|
Nu esti logat.
Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?-2#20 2007-09-06 23:24:55
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?intai as verifica daca e adevarat....apoi asta e imi pare rau dar s-a terminat si apoi indiferenta..ca si cum n-ar exista indiferent ce ar face Offline #21 2007-09-07 01:51:08
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?Eu l-as intreba pe el...cu calm sau nu asta depinde daca mi se pare veridica informatia primita sau nu si cat de compromitatoare e situatia in care a fost vazut...si in functie de explicatia primita fac sapaturi mai departe. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #22 2007-09-07 02:10:25
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?Poi in primul rand l-ash intreba pe el dak situatzia este adevarata.....normal k ash primi un rasp negativ chiar dak ar fi adevarat k ma insheala(care baiat iti zice?...:"Da e adevarat te inshel"....1 din 10...)Normal mi-ar da raspunsul "NU"...dar in urmatoarea zi sau mai bn zis in urmatoarele zile o sa fac "cercetari"...shi pana la urma tot o sa descopar care este adevarul.Dar in primul rand ash urmari cum se comporta cu mn....dak e mai rece fatza de mn...dak e mai agresiv..pot sa zic asha.....dak e mai diferit fatza de cum era inainte...shi tot asha....eu nu cred pana nu vad...avand in vedere k foarte multzi barfesc despre relatzia noastra shi in nici un caz nu ne vor binele....nu cred p nimeni....trebuie sa vad....dar shi dak e adevarata situatzia e vai de el shi de biata fata,,,cu care ma insheala....nu mai raspund de faptele mele....mai ales knd sunt pe ea...pe tipa....(Ok chestiile astea le fac dak ma insheala shi nu imi zice k nu mai vrea sa fie cu mn k vrea sa fie cu alta sa mai schimbe shi el fetele)dar dak imi zice k vrea sa mai faca o schimbare...nu pot sa il oblig sa stea cu mn.....dak lui ii place mai mult fata respectiva...treaba lui...fata nu are nici o vina k e mai placuta decat mine....soarta..,,asta este...nu?.....voi ce parere avetzi?... Offline #23 2007-09-07 09:23:06
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?sap, dom'le... cum sa-i sar asa brusc la gat? dak omul e nevinovat? barfe-s multe pe lumea asta... Offline #24 2007-09-07 10:09:58
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?
subscriu Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-07 10:16:42
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?nu as crede ...adica nu ca nu as credee da as cerceta treaba ... nare rost vb voastra sai sar in cap pt nimic ... si daca ar fi adevarat as avea treaba cu el ... si nu treburi dealea batai si nush ce ... chiar numi plac astea sau sa o iau de par pe ea ... ce rezolv ? numa mas umili si departe de mine intentia asta it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #26 2007-09-07 10:24:16
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?Cum reactionez?in nici un caz nu ma duc acasa si fac scandal.incep cercetarile pe cont propriu iar daca nu descopar nimic incep sa ma intreb de ce persoana respectiva mi-a spus asa ceva.....iar daca descopar ceva stam fata in fata si discutam problema ,fara cearta fara alte tiganii.asa cred ca as face dar eu stiu ce comportament pot sa am atunci cand aflu.....s-ar putea sa fiu si f impulsiva si sa arunc cu vorbe aiurea pe care nici nu le gandesc Offline #27 2007-09-07 11:09:32
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?http://www.idieta.ro/articol/4364_femei … rtiri.html Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #28 2007-09-07 12:35:17
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?apropo de articolul pe care l-a pus elfitza mi-am adus aminte ca am auzit undeva: barbatii in primele 3 zile nu le prea pasa dupa partenera pierduta...in schimb femeile sufera in primele 3 zile, ca apoi sa se intoarca situatia... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #29 2007-09-23 10:17:47
