|
Nu esti logat.
Despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigur-3
#39 2010-10-15 08:33:04
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurJen, fara sa te superi pe mine, tu ai mereu acea atitudine de a le sti pe toate, de a fi mai presus... Offline #40 2010-10-15 09:40:48
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurExact cand ma bucuram si in acelasi timp o admiram pentru rabdarea pe care Moksha o poate avea in a explica, trebuie sa vina cineva si sa vorbeasca in asa fel incat sa goneasca pe oricine care e chiar dispus sa ajute!! Offline #41 2010-10-15 12:53:09
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurdin pc meu de vedere ea poate sa ajute daca vrea sa o faca dar nu poti spune ca omul ala e foarte informat...doar mi-am spus parerea daca dumnei se simte lezata imi cer scuze Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-10-15 12:54:24) Offline #42 2010-10-15 12:57:19
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigur
dea_di, hai sa nu mai radem de el, exact citatul pe care l-ai dat tradeaza o tulburare obsesiva. Asta nu e de ras. Am inteles si eu pana la urma ca moksha are dreptate, desi initial il judecasem din cauza obiceiurilor lui sexuale din trecut, omitzand descrierea a ceea ce simte/gandeste/face el in prezent (mi s-a parut si ca ne ignora lamuririle si sfaturile); dar asa avem toti tendinta sa judecam si ar trebui sa ne oprim (indiferent ce parere avem...) Ar trebui sa fim constructivi in postari sau, daca nu, s-o lasam balta - este concluzia la care am ajuns eu. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-15 13:11:13) Offline #43 2010-10-15 13:27:29
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigur
nu e vb de Moksha neaparat Offline Publicitateloading...
#44 2010-10-15 15:37:00
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurJenifer,acum nu stiu cati ani ai sicum faci tu amor sau sex,dar te anunt ca sunt foarte informat despre acest virus,dar ma exprim mai direct si natural si din cauza asta se poate intelege ca eu nu am cunostinte,dar te anunt ca stiu foarte multe,am citit si celebrul forum unde raspunde doctorul Frascino,un formum strain.Vreau sa-ti spun ca numai atunci cand te lovesti de o asfel de problema,atunci realizezi,m-am confruntat acum 6 luni cu un bts,tricomonas,de atunci am devenit destul de exagerat pot spune.O obsesie am pt hiv,pt ca..m-am gandit ca este unu din virusii cei mai periculosi si chiar daca nu este atat de raspandit cum sunt celelalte boli care se transmit sexual,el exista.Iar sa sti ca si aspectul omului conteaza si cea ce face din punc de vedere sexual,de ex.,eu am luat acel bts cand am experimentat treaba cu swingul,ce inseamna asta?ca sansele de a lua asa ceva de la cineva care face treaba asta sunt mult mai mari decat sansa de a lua de la cineva care este impotriva la asa ceva.Oameni care fac chestiile astea,in general meg pe incredere din punct de vedere al sanatatii,chiar daca sa zicem ca unii folosesc prezervativ,sexul oral al fac normal neprotejat in swing si sanse de a lua vreo boala tot exista,deci conteaza si omul cum arata si ce obiceiuri are din punctele astea de vedere.Jenifer,nu te mai comporta ca o pustoaica,fi un pic cerebrala,poate si eu am capatat o obsesie pe chestia asta darnici ca tine sa tratezi aceste chestii razand si cu indiferenta. Offline #45 2010-10-15 16:23:47
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurmoksha, serios, we need you here Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #46 2010-10-15 16:24:00
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurHai lauro mai pune frana si tu...de unde pana acum ai ignorat toate mesajele si n-ai discutat decat cu moksha, pentru ca stiai ca ea are parerea cea mai avizata de pe aici, acum cand ai vazut ca (,) camysh ii atrage atentia lui Jen te-ai gandit sa comentezi si tu...chiar nu mai era cazul si asta oricum nu intra in atributiile tale pe forumul asta...pentru asta sunt moderatorii si se pare ca ei isi fac treaba si nu au nevoie de ajutor Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-10-15 16:24:26) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #47 2010-10-16 15:02:38
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurorangina, dupa cum ai observat, a ignorat absolut toate sfaturile bune care i s-au dat, inclusiv acela de a merge cel putin la un psiholog.....imi cer scuze ca nu m-am obosit si eu sa insir sfaturi de florile marului, ca oricum nu le citeste....si am preferat sa rad de un om care la 27 de ani (atat am inteles ca are) infunda WC-ul cu prezervative ca sa poata apoi sa le scoata si sa le stoarca "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #48 2010-10-16 16:13:14
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurDa, este un comportament totaaaal irational; insa, chiar daca la prima vedere ne vine sa radem, cauza poate fi una medicala: un dezechilibru chimic la nivel cerebral (de exemplu deficit de serotonina etc.), care se trateaza cu medicamente date de catre psihiatru. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-16 16:17:17) Offline #49 2010-10-16 17:01:40
