|
Nu esti logat.
Vreau un bebe-11#191 2007-05-15 11:25:01
Re: vreau un bebedoctoressa imi cer scuze pt ca scriu iar...dar vreau sa te mai intreb ceva! ce analize trebuie sa imi fac in cele 40 saptamani de sarcina! am facut in saptamana 7 analizele de sange si urina...cele obisnuite pe care le-a scris medicul de familie!!! multumesc frumos si astept sa-mi raspunzi cat mai repede!!! sambata vreau sa merg in cluj la un ginecolog si sa stiu ce sa-l intreb! pupici Offline #192 2007-05-15 11:44:03
Re: vreau un bebebebelul, nu sta stresata....nu trebuie sa intrebi tu ginecologul. Stie el sa iti spuna ce analize sa faci si cind. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #193 2007-05-15 15:03:08
Re: vreau un bebeooooooo, multumesc de super lamurirea pe care mi-ai dat-o!!!! am priceput!!! inseamna ca ma voi duce la medic linistita si astept sa vad ce analize imi da el sa fac!!! ce vroiam sa spun este ca primul ginecolog la care am fost cel de la mine din oras nu mi-a dat sa fac nici o analiza.....ci mi-a dat trimitere la med de fam pentru a-mi da ea ce e necesar!!!! inseamna ca e ok!! multumesc din suflet doctoressa si multa sanatate va doresc!!! Offline #194 2007-05-16 13:21:36
Re: vreau un bebecu draga inima Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #195 2007-05-23 08:26:30
Re: vreau un bebedoctoressa as dori sa ma lamuresti in legatura cu triplul test? in ce consta si in a cata saptamana de sarcina se face? daca faci triplul test si este ok, ma inteles ca nu mai e nevoie de amniocenteza, nu? avand 28 de ani ma gandesc ca poate trebuie facute si aceste teste!!!! sambata merg din nou la doctor si voi vorbi si cu dansul sa vad ce va zice!!! iti multumesc si te pup Offline Publicitateloading...
#196 2007-05-23 10:42:18
Re: vreau un bebetriplul test are ca principal rol depistarea sindromului Landon-Dawn(genetic). Riscul de a face un copil cu acest sindrom e mare dupa 35 ani(1/100)...dupa mintea mea problema se pune in felul urmator: daca aflii ca ai un copil cu sindromul asta, ce faci? Intrerupi sarcina sau pastrezi copilul? Daca raspunsul e ca pastrezi copilul, sincer eu nu vad rostul amniocentezei(in cazul ca triplul test iese rau). Vorbeste si cu medicul tau insa, asa cum spuneam, triplul test isi are justificarea dupa virsta de 35 ani Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #197 2007-05-23 13:06:11
Re: vreau un bebeok....multumesc doctoressa !!! vroiam sa stiu si parerea ta in legatura cu aceste teste!!! multa sanatate iti doresc!!!! Offline #198 2007-05-24 17:26:58
Re: vreau un bebefelicitari bebelu pentru sarcina, iti doresc o sarcina fara probleme si multa sanatate si nu-mi ramine decit sa sper ca voi fi si eu fericita ca tine cindva .doctoreasa o intrebare e posibil ca avind candidoza de la 20 ani iar acum am 30 din cauza ei sa nu ramin insarcinata?am citit pe forum ca afecteaza spermei,tinand cont ca toate investigatiile pentru sterilitate primara sint bune? Offline #199 2007-05-24 17:33:01
Re: vreau un bebemihaela, candidoza genitala apare in conditii de hiperaciditate a mediului vaginal. Spermatozoizii nu sunt prea fericiti in mediu acid(sperma e bazica). Candidoza in sine, ti-am mai zis, nu te impiedica sa ramii gravida...hiperaciditatea mediului vaginal ar putea face mai dificil procesul. Eu insa nu stiu de ce, cred ca in alta parte trebuie cautata cauza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #200 2007-05-25 13:32:30
Re: vreau un bebemultumesc mult casa-grigorescu mihaela si iti doresc din tot sufletul sa imi dai vestea cat mai repede ca bebele tau s-a instalat deja!!! o sa ma rog pentru tine sa fie bine!!!! candida sa stii ca si eu am de ani buni si incerc sa o tin sub control cu gynozol si spalaturi cu ceai de musetel sau galbenele alternat cu apa cu bicarbonat!!! cand ma supara incer unul din remedii! oricum cand esti gravida am inteles ca 90% iti va aparea iar!!!! si eu am tras f mult cu candida asta nesuferita si cred ca voi trage toata viata!!! de obicei imi apare in momentul in care imi scade imunitatea....oboseala, stres, nervi....si alte cele!!!! e f important si tratamentul sotului!!!! Offline #201 2007-05-25 15:10:10
Re: vreau un bebedoctoressa oare e normal ca un san sa fie mai mare si unul mai mic!!! la mine era usoara diferenta de cand ma stiu, dar cum am impresia ca numai cel mai mare creste!!! parca acum se vede diferenta si mai bine!!! o sa ajung sa am diferenta mare intre ei sau vor creste amandoi? multumesc si pupici Offline #202 2007-05-25 17:08:04
