homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

:(am si io o intrebare-8

#134 2008-09-07 20:41:10

bpaula
New member
Inregistrat: 2007-01-22

Re: :(am si io o intrebare

buna seara ...am o intrebare pt doctoresssa dc se poate...am avut doua contacte neprotejate la interval de 12 ore,dar cu coit intrerupt, iar dupa al doilea contact am luat pilula de urgenta imediat...la o ora dupa ce am luat pilula am avut un singur  scaun insa foarte moale,...asa c avreau sa stiu cat mai repede dc sunt protejata sau nu de pilula, pe a doua ar tb so iau maine dim la 6 ....ar tb sa iau inca o cutie cu postinor pana nu trec cele 72 de ore?...pe prospect scrie ca numai in caz de voma in 3 ore de la luarea pastilei nu mai esti protejata, nu scrie si in caz de diaree....multumesc

cand regreti, gresesti a doua oara....

#135 2008-09-07 22:10:02

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

daca a fost un singur scaun nu cred ca sunt probleme insa ia ceva pt diaree sa nu se mai repete

#136 2008-09-08 12:04:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cum zicea si lady esti ok din punctul asta de vedere...dar banuiesc ca sti ca postinorul nu garanteaza absenta unei sarcini...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.