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurpacat ca nu pare sa constientizeze ca are nevoie de ajutor... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #50 2010-10-17 14:18:29
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurYna nu vreau sa intru in amanunte,dar prea tratezi lucrurile asa superficial,prea mergi pe incredere,nu exista ca iubitul tau sa nu fi stiut ca are asa ceva,simptome avea continu dar a refuzat sa se trateze,nu ca nu a stiu,toti suntem nevinovati.....,in fine e problema ta... Offline #51 2010-10-17 16:33:47
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurlauro daca te-ai fi informat mai bine ai fi aflat ca, in majoritatea cazurilor, trichomonas e asimptomatica la barbati...a fost oarecum asimptomatica si la mine pentru ca aveam doar o secretie mai abundenta, a iesit la o lama facuta ocazional...superficial as fi tratat daca nu mergeam la ginecolog periodic, daca nu aveam grija de mine...deci pastreaza-ti comentariile astea oferite gratis si fara sens pentru tine Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-10-17 16:35:32) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #52 2010-10-24 20:23:33
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurSalut,vin cu amanunte noi,am vb mai amanuntit cu tipa si mi-a zis ca ea are o protectie in vagin,oare sa fie si asta un motiv de mi sa rupt prezervativul durex?Niste fete sa-mi dezvolte un pic subiectul,ce protectii vaginale exista?Bai m-am saturat de lumea asta,fiecare ascunde cateceva,nu mai ai incredere in nimeni,ajungem sa ne reprosam dupa..... multe,nu mai exista persoana complet sanatoasa in ziua de astazi,in fine,astept un raspuns,ca uite asa din cauza unui prezervativ rupt si din cauza unei lipse de colaborari trebuie sa faci un pic de ancheta.... Offline #53 2010-10-24 21:18:13
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurlauro_giotto depinde la ce se referea tipa '' protectie in vagin'' poate a folosit diafragma contine un gel spermicid. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #54 2010-10-24 21:18:24
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurprotectie in vagin ma gandesc la sterilet sau diafragma, nici unul nu ar trebui sa duca la ruperea prezervativului, tind sa cred ca nu l-ai pus corect. probabil ma vei combate spunandu-mi ca ai pus de nu stiu cate ori si stii sa il pui, dar greseli se intampla oricui. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-24 21:23:03) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #55 2010-10-24 22:53:19
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurCaroline eu nu am mai facut sex in grup de 6 luni de zile,m-am lecuit de asa ceva,sau nu ai citit bine,insa am inceput activitatea sexuala normala,ca inainte sa experimentez sexul in grup,adica femeie cu baiat,insa nu te gandi ca ma intalnesc cu ori si cine asa,dar asta este imi place sa fac amor cu tipe mai mari de varsta,poate si din cauza asta o sa ma gandesc la o relatie serioasa ca nus e mai poate cu asa ceva,nu mai exista om sanatos.Odata ce eu ma bazez pe un set intreg de analize si ma stiu sanatos din punct de vedere sexual as dorii ca si cealalta persoana sa fie la fel,asta nu inseamna ca merg pe dorinta,ma protejez si iaara ma protejez dar uite ca se mai intampla si asfel de cazuri.Tot imi spune de un test Papanicolau,sincer putin ma intereseaza rezultatele aceluitest unde iti ia niste secretii si-ti spune ce paraziti exista acolo,paraziti ce sunt vindecabili insa acel test nu pune in evidenta hepatita c sau hiv,mai ales hivul care ma intereseaza pe mine.Pt. ca nici un test comun care al fac femeile in ziua de astazi nu poate sa identifice acest virus,numai la analiza speciala de care le e frica de lesina majoritatea.Sper sa nu fi patit nimic.....,are si fereastra asta imunologica cam mare8-12 saptamani,vb. de eclia test unde trebuie sa astepti 8-12 saptamani,la alte teste astepti de si uiti de el....,placerea de a face sex..,poate riscul de a face sex,bun...pe scurt,deci indiferent ce protectie in vagin ar fi avut tipa,nu influenta ruperea prezervativului? Offline #56 2010-10-24 23:06:33
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurlauro_giotto singura protectie pe care o putea avea in vagin era diafragma si aia se pune inainte de actul sexual . Nu poti face sex cu prezervativ si cu diafragma o data . Prezervativul s-a rupt accidental , cate prezervative nu s-au rupt in timpul actului sexual . Parea mea cauta o femeie virgina sa fii sigur ca nu are nimik. Fa un casting cu femei virgine. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #57 2010-10-24 23:20:46
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurlauro_giotto totusi care este problema ta? daca esti atat de disperat de hiv-ul asta de ce mai ai viata sexuala? il poti lua si de la dentist, si de la medic, o transfuzie de sange, te intepi in ceva Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-24 23:24:02) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|