homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau un bebe-14

#248 2007-07-12 15:02:43

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: vreau un bebe

bebelul a scris:

iti doresc sa fie bine si sa imi aduci vestea cea mare!!! ma rog la DD sa ai bebele mult dorit!!! te pup !!!! multa sanatate!!!!

MULTUMESC! SI TIE MULTA SANATATE!
uite, am venit de la ecograf, endometru de 8.2, nu se vede nimic in uter, a zis ca intr-o sarcina primul lucru care se pozitiveaza e testul...care la mine e negativ, asa ca... ma gandesc daca nu cumva scurgerile survenite cu o sapt inaintea menstruatiei nu pot fi socotite drept menstra si acum sa ma pregatesc de ovulatie pt ca rezultatul ecografiei e similar cu altul facut la ovulatie. Mi-a zis ca NU urmeaza sa am ciclu in urmatoarele zile, prin urmare ma tot gandesc la ipoteza cu menstra survenita sub forma de pete dinaintea ciclului cu o sapt. stopata artificial cu Duphaston, ce parere ai?

Ultima oara a fost editat de daliana (2007-07-12 22:01:52)

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#249 2007-07-13 09:14:45

bebelul
Full member
Inregistrat: 2007-02-14

draguta mea eu stiam ca duphastonul iti intarzaiere menstruatia, dar pt ca tu le-ai luat cu intarzaiere e posibil sa se fi schimbat situatie si sa apara ciclul mai repede sub forma acelor pete!!!! cu toate ca eu zic ca acele scurgeri le-ai avut chiar de la duphaston pentru ca daca te uiti pe prospect si zice ca pot aparea usoare sangerari in timpul tratamentului!!!!

Infertilitate: 10 mg zilnic din ziua 11 pana in ziua 25 a ciclului. Tratamentul trebuie continuat timp de cel putin 6 cicluri consecutiv. Se recomanda ca tratamentul sa fie continuat si in primele luni de sarcina, asa cum este recomandat la “avortul habitual".

In ceea ce priveste contraindicatiile, acestea pot fi: sensibilitate la oricare dintre constituenti. In putine cazuri se poate intampla sa apara sangerare de privatie, care poate fi prevenita prin cresterea dozei.

E posibil daca nu e bebe sa iti vina ciclul cu intarzaiere, dupa 5-6 zile!!! totusi intarzaierea ta este destul de mare, ai peste o saptamana, nu? si doc ti-a spus ca NU urmeaza sa ai ciclu!!!!!!!!!!  stie el ce stie sau ce vede mai bine zis!!!!!!!!!DECI...... cred ca inafara de faptul ca trebuie sa astepti si sa ai rabdare nu ai ce face!!! a ba da.....iubeste-te mult cu sotul tau ca poate apare ovulatia.....daca cel dinainte a fost ciclu!!!!! pupici dulci pt tine

#250 2007-07-13 09:33:03

daliana
Hero member

eu acuma nu mai iau nimic, daca duphastonul se ia in zilele 11-25-mie dr mi-a zis 16-26, nu mai pot lua ca nu stiu in ce zi de ciclu sunt! Doctorul ginec. a zis ca imi va induce cu pastile menstruatia, daca nu vine in 2 saptamani de la data la care trebuia sa vina. Ma gandesc, daca cumva pe 29 a fost o asa zisa menstra si acuma as fi in ziua 15??Sa astept inca 2 sapt sa ma conving daca a fost asa si sa nu iau pastile inca?Alea contin hormoni, cine stie in ce mai dau...Oare mai e necesar sa mai fac un BHCG?Sanii ma dor, sunt tensionati de 2 saptamani. M-ar interesa sa gasesc undeva niste info cu privire la grosimea endometrului in timpul ciclului sau sarcinii.
cititi, f important http://forum.desprecopii.com/forum/topi … C_ID=56513

Ultima oara a fost editat de daliana (2007-07-13 13:57:45)

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#251 2007-07-16 14:06:33

bebelul
Full member

daliana intra pe forum la www.parinti.com si vei gasi acolo fete care trec prin situatii asemanatoare cu ale tale!!! sunt fete care asteapta sa ramana gravidute si cu ele poti discuta f multe probleme!!!!! ai putea repeta beta hcg sa vezi daca a crescut valoarea, iar cu medicamentele pentru inducerea menstrei eu zic sa mai astepti!!!! lasa sa treaca 2-3 saptamani si dupa aia ia hotararea!!!! sanii ti-au crescut sau sunt doar durerosi? testele de sarcina sunt tot negative? pupici

#252 2007-07-16 14:50:05

daliana
Hero member

A venit ciclul....cu tot tacamul! Probabil dereglare de la Duphaston, pe care nici vorba sa il mai iau vreodata. Noroc ca am luat de 3 zile tot felul de produse naturiste pt. reglarea ciclului menstrual.

Ultima oara a fost editat de daliana (2007-07-17 09:10:09)

Publicitate

loading...

