homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa nu cititi noaptea ca nu mai dormiti-3

#39 2008-01-30 20:46:35

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormiti

ptiuu ptiuu ...eu inca fac pielea gainii

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#40 2008-01-30 20:50:13

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

micanarcisa a scris:

ptiuu ptiuu ...eu inca fac pielea gainii

subscriu

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#41 2008-01-30 20:51:25

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

lol... nu cred asa ceva... dar m-a amuzat teribil cu faza in care "o crestina latra" smile)

#42 2008-01-30 21:05:44

bittersweet
Full member
Inregistrat: 2007-08-13

eu cred si nu cred..nu stiu ce sa zic..ne-a zis si proful de religie ceva despre, cum ca ar fi vazut el..dar eu nu cred in draci, spirite..si chestii.. imi doresc sa cred..dar nu cred..asta este... rotfl

#43 2008-01-31 00:04:50

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

mmda, nici eu nu am citit tot ce ai scris acolo ca is usor de speriat. dar din experienta iti zic ca e destul de adavarat ce scrie acolo. eu sunt din piatra neamt si l-am vazut in persoana pe preotul ala.. si am vazut odata, la manastirea Bistrita, persoane care mergeau la el.. dar nu am vazut cum se face ca n-as mai fi dormit o viatza. daca nu-mi aduc aminte rau asta cu scoaterea demonilor din oameni la Bistrita se facea miercurea. intr-un an am vrut sa ma duc acolo in miercurea mare la slujba si cand mi-am adus aminte ca e miercuri m-am intors inapoi de la poarta bisericii lol chit ca era ziua in amiaza mare.. daca esti asa curioasa fa o plimbare in jud neamt in zilele alea.. si dai o tura pe la manastire... big_smile
macar daca nu vezi cum se face ai sa descoperi un oras frumos, lacul rosu... hmmm fac cumva publicitate turistica orasului natal??? hmm

Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2008-01-31 00:10:05)

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

Publicitate

loading...

#44 2008-01-31 09:26:32

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

eu nu cred cu aia cu demonii insa ce spunea anemona aseara, brrrr chiar mi-a fost teama...si chiar ma gandeam sa nu pateasca ceva familia respectiva Doamne fereste !!!

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#45 2008-01-31 10:41:17

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

taisha a scris:

lol... nu cred asa ceva... dar m-a amuzat teribil cu faza in care "o crestina latra" smile)

rotfl rotfl rotfl si pe mine....

#46 2008-01-31 11:29:05

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ankuzza a scris:

hmm numai eu sunt interesata de povesti horror?big_smile

si eu sunt interesata,si ador filmele horror,dar nu cu exorcizari.mi se ridika parul in cap.m-am uitat odata la niste secvente si nu am mai dormit multe nopti decat daca aveam pe cineva langa mine.brrrrrrrrrrrrrrr.eu tind sa cred in asa ceva,asa cum exista bine de la dumnezeu cred k exista si rau de la.............

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#47 2008-01-31 12:17:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Lelaina a scris:

dci eu sunt tuta...ce am inteles eu din topic..am luat mot a mot.. k sa nu mai cititm (carti) noaptea k nu mai dormim... si kiar ma pregateam sa scriu..da domne,eu dorm mai bine knd citesc rotfl2

subscriu lol

cat despre topic in sine... eu sunt absolut convinsa ca e adevarat... stiu oameni care vad "entitatile" care se lipesc de indivizi... si nu-s povesti prea frumoase big_smile (oricum n-am de gand sa le spun pe forum.. aviz amatorilor de horror big_smile). dar stiu ca sunt reale chestiile astea si ca numai Dumnezeu poate rezolva asa ceva, nici un medicament (asa ca e greu de crezut ca "sunt doar bolnavi")

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.