit daca tipa iti este iubita sau doar o partida de sex trecatoare) fa-ti o prietena, mergi impreuna cu ea si faceti-va analizele care te-ar linisti pe tine si continuati viata langa un om pe care il accepti. dar nu pe care il suspectezi ca iti da tot felul de boli.
stiu ca era si un film pe tema asta (cu uun tip care nu dadea mana cu nimeni, nu folosea decat o data sapunul dupa care il arunca, avea fobie dusa la extrem de tot ce inseamna transmiterea bolilor), iar ce ti se intampla tie este o boala care in timp nu te va lasa sa interactionezi cu oamenii (cel putin eu asa vad lucrurile).  nu o spun cu rautate.

si tb sa iti si multumesc pe de o parte. si eu am o obsesie cu hpv-ul si cred ca prietenul meu a fost de cateva ori in pielea tipei tale. o sa imi revizuiesc atitudinea.

#15 2010-09-28 13:43:29

lauro_giotto
New member

Am obsesie fata de hiv pt ca la cat este de sensibil in afara corpului atat e de periculos cand intra in sistemul sanguin,mi-am facut la sf lui august un set de analize,hepatita c,b,hiv(test eclia synevo) si vdrl,au iesit negative,dar...neavand o partenera stabila si locuind singur imi place sa-mi fac anumite relatii cu anumite persoane,vreau sa precizez un lucru,nu intru in contact cu orice persoana,in general cu persoane educate,cu anumite functii,unele casatorite,dar stiti cum este acest virus nu tine cont de rasa,functie,etc.... si sa stiti ca citesc despre treaba asta,nu trebuie sa ma duc la un centru testare sa-mi spuna o poezie simpla despre asa ceva,imi plac chestile amanuntite,de ex. eu folosesc durex,un anumit tip cu,care ma simt eu bine,nu sunt subtiri.Citisem pe un site ca unele prezervative din latex au porii de diametru un pic mai mare decat al are acest virus,deci de aici a venit si intrebarea asta,daca prezervativul te protejeaza 99%,da si am o obsesie despre acest virus,de aceia tot intreb anumite detalii,va multumesc pt intelegere.

#16 2010-09-28 14:04:01

denisa87
New member
Inregistrat: 2009-07-17

O doamne !! Stii, ma tem ca intr-o si o sa iei hiv ! ( fereasca Dumnezeu ) si stii de ce ? PENTRU CA ESTI OBSEDAT DE VIRUSUL ASTA !!! Asa e si cu canceru, cand credem ca avem cancer sau o s afacem cancer pana l aurma organismul nostru va lucra in asa fel incat sa facem cancer .tu chiar ai o problema psihica.De ce esti atat de speriat de virsula asta? cineva apropiat a luat virusul ? de ce te-a traumatizat in halu asta ? ai avut parinti obsesivi in ceea ce privesc microbii ?Dumnezeule, daca stai sa citesti ce milimetru are virusu  si ce milimetru au porii prezervativului ..ma lasi fara cuvinte.

Stiu ca nu e frumos ce o sa-ti zic, dar hiv poti sa`l iei si prin seringa cu care ti se recolteaza analizele.In ziua de azi nu stii cat de sterile sunt.Asa ca  cauta un psiholog si pune-te pe picioare !

#17 2010-09-28 14:27:37

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Daca ai o viata sexuala promiscua, automat vei da si peste persoane cu diversi virusi (indiferent ca iti par civilizate, educate etc.). Sunt ingrozitor de raspandite infectiile cu transmitere sexuala...
Insa prezervativul e menit sa te protejeze in totalitate.
Fa-ti eventual un test VDRL o data la.....3-5 ani nustiu .... (am inteles ca doar sifilis si HPV se pot lua, rareori, si la contactul pielii de prin zona genitala)
Dar, neaparat, foloseste mereu prezervativ!!! Protejeaza foarte bine, nu te indoi de asta.
Daca s-a rupt, iti dai cu siguranta seama inainte sa-l scoti de pe penis dupa terminarea actului sexual (Problematic ar fi doar: 1.daca partenera face un tratament cu ovule vaginale in perioada cand ai raportul sexual sau 2.daca ea este insuficient umezita, caz in care este binevenit un gel/lubrifiant pe baza de apa).

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-09-28 14:41:31)

#18 2010-10-12 17:27:35

lauro_giotto
New member

Va salut din nou dragi colegi,o alta poveste...,am cunoscut o tipa casatorita in jur de 40 de ani,am vb. pe net 2-3 zile pana sa ne vedem,zis si facut,ne-am vazut,a fost ok,atractie si am mers pe la mine,am folosit durex comfort xl,a fost ok,peste 3 zile ne vedem din nou,din nou folosesc acelasi tip de durex,dar....la 5 minute dupa penetrare am simtit asa un pic...cum sa zic,imediat mi-am dat seama,am scos penisul si se rupsese in cap,nu-mi venea sa cred ca la durex se poate intampla asa ceva,ins ecundele alea daca nu i-am injurat cu fabrica si cu cine le-a facut si cu cine le-a ambalat,pt ca daca e firma care se respecta atasa si un tub de gel micut,ok punea 2-3 lei in plus,dar.....trebuie sa treaca timp  pana se desteapa si comerciantul pe belelele altora.Bun,imediat simtit,am scos penisul,am pus din nou unul bun ,atunci a fost ok pana la capat nu sa rupt,acum ma gandesc din nou la faza...cu bolile,tipa este casatorita,sotul este mai amre ca ea si mi-a zis ca nu le mai are cu femeile,au copii,lucreaza ambii si ea pana acum mi-a zis ca nu a mai avut nici o relatie extraconjugala,sa axat pe servici,sport,etc...acum nu stiu ce sa zic...se poate sa fi avut un risc ceva mai mare?ea mi-a zis ca nu a avut nici o boala in viata ei decat racelile si gripele banane,arata bine,177 inaltime,nu stiu...daca o fi sa se intample cu acest virus...de care sunt obsedat,si voi afla de asa ceva ,nu voi lasa eu sa ma chinuie pe mine si familia,daca voi lua asa ceva imi voi pune capat zilelor si asta e viata pana la urma,cu atatia virusi numai poti face un sex calumea.Tipa vrea sa ne vedem in continuare,sa avem o relatie strict intima romantica,si mie imi place nu zic,dar ma gandesc si al sotul ei ca...poate cine stie ce scapari o mai avea si...cati barbati in ziua de astazi nu sunt certati cu prezervativul........

#19 2010-10-12 18:07:15

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

neutral neutral
Pana la urma mai bine renunti la sex, pe bune!
Iar daca femeia aia arata sau nu bine,lucrul asta nu are nicio legatura cu sanatatea. In loc sa te gandesti atat la SIDA (care nu e gripa, nici pojar sa se ia asa mergand pe strada) mai bine te-ar preocupa alte boli. Dar sfaturile noastre vad ca oricum nu au nicio treaba cu tine, tot insisti pe tema asta de cate ori de culci cu cineva. Repet, nu mai face sex cu oricine si n-o sa mai ai motive de stres

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.