Re: vreau un bebebebelul eu mai am de asteptat cam vreo 3 luni de acum incolo ca trebuie sa fac un vacin pe care nu il gaseam .gratie sfatului doctoresei lam cautat si la medicul de familie loc in care trebuia sa il caut de la bun inceput si binenteles ca l-am gasit ca de....... cind nu e cap vai de picioare,culmea e ca medicul de familie e medic pediatru si are asa ceva si ma asteapta luni sa mil faca. dupa 3 luni sint la liber si o sa ma duc la bucuresti pentru inseminare artificiala atunci o sa imi trebuiasca noroc cu carul ca dupa ce am citit pe net sint multe fete in situatia asta si care au facut cite 6-7 inseminari fara suces.pina atunci stau cuminte.iti doresc o sarcina usoara si fara probleme si sa ne auzim cu bine. Offline #203 2007-05-26 17:11:04
Re: vreau un bebee normal bebelul ca sanii sa fie inegali! Offline #204 2007-05-28 12:46:44
Re: vreau un bebesi vor creste amindoi, nu te stresa.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #205 2007-05-29 08:19:27
Re: vreau un bebeFelicitari Bebelul pentru sarcina! Sa ai o sarcina fara probleme si un copil frumos si sanatos! Si eu incerc sa fac un bebe. Dupa ce am pierdut 2 sarcini ft. repede (cam la 5 saptamani), doctorita mea mi-a dat duphaston 2 pastile pe zi si vitamina E o pastila pe zi din ziua 15 in ziua 24 a CM, si in plus o pastila de asperten si o vitamina ELEVIT in fiecare zi pe toata durata CM. Maine o sa termin de luat duphaston-ul. Cred ca sunt insarcinata (si la celelate 2 sarcini am stiut de la inceput...) dar nu pot sa fac un test atat de repede. Am citit ca un test de sange se poate face de la 7 zile de dupa ovulatie. Stie cineva cam cat costa un test de sange si in cat timp ai rezultatul? E influentat rezultatul de faptul ca am luat duphaston? As vrea sa aflu cat mai repede daca sunt insarcinata pt a putea sa iau masuri de mentinere a sarcinii cat mai repede cu putinta... Offline #206 2007-05-29 11:08:31
Re: vreau un bebeDuphaston te cam impiedica sa ramii insarcinata.......deci sincer ma indoiesc de faptul ca ai fi insarcinata acum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #207 2007-05-29 11:21:04
Re: vreau un bebedoctoreasa sint casatorita de 5 ani si nu ma-m ferit niciodata cred ca daca era sa se intimple se intimpla. o intrbare am si eu in legatura cu analizele pe care le-am facut : TSH=1,51uIU/ml [0,270-4,20],progesteron=47,25mUI/L,proclatina =24,9mg/dl in ziua 21 a CM iar a doua zi am facut echograful si scrie cam asa ovare dimensiuni normale[30/28mm] ovulatie pe stinga [foliculi de 20 mm]. dr de la echo a zis ca am ovulatie intirzaiata iar dr de specialitate initial cind a vazut rezultatul a zis ca am anovulatie dar cind ma intrebat la cite zile am menstra adica la 28 zile si-a schimbat parerea.comform echo am ovulatie tirzie sau nu ?mie imi vine regulat si foarte rar se intimpla sa ma intarzie 3,4 zile.ce alta metoda de a afla daca am ovulatie inafara de masurarea temperaturi bazale mai exista? Offline #208 2007-05-29 12:16:28
Re: vreau un bebeDin faptul ca nu imi dai valorile normale ale laboratorului sa deduc eu ca atit prolactina cit si progesteronul se aflau in limite normale? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #209 2007-05-29 12:35:34
Re: vreau un bebepai nu mai am foaia in original cu rezultatele in care sint trecute si valorile normale ca atunci cind am facut si control la glanda doamna dr endocrinolg ma internat in spital ca sa imi faca investigatiile respective si toate analizele care le facusem eu separat lea luat ea si lea trecut pe fisa de externare iar concluzia a fost :gusa difuza netoxica ,hiperprolactinemie,pentru care mi-a dat tratament dar tin minte ca a zis ca rezultatul a fost la limita,alte afectiuni inflamatori pelvine precizate la femeie, sterilitatea femeii asociata cu anovulatie oricum acum am gasit vacinul pe care o sa il fac saptamina viitoare dupa menstra iar dupa 3 luni de zile in care o sa ma feresc o sa mai incerc pana ma duc din nou la bucuresti ca nu se stie niciodata.multumesc pentru raspunsuri sinteti o dulce. Ultima oara a fost editat de CASA-GRIGORESCU MIHAELA (2007-05-29 12:39:27) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|