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?ii spun si am incredere in el, pt ca oricum imi dau seama usor daca minte,nu e nevoie de sapaturi si la fel de bine simt si persoana care mi-ar spune daca minte sau vrea doar sa ne certam...asta pt ca simt repede oamenii....oricum el a stat cu cineva la inceputul relatiei si mi-a spus.a zis ca daca ma inseala o sa imi spuna pt ca nu i-ar placea sa traiasca in minciuna. in schimb,daca ii spune lui cineva ca m-a vazut cu unu mi-a zis ca nu il intereseaza adevarul si ma paraseste.e foarte gelos si mereu traieste cu gindul ca o sa il insel si nu stiu ce sa fac. iubind dincolo de moarte Offline #30 2007-09-23 10:28:27
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?daca mi-ar spune o pers de incredere,cred ca as izbucni in plans...si imediat nu as vrea sa mai aud de el....dar daca mi-ar spune o pers oarecare nuj....nu as crede...fiindca s-a mai intamplat asa,lumea aici la mine in oras are conceptii invechite,si e mult prea barfitoare,si sunt multi invidiosi,care nu te lasa sa traiesti linistit...si am mai trait astfel de experientze,sa mi se spuna ca iubitul meu a fost vaz in ziua cutare la ora cutare cu o alta fata in masina lui,si de fapt el la ora aia era la mine acasa....asa ca m-am lecuit de afirmatiile de rahat ale oamenilor....poate daca mi-ar spune vreunul cu detalii ce s-a intamplat si mi-ar da si dovezi,poate as crede....bineinteles nu l-as intreba pe el daca e adev fiindca sigur m-ar mintii,daca ar fi adev si m-ar insela....fiindca asa sunt in general baietii...asa ca nuj,mai bine nu ma gandesc cum voi reactiona ,fiindca D-zeu ma va ajuta sa nu mai trec prin astfel de intamplari neplacute!! Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-09-23 10:29:17) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #31 2007-09-23 11:36:32
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?daca as gasi probe concrete ca e adevarat, as avea o discutie cu el ca sa nu las lucrurile nelamurite si adio. I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #32 2007-09-23 13:25:50
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?daca cineva mi-ar spune ca el ma inseala as crede ce persoana respectiva este invidioasa pe mine Offline #33 2007-09-23 13:38:19
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?
depinde si de persoana care iti zice cat de apopiata esti cu ea http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #34 2008-09-08 15:33:22
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?mie mi s-a intamplat sa patesc asta....aveam 2 "prietene" care din intamplare erau si inca mai sunt colegele mele de clasa...cu care ma intelegeam destul de bine de altfel.Au intrat intr-o zi pe mess..eram online..si mi-au zis, aman2 odata fel de fel de chestii...cum ca el m-ar insela...si am facut marea greseala de a-i spune lui iubi ca el ma inseala, (desi eu sunt convinsa 100% ca nu este asa)... fara sa ii spun de la ce m-am luat ) ..si a incercat sa-mi explice...dar tot degeaba, eu o tineam pe a mea..si era foarte tristutz si afectat...incat dupa cateva ore de cearta a inceput sa planga..ehh....important e ca suntem si acum impreuna...si ca "prietenele" au ramas aproape singurele..ele 2...peste tot.. Offline #35 2008-09-08 15:52:07
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?daca mi-ar spune asa probabil i-as rade in fata pentru inceput, dar apoi as face niste sapaturi fara sa afle nimeni Offline #36 2008-09-08 22:38:29
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?daca imi zice cineva, o prietena de exemplu ( stim cum sunt "prietenele" in ziua de azi) o fac pe indiferenta, o trag de limba, cercetez si actionez. nu ma crizez de fata cu ea, ca multe o fac din invidie ca sa distruga un cuplu. dar daca e adevarat ce zice, pe el il omor, clar! Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #37 2008-09-08 23:28:21
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?pai da... nu as crede de la inceput... dar daca se dovedeste ca asa e... termin tot cu el....iar pe "amanta" o joc putin in picioare si probabil apoi voi suferi ca un copil ... desi... nu vreau asta.... doamne fereste Ultima oara a fost editat de andraaa (2008-09-08 23:28:36) Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline #38 2008-09-08 23:50:14
Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?cercetez si dak e adevarat termin cu el Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|