homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau un bebe-15

#267 2007-09-29 14:01:10

bebelul
Full member
Inregistrat: 2007-02-14

Re: vreau un bebe

e clar ca nu am mancat mult dar cum mie imi plac vinetele nu m-am oprit niciodata sa nu mananc!!!! chiar si azi dimineata am tras o portie......si iti dai seama ca azi mi s-a aprins beculetul.....aoleu......oul crud din maioeneza.....stiam ca nu ai voie sa mananci chestii crude......sau nepreparate suficient, dar zici ca la chestia cu vinetele am fost beata!!!! mersi oricum!!! pupici dulci!!!!

#268 2007-10-01 10:41:02

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

bebelul, nu mai citi pe net! ai voie sa maninci orice iti face placere...nu ti-e rau de la maioneza...maninca linistita...
povestea cu chestiile crude e in legatura cu diversele infectii ce pot fi transmise...insa presupun ca ai cumparat ouale de la magazin nu de pe marginea drumului!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#269 2007-10-01 16:42:22

simi67
New member
Inregistrat: 2007-09-13

bebelul,poate era mai rau daca pofteai si nu mancai....are dreptate doctoressa....eu am 5 luni si am mancat maioneza,e drept ca nu am mancat  in fiecare zi(cred ca nici tu)dar am mancat cam tot ce am dorit

#270 2007-10-06 12:43:01

bebelul
Full member
Inregistrat: 2007-02-14

multumesc de raspuns doctoressa!!!! e clar simi67 ca nu am mancat in fiecare zi vinete cu maioneza, doar cand si cand!!!! ouale de la magazin, clar!!!! deci stau linistita!!!! va pupaces si sa doresc sanatate multa!!!
simi67 sarcina usoara!!!! cum esti, bine? burtica se vede bine? te-ai ingrasat mult? ce ai acolo in burtica? fetita sau baiat!!!! pupi

#271 2007-10-08 13:28:02

simi67
New member

bebelul,am o fetita dulce,cuminte si sper ca va fi si sanatoasa.tu ce vei avea??am inteles ca tu nasti prin 24 decembrie,eu prin 24 ianuarie,deci sunteti cu o luna mai mari ca noi.burtica se vede,de ingrasat cred ca nu m-am ingrasat exagerat,mai mult burta e de mine

Publicitate

loading...

#272 2007-10-08 16:42:07

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

sa iti traiasca simi67 si sa va bucurati de ea smile

mami de minuni hjarta

#273 2007-10-08 17:44:16

simi67
New member

multumesc,eu_vreau,....sper sa ne anunti si tu cand o sa ai bucuria unica de a avea un bebe in burtica

#274 2008-01-18 09:22:52

myotis
Membru
Inregistrat: 2008-01-18

bun gasit, sunt um membru foarte nou si disperat. imi doresc un bebe, recunosc este prima incercare pt bebe si nu stiu cum trebuie sa reactionez la diferite evenimente, acum se intampla niste fenomene ciudate, din acest motiv am hotarat sa scriu. ultimul ciclu a fost in 13.12.07, am un ciclu regulat de 28 de zile care venea la timp, ovulatia prin ziua 11-12 am reusit sa o depistez mai mareu- nu dupra temperatura ci dupa sensibilitate. pentru conceperea bebelui am facut-o in ziua a 10 si apoi in a 12, asa s-a nimerit. intre timp parca au inceput sa apara tot felul de semne: in primul rand nu a venit ciclul, senzatii ciudat in burta, o pofta de mancare mai accentuta, oboseala mai accentuata, m-am bucurat ca e posibil sa fie bebe. am facut un test cam dupa 2 zile dupa ce mi-a intarziat ciclul. testul a iesit negatv, am zis ca poate e prea scazuta concentratia de hormoni pt a fi detectata - beau multa apa si merg la toaleta de 1-2 ori pe noapte, dar vre-o 2 zile am avut si un gust metalic in gura si senzatie de ameteala, am hotarat sa refac testul peste cateva zile, trebuia sa-l fac marti sau miercuri, dar luni dimineata deja au aparut cateva picaturi de sange, am crezut ca e bine, poate se fixeaza sarcina, apoi marti deja a inceput o sangerare mai accentuata - dar nu ca un ciclu obisnuit, de obicei in primele 2 zile de ciclu sangerarea e foarte abundenta, apoi in  a 3-a mai putin, in a 4-a e pe terminate. astfel, ziua a treia a fost o sangerare -pot zice chiar de ciclu normal, acum sangerearea e de mica ampoare - ma gandesc ca e pe terminate. in cursul zilei mai am inca senzatia de rau - imi vine sa vomit, dar am reusit sa o contracarez cu portocale. intrebarea mea este daca este vre-o sansa sa fiu totusi insarcinata, are rost sa merg la doctor sau sa fac un test? prin burta mai sunt ceva senzatii stranii - cate o crampa sau senzatia obisnuta de ciclu, nu neaparat de durere ci disconfortul specific. de obicei la ciclu puteam detemina care dintre ovare a eliberat ovulul, acum nu am mai simtit asta. sper sa-mi puteti da un raspuns. multumesc.

