homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau un bebe-12

#210 2007-05-29 12:47:11

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: vreau un bebe

din cite stiu eu limita normala la prolactina(cea de sus e pe la 25....de aia ma interesa laboratorul...ma rog....oricum, verifica ovulatiile si aibi cite un contact la 48-36 ore, incepind cu 4 zile inainte de ovulatie pina in a 2a zi postovulator(asta, evident, dupa ce stii cind e ovulatia)...poate merge....eu asa cred

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#211 2007-05-29 12:56:12

Vega
New member
Inregistrat: 2007-01-30

Dupa cum am spus am inceput sa iau duphaston din ziua a 15, iar ovulatia am avut-o in ziua a 12-a. Este prima luna in care iau duphaston, si mi-a fost dat tocmai pentru a ajuta sa se fixeze o eventuala sarcina. Mentionez ca am CM relativ regulat: 26-28 zile

#212 2007-05-29 13:17:20

Al Pacino
Administrator

Ok, daca ovulatia avusese deja loc....sa speram ca de data asta va fi in regula

#213 2007-05-29 13:28:05

Vega
New member

multumesc doctoressa, dar astept inca un raspuns la intrebarile mele, daca se poate...

#214 2007-05-29 15:41:21

bebelul
Full member
Inregistrat: 2007-02-14

vega iti multumesc din suflet pentrun urari si te astept cat mai repede cu vesti super bune!!! si eu am luat duphaston pentru fixare la inceputul sarcinii!!! eu am facut testul beta hgc  la nici o saptamana de intarzaiere si a iesit valorea 818.98. oricum pe buletinul de analize erau trecute valorile de la 4 sapt incolo si eu clar ca aveam sub 4 saptamani!!!! daca esti graviduta trebuie sa-ti iese valorea peste 5!!!! a costat aproape 50 ron!!!! dar ca sa fii si mai sigura du-te si fa-l!!! te vei linisti!!!! cate zile de intarzaiere ai? hai du-te fa-l si spunem ce valoare ai? fetele de aici sunt f dragute si ne vor ajuta cu interpretarea rezultatelor!!!!! pupici dulci la toata lumea

Publicitate

loading...

#215 2007-05-30 08:13:35

Vega
New member

Multumesc bebelul! Inca nu am intarziere, ar tb sa-mi vina CM peste 2 zile, asa ca tb sa mai astept... Daca tu ai facut testul la o saptamana intarziere, inseamna ca erai in saptamana a 5-a de sarcina (se face socoteala de la ultima mensta si nu de la ovulatie, de obicei...)

#216 2007-05-30 10:28:17

Al Pacino
Administrator

duphaston nu iti va influenta rezultatul la testul de sarcina....fie el de singe sau de urina. Cit priveste costul precum si timpul cit trebuie sa astepti rezultatul, imi pare rau insa habar nu am

#217 2007-05-30 12:50:05

CASA-GRIGORESCU MIHAELA
New member
Inregistrat: 2007-03-30

doctoreasa,fetelor in a cata zi de menstra se face testul de ovulatie?mie trebuie sa imi vina pe data de 1 iunie  si nu stiu cind e cel mai mai bine sa il fac.este deajuns un singur test?CM este de obicei la 28 zile plus minus 2 zile.

#218 2007-05-30 13:43:04

Vega
New member

Ovulatia de produce cam pe la mijlocul CM. Daca ai un ciclu de 28 de zile, ovulatia se va produce de obicei in ziua 14. Sunt 3 metode de determinare a momentului ovulatiei:
1. metoda calendarului, cea mai putin precisa: daca ciclul tau are 28 de zile +-2 zile, probabil ovulatia se va produce in zilele 12-16 ale CM. Deci daca la tine CM trebuie sa vina pe 1 iunie ai avut ovulatia probabil in jurul datei de 18 mai si urmatoarea ovulatie va fi in jur de 15 iunie
2. metoda mucusului: cam cu 4-6 zile inainte de ovulatie apare un mucus vizibil pe hartie igienica, cand te stergi, mai intai destul de vascos, apoi din ce in ce mai fluid. Imediat dupa ovulatie mucusul dispare, iar in 1-2 zile se inchide colul uterin, deci nu mai e posibila patrunderea spermatozoizilor. O sarcina este posibila doar in perioada in care este acest mucus, deci cand colul este deschis.
3. metoda temperaturii bazale. Pt. aceasta tb. sa ai un termometru special si sa-ti masori temperatura bazala zilnic, la aceeasi ora, dimineata. Cand temperatura a crescut, s-a produs ovulatia. Daca temperatura ramane crescuta mai multe zile la rand, poate fi un semn precoce de sarcina
4. am mai citit si de niste aparate speciale care determina ovulatia (mai bine zisiminenta ei in urmatoarele ore) pe baza de saliva. De asemenea se poate vedea momentul ovulatie la ecograf, de obicei se fac mai multe programari consecutive si se vede cand s-a produs.
Eu cam atat stiu despre acest subiect... Multa bafta!

