|
Nu esti logat.
Rezultate ecografie-3#39 2008-06-05 17:48:09
Re: Rezultate ecografieMie Groza mi-a luat 300mii pt prima consultatie (desi eram la policlinica...si la doamna doctor Moise nu am platit consultatia...si pe net spunea ca e gratis...mai ales ca aveam si adeverinta de student...dar mie mi-a luat 300mii si nici nu mi-a facut fisa, nu mi-a dat chitanta, nu m-a intrebat nimic). Doar i-am zis eu probleme cu desorelle...se uita la mine si ma intreaba de ce am venit la el si nu m-am dus la ginecolog sa mi le schimbe...i-am zis ca eu stiam ca anticonceptionalele doctorul de planning le prescrie si nu ginecologul...nu m-a mai intrebat absolut nimic (boli, sa ma cantareasca, masoare...nimic, nu l-a interesat) mi-a dat marvelon si mi-a spus ca prima consultatie se plateste si dup-aia cica o sa fie gratis. aaa...si cica fisa nu mi-o face acum ca nu stie sigur daca raman pe marvelon....si doar dupa ce vede exact cu ce pastile raman imi face fisa. Sincer, nu mi s-a parut ok atitudinea lui... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #40 2008-06-05 22:38:14
Re: Rezultate ecografieSi mie tot Marvelon imi daduse,in schimb nu mi-a cerut bani pe consultatie,mi-a facut fisa.Azi nu am avut cand sa vorbesc cu mama,dar o s-o intreb maine si iti spun Offline #41 2008-07-11 11:54:39
Re: Rezultate ecografieam facut o eco azi si rez. este: There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #42 2008-07-11 11:57:19
Re: Rezultate ecografiee ok mami de minuni Offline #43 2008-07-11 12:00:03
Re: Rezultate ecografiemultumesc! sper ca rezultatele ulterioare sa infirme riscul marit de sindrom down de la dublul test There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#44 2008-07-11 12:01:52
Re: Rezultate ecografiepliul nucal nu ti l-a masurat? mami de minuni Offline #45 2008-07-11 12:07:02
Re: Rezultate ecografienu, ala a fost masurat la 11 sapt, era 1,5mm, eco in urma careia s-a facut dublul test care a iesit prost, am postat la subiectul dublul test There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #46 2008-07-11 12:12:39
Re: Rezultate ecografieintre 1 si 3 mm cica ar fi ok pliul nucal mami de minuni Offline #47 2008-07-11 12:13:21
Re: Rezultate ecografieam gasit ceva interesant pe net There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|