homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?-3

#39 2008-09-09 00:10:25

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?

i-as spune ca e problema noastra a mea si al lui....
si ca poate eu stiu si am hotarat sa-l astept....
i-as da niste replici fooooarte calculate ,astfel incat chiar daca sufletul meu ar fi sfasiat, pe fatza mea s-ar citi siguranta de sine.,...
si in nicun caz nu as crede 100% pana nu as avea o discutie cu el

#40 2008-09-09 00:26:21

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

daca am auzit si cel mai mic zvon,incep sa ma interesez pana am ceva sigur pe care sa ma bazez.
dup'aia il intreb pe el "unde ai fost in ziua X la ora Y,cu cine?"...si daca vad k minte,ii zic,clar ce stiu,ii zic k am martori si vad ce poate sa mai zica lol cum s-o mai intoarca

sau,varianta 2,cum zice Claudia

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#41 2008-09-09 09:32:09

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

claudia78 a scris:

i-as spune ca e problema noastra a mea si al lui....
si ca poate eu stiu si am hotarat sa-l astept....
i-as da niste replici fooooarte calculate ,astfel incat chiar daca sufletul meu ar fi sfasiat, pe fatza mea s-ar citi siguranta de sine.,...
si in nicun caz nu as crede 100% pana nu as avea o discutie cu el

exact.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#42 2008-09-09 11:14:53

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

poi.. in primu rand incep sa ma racesc de el... si incep sa ma interesez...
apoi daca e adevarat nici nu ma sinchisesc sa ii dau papucii sau alte chestii .. pur si simplu nu mai rasp la tel etc..

daca nu e adev ii zc ce am afllat etc si ce am facut smile

dar astea is doar vorbe ... da nu cred k as putea reactiona asa ...asa as vrea sa reactionez da nush daca ar fi posibil tongue
pana una-alta.. nu am auzit nica si is happy inlove hjarta

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#43 2008-09-09 11:30:56

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

mi s-a intamplat sa fiu inselata de prietenul meu din adolescenta, am cautat dovezi i le-am pus pe masa si atunci a recunoscut si si-a cerut iertare iar eu m-am prefacut ca-l iert si cand credea el ca ne intelegem foarte bine si ca totul e roza si ca ne iubim l-am parasit. Asa pur si simplu. Dupa aceea m-a sunat cam un an de zile si asta zilnic pentru a-si cere iertare si inca o sansa si eu ghiciti ce faceam? Cum auzeam ca este el la telefon ii inchideam telefonul in nas, pana cand s-a saturat de telefoane si si-a dat seama ca nu mai are nici o sansa.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Publicitate

loading...

#44 2008-09-09 11:53:31

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

sa aud de la cnv k ma inseala...in orice caz nu m'as apuca sa fac pe detectivu'...ii ceva penibil.
pt mine a insela=sfarsitul relatiei,fara alte discutii.
da'nu as pune capat fara sa am certitudinea k a facut'o,si asta vreau s'o aud de la el nu de la nush cine.
PS:pe cateaua in cauza o omor diablo

#45 2008-09-09 12:01:22

meme
Full member
Inregistrat: 2007-10-16

noi am patit...sa i spuna lui..unu bun prieten ca m'a vazut pe mine sarutandu-ma cu un alt baiat..neutral nu am aflat decat dupa f mult timp...si iubi nici macar nu am deschis sub..asa subtil..stia ca nu e adevarat..eheh..dar daca lucrurile ar sta invers...desi stiu ca nu ar face nimic..oricum...as sta putin cu ochii in 4 ..big_smile

suntem actori pe o scena dominata de visuri.....

#46 2008-09-09 13:15:49

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

ii pun face 2 face = boyfrend + turnator lol si vad ce iese big_smile
a! si daca e adevarat... nu ma razbun doar p el... ci si pe ea, pentru ca eu niciodata nu m-as da la barbatul alteia

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-09-09 13:16:13)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#47 2008-09-09 15:59:43

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

aflu adevarul, apoi , dc e asa, imi iau jucariile si plec; cine se aseamana se aduna....asa ca nu imi bat capul cu el sau cu ea ! Hasta la vista babe!!!!!!! Adio din mers.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.