|
Nu esti logat.
Despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigur-4
#58 2010-10-24 23:29:51
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurCaroline sincer acum stateam si ma gandeam fereasca d-zeu de un barbat de genul asta. Toti l-au sfatuit sa mearga la psiholog , nu e o rusine sa ajungi la psiholog , dar el e incapatanat ca un catar. lauro_giotto are dreptate nu cauta virgine cred ca mana ta dreapta ar fi femeia ideala . Good luck man you really need that What doesn't kill me, makes me stronger Offline #59 2010-12-05 22:23:23
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurdoamne...am ras cu lacrimi...ma doare capul de atat ras.. Offline #60 2012-10-24 09:16:09
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurBuna dimineata. Ma numesc Claudia, am 16 ani si am vazut acest forum si am decis sa va scriu. Offline #61 2012-10-24 10:26:35
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurdraga mea, virusul hiv nu ai cum sa-l iei tu de la tine... Offline #62 2012-10-24 12:00:09
Re: despre hiv,o sa ajung la conflicte cu o persoana,pana nu voi fi sigurIti multumesc Camysh! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|