|
Nu esti logat.
Vreau un bebe-12#210 2007-05-29 12:47:11
Re: vreau un bebedin cite stiu eu limita normala la prolactina(cea de sus e pe la 25....de aia ma interesa laboratorul...ma rog....oricum, verifica ovulatiile si aibi cite un contact la 48-36 ore, incepind cu 4 zile inainte de ovulatie pina in a 2a zi postovulator(asta, evident, dupa ce stii cind e ovulatia)...poate merge....eu asa cred Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #211 2007-05-29 12:56:12
Re: vreau un bebeDupa cum am spus am inceput sa iau duphaston din ziua a 15, iar ovulatia am avut-o in ziua a 12-a. Este prima luna in care iau duphaston, si mi-a fost dat tocmai pentru a ajuta sa se fixeze o eventuala sarcina. Mentionez ca am CM relativ regulat: 26-28 zile Offline #212 2007-05-29 13:17:20
Re: vreau un bebeOk, daca ovulatia avusese deja loc....sa speram ca de data asta va fi in regula Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #213 2007-05-29 13:28:05
Re: vreau un bebemultumesc doctoressa, dar astept inca un raspuns la intrebarile mele, daca se poate... Offline #214 2007-05-29 15:41:21
Re: vreau un bebevega iti multumesc din suflet pentrun urari si te astept cat mai repede cu vesti super bune!!! si eu am luat duphaston pentru fixare la inceputul sarcinii!!! eu am facut testul beta hgc la nici o saptamana de intarzaiere si a iesit valorea 818.98. oricum pe buletinul de analize erau trecute valorile de la 4 sapt incolo si eu clar ca aveam sub 4 saptamani!!!! daca esti graviduta trebuie sa-ti iese valorea peste 5!!!! a costat aproape 50 ron!!!! dar ca sa fii si mai sigura du-te si fa-l!!! te vei linisti!!!! cate zile de intarzaiere ai? hai du-te fa-l si spunem ce valoare ai? fetele de aici sunt f dragute si ne vor ajuta cu interpretarea rezultatelor!!!!! pupici dulci la toata lumea Offline Publicitateloading...
#215 2007-05-30 08:13:35
Re: vreau un bebeMultumesc bebelul! Inca nu am intarziere, ar tb sa-mi vina CM peste 2 zile, asa ca tb sa mai astept... Daca tu ai facut testul la o saptamana intarziere, inseamna ca erai in saptamana a 5-a de sarcina (se face socoteala de la ultima mensta si nu de la ovulatie, de obicei...) Offline #216 2007-05-30 10:28:17
Re: vreau un bebeduphaston nu iti va influenta rezultatul la testul de sarcina....fie el de singe sau de urina. Cit priveste costul precum si timpul cit trebuie sa astepti rezultatul, imi pare rau insa habar nu am Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #217 2007-05-30 12:50:05
Re: vreau un bebedoctoreasa,fetelor in a cata zi de menstra se face testul de ovulatie?mie trebuie sa imi vina pe data de 1 iunie si nu stiu cind e cel mai mai bine sa il fac.este deajuns un singur test?CM este de obicei la 28 zile plus minus 2 zile. Offline #218 2007-05-30 13:43:04
Re: vreau un bebeOvulatia de produce cam pe la mijlocul CM. Daca ai un ciclu de 28 de zile, ovulatia se va produce de obicei in ziua 14. Sunt 3 metode de determinare a momentului ovulatiei: Offline #219 2007-05-30 13:53:11
Re: vreau un bebe???? Offline #220 2007-05-30 15:17:36
Re: vreau un bebehttp://www.dragostefaragriji.ro/Metoda- … e_446.html happy with him...inlove with him... Offline #221 2007-05-30 15:25:08
Re: vreau un bebeAlaptarea nu anuleaza fecundatia Offline #222 2007-05-31 11:35:47
Re: vreau un bebeCAS-GRIGORESCU MIHAELA, e bine sa faci testele alea de ovulatie pe tot parcursul perioadei fertile...nu uita insa ca tie echografia ti-a spus ca ovulezi intirziat...cam in a 21 zi....asadar eu m-as apuca sa fac testele de ovulatie prin ziua a 10a a ciclului si le-as face pina spre urmatoarea menstra(daca nu se pozitiveaza mai devreme) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #223 2007-06-06 10:29:18
Re: vreau un bebeDOCTORESSA am iar o problema MARE....am facut prostia si m-am epilat cu crema STREP......pe maini si un pic pe burtica.....aveam par negru, parca mai negru ca niciodata!!! acum stau su ma gandesc ca nu am facut deloc bine ca in general cremele sunt toxice, nu? Offline #224 2007-06-06 12:34:10
Re: vreau un bebebebelul, nu fii speriata. Nu ai facut nici o prostie. Epileaza-te linistita cu crema si de aici incolo Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #225 2007-06-06 12:46:00
Re: vreau un bebemultumesc doctoressa de raspuns!!!! adevarul ca am gasit pe net fete care se fac si inghinal cu crema cat sunt gravide!!!! eu am gandit ca sunt toxice.....dar numai dupa ce am "comis-o"!!!! te pupam si eu si bebe....crestem avem 11 saptamani si 3 zile...burtica mea a inceput sa se vada, mai ales cand mananc!!!!! sambata merg la un contro!!!! sper sa fie totul bine, ma rog pentru asta in fiecare zi!!! Offline #226 2007-06-06 13:16:35
Re: vreau un bebeva fi precis totul bine insa ai grija sa nu te duci cu capul din pricina acestor spaime....ia-o mai cu filozofie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #227 2007-06-06 14:21:28
Re: vreau un bebeAm facut testul de sange BETA-HCG vineri, in ziua 27 a CM, cu o zi inainte de data in care tb sa-mi vina ciclu. A iesit 967,8 Am sunat-o pe doctorita mea si mi-a spus sa mai astept, sa am cateva zile interziere totusi si sa mai repet testul de sange... Eu sunt cam speriata ca am pierdut 2 sarcini pana acum ft repede, una chiar la 4 saptamani si 4 zile si speram sa-mi dea un tratament de mentinere... Joi, in ziua 26 a CM, am avut o sangerare maronie care nu s-a mai repetat (sper sa fi fost nidarea...). Nu prea as vrea sa repet testul de sange deoarece costa destul (cam 50 RON). Am si eu o intrebare: stiu ca la ecograf o sarcina se vede de la 6 saptamani, dar la o ecografie intravaginala cand se vede sarcina? Multumesc Offline #228 2007-06-06 14:23:57
Re: vreau un bebela ecograf se vede sarcina de la 6 saptamani incolo...deci daca ai deja 6 saptamani poti merge pt o eco... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|