|
Nu esti logat.
Vreau un bebe-14#248 2007-07-12 15:02:43
Re: vreau un bebe
MULTUMESC! SI TIE MULTA SANATATE! Ultima oara a fost editat de daliana (2007-07-12 22:01:52) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #249 2007-07-13 09:14:45
Re: vreau un bebedraguta mea eu stiam ca duphastonul iti intarzaiere menstruatia, dar pt ca tu le-ai luat cu intarzaiere e posibil sa se fi schimbat situatie si sa apara ciclul mai repede sub forma acelor pete!!!! cu toate ca eu zic ca acele scurgeri le-ai avut chiar de la duphaston pentru ca daca te uiti pe prospect si zice ca pot aparea usoare sangerari in timpul tratamentului!!!! Offline #250 2007-07-13 09:33:03
Re: vreau un bebeeu acuma nu mai iau nimic, daca duphastonul se ia in zilele 11-25-mie dr mi-a zis 16-26, nu mai pot lua ca nu stiu in ce zi de ciclu sunt! Doctorul ginec. a zis ca imi va induce cu pastile menstruatia, daca nu vine in 2 saptamani de la data la care trebuia sa vina. Ma gandesc, daca cumva pe 29 a fost o asa zisa menstra si acuma as fi in ziua 15??Sa astept inca 2 sapt sa ma conving daca a fost asa si sa nu iau pastile inca?Alea contin hormoni, cine stie in ce mai dau...Oare mai e necesar sa mai fac un BHCG?Sanii ma dor, sunt tensionati de 2 saptamani. M-ar interesa sa gasesc undeva niste info cu privire la grosimea endometrului in timpul ciclului sau sarcinii. Ultima oara a fost editat de daliana (2007-07-13 13:57:45) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #251 2007-07-16 14:06:33
Re: vreau un bebedaliana intra pe forum la www.parinti.com si vei gasi acolo fete care trec prin situatii asemanatoare cu ale tale!!! sunt fete care asteapta sa ramana gravidute si cu ele poti discuta f multe probleme!!!!! ai putea repeta beta hcg sa vezi daca a crescut valoarea, iar cu medicamentele pentru inducerea menstrei eu zic sa mai astepti!!!! lasa sa treaca 2-3 saptamani si dupa aia ia hotararea!!!! sanii ti-au crescut sau sunt doar durerosi? testele de sarcina sunt tot negative? pupici Offline #252 2007-07-16 14:50:05
Re: vreau un bebeA venit ciclul....cu tot tacamul! Probabil dereglare de la Duphaston, pe care nici vorba sa il mai iau vreodata. Noroc ca am luat de 3 zile tot felul de produse naturiste pt. reglarea ciclului menstrual. Ultima oara a fost editat de daliana (2007-07-17 09:10:09) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#253 2007-07-28 14:42:52
Re: vreau un bebenu fii dezamagita daliana..........toate la timpul lor!!!! esti bine? cum ai suportat caldurile!!!! burticuta mea tot creste si bebele incepe sa se faca simtit!!! il iubesc din tot sufletul si debea astept sa vina decembrie si sa apara mosul cu bebele!!!!! ca doar in 24 dec am termenul de nastere!!!! Offline #254 2007-08-09 10:19:00
Re: vreau un bebeBuna, sunt noua pe aici si tare imi place acest site. Cred ca ajuta mult pe cele care cauta un raspuns si nu il gasesc in alta parte. frienship is one mind in two bodies Offline #255 2007-08-09 15:40:57
Re: vreau un bebedaniya, fii te rog draguta si scrie-ne tot ce sta scris pe buletinul de analiza(adica si valorile normale, care difera de la un laborator la altul)...daca vrei sa putem da un raspuns corect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #256 2007-08-16 17:01:31
Re: vreau un bebeBuna tuturor! Sunt insarcinata in 3 luni si vreau sa va intreb cine stie cum as putea ameliora refluxul esofagian? Dupa orice mananc imi vine inapoi un gust amar, ca pielita de la grepfruit. Offline #257 2007-08-16 17:33:39
Re: vreau un bebepare a fi bila de vina...nu mi se pare a fi grav...intreaba insa si ginecologul... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #258 2007-08-16 18:55:31
Re: vreau un bebemultumesc pt raspuns. Offline #259 2007-08-16 19:05:53
Re: vreau un bebeam si eu o problema...pe data de 13 iulie am facut un avort...cu anestezie totala...dupa cat timp imi vine ciclul menstrual? Offline #260 2007-08-17 00:38:04
Re: vreau un bebepai din cate stiu avortul este considerat k fiind menstruatie. daca nu te-a curatat bine sa nu dai de vreo complicatie ceva. ai putea sa te duci la control, eventual la un alt medic daca asta nu e prea atenta http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #261 2007-08-17 13:44:13
Re: vreau un bebedaniela, ti-am raspuns in partea cealalta.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #262 2007-08-31 13:29:55
Re: vreau un bebe
Din cate stiu e vorba de IgG si arata daca ai avut infectie si esti imun sau nu la boala respectiva si IgM arata infectia prezenta. Ar trebui ca pe buletinul de analiza sa scrie si valorile normale. Cum a scris doctoressa, scrie aici buletinul de analiza. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #263 2007-09-05 13:27:17
Re: vreau un bebeBuna fetelor si eu sunt nou venita la voi. Ultima oara a fost editat de elena g (2007-09-05 13:27:38) Offline #264 2007-09-05 13:32:35
Re: vreau un bebenu e mult de 4 luni.ai rabdare relaxeazate si fa dragoste cu sotul tau o sa apara si ingerasul o sa vezi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #265 2007-09-29 13:25:13
Re: vreau un bebedoctoressa as dori sa te intreb ceva!!! e rau oare ca am mancat salata de vinete cu maioenza? ca am auzit ca nu e bun oul crud in sarcina si maioneza am facut-o cu un ou crud si unul fiert!!!! sunt un pic speriata ca citeam pe net ca ouale crude sunt interzise in sarcina!!!! ce se poate intampla.....oricum faptul e deja consumat.....dar tot timpul ma simt vinovata cand imi dau seama ca nu m-am documentat mai repede de anumite chestii!!!! asta e!!! multumesc din suflet Offline #266 2007-09-29 13:26:43
Re: vreau un bebedaca chiar oul crud afecteaza sarcina ai mancat putin nu in cantitati industriale asa ca eu zic sa stai linistita si sa nu te stresezi inutil VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|