#219 2007-05-30 13:53:11

bia_lor
Membru
Inregistrat: 2007-05-30

????
am o fetita de 3luni, alaptez, prima menstruatie dupa nastere a fost pe 30aprilie, am comis-o pe 20mai fara protectie... suntem in 30mai si inca nici un semn ce menstruatie !!!!!
este posibil sa fi ramas din nou insarcinata???
oricum o sa fac si testul de sarcina...
multumesc anticipat

#220 2007-05-30 15:17:36

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

http://www.dragostefaragriji.ro/Metoda- … e_446.html

citeste aici dar nu stiu sigur daca ti se aplica si tie...

happy with him...inlove with him...puss

#221 2007-05-30 15:25:08

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Alaptarea nu anuleaza fecundatia

Alimentarea la san a copilului, regulata si frecventa (la 3-4 ore, timp de 60 de minute, atat ziua cat si noaptea), opreste ovulatia. Alaptarea este considerata un mijloc contraceptiv dupa nastere. Daca reaparitia ovulatiei si a menstruatiei (menstruatia apare la patru-sase saptamani dupa nastere daca mama nu alapteaza) poate fi intarziata la femeile care alapteaza, alaptarea nu este o metoda contraceptiva eficienta (statisticile spun ca una din trei femei care alapteaza doar pe parcursul zilei poate ramane insarcinata). Asadar, este mai bine sa se utilizeze un contraceptiv pentru a preveni o noua sarcina.

#222 2007-05-31 11:35:47

Al Pacino
Administrator

CAS-GRIGORESCU MIHAELA, e bine sa faci testele alea de ovulatie pe tot parcursul perioadei fertile...nu uita insa ca tie echografia ti-a spus ca ovulezi intirziat...cam in a 21 zi....asadar eu m-as apuca sa fac testele de ovulatie prin ziua a 10a a ciclului si le-as face pina spre urmatoarea menstra(daca nu se pozitiveaza mai devreme)

#223 2007-06-06 10:29:18

bebelul
Full member

DOCTORESSA am iar o problema MARE....am facut prostia si m-am epilat cu crema STREP......pe maini si un pic pe burtica.....aveam par negru, parca mai negru ca niciodata!!! acum stau su ma gandesc ca nu am facut deloc bine ca in general cremele sunt toxice, nu?
e vreo problema....sa-mi fac ceva control special!!!! trebuie sa ii spun si la doctor!!! sunt speriata!!!! te rog da-mi un sfat!!! multumesc

#224 2007-06-06 12:34:10

Al Pacino
Administrator

bebelul, nu fii speriata. Nu ai facut nici o prostie. Epileaza-te linistita cu crema si de aici incolo

#225 2007-06-06 12:46:00

bebelul
Full member

multumesc doctoressa de raspuns!!!! adevarul ca am gasit pe net fete care se fac si inghinal cu crema cat sunt gravide!!!! eu am gandit ca sunt toxice.....dar numai dupa ce am "comis-o"!!!! te pupam si eu si bebe....crestem avem 11 saptamani si 3 zile...burtica mea a inceput sa se vada, mai ales cand mananc!!!!! sambata merg la un contro!!!! sper sa fie totul bine, ma rog pentru asta in fiecare zi!!!
pupici la toate fetele de aici

#226 2007-06-06 13:16:35

Al Pacino
Administrator

va fi precis totul bine insa ai grija sa nu te duci cu capul din pricina acestor spaime....ia-o mai cu filozofie

#227 2007-06-06 14:21:28

Vega
New member

Am facut testul de sange BETA-HCG vineri, in ziua 27 a CM, cu o zi inainte de data in care tb sa-mi vina ciclu. A iesit 967,8  Am sunat-o pe doctorita mea si mi-a spus sa mai astept, sa am cateva zile interziere totusi si sa mai repet testul de sange... Eu sunt cam speriata ca am pierdut 2 sarcini pana acum ft repede, una chiar la 4 saptamani si 4 zile si speram sa-mi dea un tratament de mentinere... Joi, in ziua 26 a CM, am avut o sangerare maronie care nu s-a mai repetat (sper sa fi fost nidarea...). Nu prea as vrea sa repet testul de sange deoarece costa destul (cam 50 RON). Am si eu o intrebare: stiu ca la ecograf o sarcina se vede de la 6 saptamani, dar la o ecografie intravaginala cand se vede sarcina? Multumesc

#228 2007-06-06 14:23:57

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

la ecograf se vede sarcina de la 6 saptamani incolo...deci daca ai deja 6 saptamani poti merge pt o eco...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.