#253 2007-07-28 14:42:52

bebelul
Full member

nu fii dezamagita daliana..........toate la timpul lor!!!! esti bine? cum ai suportat caldurile!!!! burticuta mea tot creste si bebele incepe sa se faca simtit!!! il iubesc din tot sufletul si debea astept sa vina decembrie si sa apara mosul cu bebele!!!!! ca doar in 24 dec am termenul de nastere!!!!
va pupic pe toate fetele dulce dulce de tot

#254 2007-08-09 10:19:00

daniya
Membru
Inregistrat: 2007-08-09

Buna, sunt noua pe aici si tare imi place acest site. Cred ca ajuta mult pe cele care cauta un raspuns si nu il gasesc in alta parte.
Va rog si eu sa ma ajutati cu un raspuns, daca stiti....la analize mi-a iesit Rubeola IgC de 313.7 lU/ml... sa ma ingrijorez...sau e de bine?
Celelalte analize au iesit Cytomegalovirusul: IgC 10 Ul/ml si Toxoplasmoza IgC 0.3, cu IgM 0.17.
Nu am mai ajuns la dr sa mi le citeasca....tocmai am aflat ca a plecat in concediu pentru 1 luna grater
va multumesc din suflet...si va imbratisez pe toate....

frienship is one mind in two bodies

#255 2007-08-09 15:40:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

daniya, fii te rog draguta si scrie-ne tot ce sta scris pe buletinul de analiza(adica si valorile normale, care difera de la un laborator la altul)...daca vrei sa putem da un raspuns corect

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#256 2007-08-16 17:01:31

viez
New member
Inregistrat: 2007-03-05

Buna tuturor! Sunt insarcinata in 3 luni si vreau sa va intreb cine stie cum as putea ameliora refluxul esofagian? Dupa orice mananc imi vine inapoi un gust amar, ca pielita de la grepfruit.
Am tot asteptat sa treaca de la sine, dar nimic. Ma exaspereaza.
Si cand vars , vars o saliva galbena si amara.
Sunt simple probleme normale in sarcina? Sau e cazul sa ma ingrijorez, sa mi se fi agravat vreo problema gastrica mai veche?
Va multumesc.

#257 2007-08-16 17:33:39

Al Pacino
Administrator

pare a fi bila de vina...nu mi se pare a fi grav...intreaba insa si ginecologul...
si ne bucuram ca esti gravida(daca stim de mai demult si am uitat eu imi cer scuze)

#258 2007-08-16 18:55:31

viez
New member
Inregistrat: 2007-03-05

multumesc pt raspuns.
Daaa, m-am mai laudat ca sunt gravida la alt topic, chiar cand am aflat, in urma testului de sarcina.
Dar nu-i problema. smile Ma bucur pt orice urari de bine.

#259 2007-08-16 19:05:53

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

am si eu o problema...pe data de 13 iulie am facut un avort...cu anestezie totala...dupa cat timp imi vine ciclul menstrual?
imi fac griji pt ca tocmai am aflat ca doctora la care am fost nu este prea atenta si multe paciente s-au mai dus inca odata pentru a le curata bine.
tin sa mentionez ca pe data de 9 august am avut un act sexual (stiu stiu k nu e bn) dar protejat...prietenul meu si-a pus prezervativul dupa cateva penetrari (3-4)...
pe data de 12 august am facut un test si mi-a iesit negativ...

#260 2007-08-17 00:38:04

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

pai din cate stiu avortul este considerat k fiind menstruatie. daca nu te-a curatat bine sa nu dai de vreo complicatie ceva. ai putea sa te duci la control, eventual la un alt medic daca asta nu e prea atenta

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#261 2007-08-17 13:44:13

Al Pacino
Administrator

daniela, ti-am raspuns in partea cealalta....

#262 2007-08-31 13:29:55

daliana
Hero member

daniya a scris:

Buna, sunt noua pe aici si tare imi place acest site. Cred ca ajuta mult pe cele care cauta un raspuns si nu il gasesc in alta parte.
Va rog si eu sa ma ajutati cu un raspuns, daca stiti....la analize mi-a iesit Rubeola IgC de 313.7 lU/ml... sa ma ingrijorez...sau e de bine?
Celelalte analize au iesit Cytomegalovirusul: IgC 10 Ul/ml si Toxoplasmoza IgC 0.3, cu IgM 0.17.
Nu am mai ajuns la dr sa mi le citeasca....tocmai am aflat ca a plecat in concediu pentru 1 luna grater
va multumesc din suflet...si va imbratisez pe toate....

Din cate stiu e vorba de IgG si arata daca ai avut infectie si esti imun sau nu la boala respectiva si IgM arata infectia prezenta. Ar trebui ca pe buletinul de analiza sa scrie si valorile normale. Cum a scris doctoressa, scrie aici buletinul de analiza.

#263 2007-09-05 13:27:17

elena g
New member
Inregistrat: 2007-09-05

Buna fetelor si eu sunt nou venita la voi.
imi place mult forumulvostru,am tot citit de ceva timp.
Sunt si eu in asteptarea unui bebe de 4luni,dar pana acum nu a vrut sa apara.

Ultima oara a fost editat de elena g (2007-09-05 13:27:38)

#264 2007-09-05 13:32:35

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu e mult de 4 luni.ai rabdare relaxeazate si fa dragoste cu sotul tau o sa apara si ingerasul o sa vezi smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#265 2007-09-29 13:25:13

bebelul
Full member

doctoressa as dori sa te intreb ceva!!! e rau oare ca am mancat salata de vinete cu maioenza? ca am auzit ca nu e bun oul crud in sarcina si maioneza am facut-o cu un ou crud si unul fiert!!!! sunt un pic speriata ca citeam pe net ca ouale crude sunt interzise in sarcina!!!! ce se poate intampla.....oricum faptul e deja consumat.....dar tot timpul ma simt vinovata cand imi dau seama ca nu m-am documentat mai repede de anumite chestii!!!! asta e!!! multumesc din suflet

#266 2007-09-29 13:26:43

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca chiar oul crud afecteaza sarcina ai mancat putin nu in cantitati industriale asa ca eu zic sa stai linistita si sa nu te stresezi inutil smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.