|
Nu esti logat.
Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?-3#39 2008-09-09 00:10:25
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?i-as spune ca e problema noastra a mea si al lui.... Offline #40 2008-09-09 00:26:21
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?daca am auzit si cel mai mic zvon,incep sa ma interesez pana am ceva sigur pe care sa ma bazez. Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #41 2008-09-09 09:32:09
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?
exact. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #42 2008-09-09 11:14:53
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?poi.. in primu rand incep sa ma racesc de el... si incep sa ma interesez... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #43 2008-09-09 11:30:56
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?mi s-a intamplat sa fiu inselata de prietenul meu din adolescenta, am cautat dovezi i le-am pus pe masa si atunci a recunoscut si si-a cerut iertare iar eu m-am prefacut ca-l iert si cand credea el ca ne intelegem foarte bine si ca totul e roza si ca ne iubim l-am parasit. Asa pur si simplu. Dupa aceea m-a sunat cam un an de zile si asta zilnic pentru a-si cere iertare si inca o sansa si eu ghiciti ce faceam? Cum auzeam ca este el la telefon ii inchideam telefonul in nas, pana cand s-a saturat de telefoane si si-a dat seama ca nu mai are nici o sansa. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#44 2008-09-09 11:53:31
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?sa aud de la cnv k ma inseala...in orice caz nu m'as apuca sa fac pe detectivu'...ii ceva penibil. Offline #45 2008-09-09 12:01:22
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?noi am patit...sa i spuna lui..unu bun prieten ca m'a vazut pe mine sarutandu-ma cu un alt baiat.. nu am aflat decat dupa f mult timp...si iubi nici macar nu am deschis sub..asa subtil..stia ca nu e adevarat..eheh..dar daca lucrurile ar sta invers...desi stiu ca nu ar face nimic..oricum...as sta putin cu ochii in 4 .. suntem actori pe o scena dominata de visuri..... Offline #46 2008-09-09 13:15:49
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?ii pun face 2 face = boyfrend + turnator si vad ce iese Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-09-09 13:16:13) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #47 2008-09-09 15:59:43
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?aflu adevarul, apoi , dc e asa, imi iau jucariile si plec; cine se aseamana se aduna....asa ca nu imi bat capul cu el sau cu ea ! Hasta la vista babe!!!!!!! Adio din mers..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|