homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nebunie...-4

#58 2008-05-13 23:53:29

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Nebunie...

stiu si simt din nou asta si imi dau seama ca am fost o proasta...e special si nu vreau sa il pierd smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#59 2008-05-16 18:27:26

Emilya
Platinum member
Site

iar...aproape

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#60 2008-05-16 18:50:47

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

hotaraste-te odata,desi tind sa cred k nu-l iubesti,doar tii la el. dak l-ai iubi nu ai avea zilnic ganduri negre...si eu am avut cu un fost gandul asta,dar dupaia mi-am dat seama k chiar eram indragostita de el.

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-05-16 18:51:39)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#61 2008-05-16 18:52:35

Emilya
Platinum member
Site

pai nu am zilnic...de cand am scris ultima oara am fost ok...sad

#62 2008-05-16 19:00:38

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Green are dreptate.... ori nu il iubesti ori si sper ca nu te superi pe mine ai prea mult timp liber si te gandesti la tampenii

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#63 2008-05-16 19:13:24

Emilya
Platinum member
Site

probabil am prea mult timp liber...nu stiu ce sa zic...eu zic ca il iubesc dar cateodata am asa momente cand parca vreau sa stric totu

#64 2008-05-16 19:19:43

andrutza
Vizitator

daca l-ai fi iubit nu analizai atat...eu tind sa cred ca nu e iubire...ori ai u bazdaci.. sau...citez dintr-o melodie " tu esti super complicata...eu nu mai inteleg nimic" smile ti se potriveste

#65 2008-05-16 19:29:46

Emilya
Platinum member
Site

sad

#66 2008-05-16 19:52:44

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

trosc jap bum trosc !!!! astea erau palmele care ti le dadeam
da, ai prea mult timp liber , si da, ai impresia ca daca nu suferi nu iubesti, ti'am mai zis ca am trecut si eu prin asta....ce  nu iti convine don'soara?vrei sa iti gasesti unu sa te tina numai in plansete?chiar nu stii sa apreciezi o persoana?
si vorba fetelor, poate ca nu e iubire, ceea ce ma indoiesc ca daca nu ar fi iubire nu te'ai mai stresat atat, pur si simplu ti'ai da seama ca nu il iubesti si gata!
chiar nu poti sa gandesti si tu pozitiv?sa pui in balanta ce motive ai sa il iubesti si ce motive ai sa nu il iubestio?chiar nu poti sa iti dai singura 2 palme si sa te trezesti la realitate?daca vrei iti dau eu
si alta chestie...tu realizezi ca are si el un suflet si ca nu se stie cat iti mai suporta moementele astea?sa vezi atunci suferinta drq si plansete si ce o sa iti mai dai seama ca il iubesti si el o sa iti intoarca spatele ( cine stie cunoaste wink )
eu zic sa te hotarasti odata pana nu e prea tarziu, nu de alta dar, sa zicem ca totusi iti accepta toate momentele astea...tu chiar crezi ca ai putea sa ramai cu el toata viata daca tu ai ganduri d'astea?

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#67 2008-05-16 20:10:21

Emilya
Platinum member
Site

Anka chiar m-ai trezit la realitate...el din fericire nu stie despre "lupta" asta pe care o am cu mine...si stiu ca as suferi daca as ramane fara el, chiar azi ne-am certat putin pe o tema stupida (ca eu am tendinta ca atunci cand sunt nervoasa sa ma razbun pe cei din jur) si stateam cu inima la gura si cu lacrimi in ochi si atunci cand mi-a spus  ca "m-am cam saturat de fazele astea" ma asteptam sa zica GATA si mi-am dat seama ca nu vreau sa il pierd pentru ca tin enorm la el...daca e sa ma intreb cum mi-ar fi fara el raspunsul e NU BINE. Si motive sa il iubesc am 1000 deci crede-ma ca nu am ce sa ii reprosez...aveti toate dreptate in ceea ce spuneti...si va multumesc mult ca ma suportati si va pup puss ca sunteti aici pentru mine, singurele prietene pe care pot conta si care ma inteleg kram

#68 2008-05-16 20:17:44

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

tu ai zis cu gura ta... "mi-am dat seama ca nu vreau sa il pierd pentru ca tin enorm la el" tii la el,dar nu e totuna cu a iubi. si eu am amici la kre tin fff mult,dar nu ii iubesc cum imi iubesc prietenul. si eu am muuult timp liber,dar niciodata nu gandesc ca "nu-l iubesc". si chiar va simti dupa o vreme lupta ce o dai in tine,va rabufni...si chiar nu o sa-ti mai inghita fazele astea... ce naiba?
anka zicea: "chiar nu poti sa gandesti si tu pozitiv?sa pui in balanta ce motive ai sa il iubesti si ce motive ai sa nu il iubestio?" si bine zice. mai gandeste-te,pt k nu ar fi corect sa stai cu cineva kre te iubeste si tu nu. da-ti 2 palme,dak nu iti dam toate cate 2,si se aduna tongue iubirea inseamna si bucurie!!si suferinta,dar nu mereu!si nu vad dc nu ai fi fericita,cand ne zici k e un baiat minunat.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#69 2008-05-16 20:39:57

Emilya
Platinum member
Site

Ai dreptate...eu nu am prieteni la care sa tin, in cel mai bun caz am prieteni care imi sunt dragi, de care am un anumit atasament...deci cand spun ca tin la el vreau sa zic ca il iubesc (mi-a fost mai la indemana combinatia de cuvinte)...anyway, asa e, e un baiat minunat si stiu ca nu o sa reziste la nesfarsit...m-am gandit si ma gandesc tot timpul la el, la noi, la ce o sa facem cand ne gasim...la planuri de viitor etc...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.