#275 2008-01-18 09:33:02

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

eu as mai face un test in cateva zile

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#276 2008-01-18 09:39:18

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

eu cand am ramas.... durerile erau ca si cele de dinaintea menstr. nu ff accentuate ...ci mai mult ca discomfort, plus cate un junghiuletz micutz.sangerarea de fixare nu e obligatorie. eu nu am avut nici o sangerare si multumesc lui d-zeu...pt ca mi-ar sarii creierii sa vad ceva ciudat pe acolo. mie testul mi-a iesit concludent inca din ziua cand trebuia sa imi vina. nici macar nu intarziase... doar vreo 2 ore (pt ca imi venea in jur de 8-9 cand ma trezeam). era prea ceas la mine ca sa nu imi dau seama ca ceva se intampla de nu vine.... smile la tine se poate sa fie sau sa nu fie. cel mai bine ar fi sa mergi la un doctor. el te poate lamurii. daca e sa fie...e ciudata sangerarea abundenta. daca e sa nu fie...nu dispera. mai incearca. eu nici nu credeam ca se prinde din prima. deja ma gandeam ca tre sa ma chinui vreo cateva luni . oricum...bafta

storstark

#277 2008-01-19 18:15:33

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

asa si la mine..cand am ramas au existat dureri surde...

#278 2008-08-16 11:43:31

nicol3ta
Membru
Inregistrat: 2008-08-16

Buna.As avea si eu o intrebare pentru doctoressa.De doi ani incerc sa raman insarcinata si nu reusesc.De curand am fost la un control si mi-a spus ca am ovare micropolichistice.Nu stiu...pot ramane insarcinata cu ovare micropolichistice?Ultima menstruatie am avuto in 9 iulie de atunci nu am mai avut o menstruatie si medicul mi-a spus ca este ori o dereglare ori am o sarcina care nu se vede inca.Ma puteti ajuta spunandu-mi daca s-ar putea sa fie o sarcina sau nu.Va multumesc.smile

#279 2008-08-16 12:43:38

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

un test de sarcina ai facut?

#280 2008-08-16 13:47:59

nicol3ta
Membru
Inregistrat: 2008-08-16

Am facut testul si imi arata negativ:cry:.Nu stiu...oare sa mai astept cateva zile si sa-l fac din nou?desi am unele semne nu stiu ce sa mai zic .Am usoare greturi ,merg mai des la toaleta ,sant mai tot timpul obosita,si nu mai am rabdare sa mai astept vreau sa stiu ce se intampla.

Ultima oara a fost editat de nicol3ta (2008-08-16 14:11:40)

#281 2008-08-16 14:14:39

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pai in ce data ar fi trebuit sa vina exact? testul de sarcina e concludent dupa 3 saptamani de la contactul cu risc sau dupa 7 zile de intarziere a menstruatiei.
desi, nu stiu cum e faza cu ovarele micropolichistice... daca poti ramane... mai asteapta pareri...
kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.