homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?

#1 2007-09-06 18:05:43

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?

Cred ca asta este un "twist" destul de intalnit in soap-operas si varianta "hispanica" adicatele telenovele big_smile

Voi cat de credule sunteti? Ce faceti daca o persoana cunoscuta (poate si apropiata) va spune ca el va inseala ... cum reactionati? ii dati papucii fara drept de apel? "sapati" mai mult dupa informatii?

#2 2007-09-06 18:11:44

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Cum reactionezi daca cineva iti spune ca el te inseala?

Eu una cercetez problema. In primul rand il intreb pe el pentru a-i auzi varianta, chiar daca ulterior va fi sa descopar altceva...si apoi incep, cum ai spus tu, sa fac sapaturi. In nici un caz nu ii dau papucii doar din ceva ce am auzit...de unde stiu eu ca persoana respectiva nu incearca doar sa se bage intre noi?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2007-09-06 18:12:28

sarah_ath
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-17

te referi la faptul ca ar putea sa minta? din diferite motive?
sorry...citisem in graba...si gresit...credeam ca el spune asta si nu un tert...

Ultima oara a fost editat de sarah_ath (2007-09-06 18:13:10)

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#4 2007-09-06 18:13:15

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

Pai... Nu ash zice nimic, m-ash comporta normal un timp si l-ash lua la tot felu de intrebari sa vad pana unde merge cu minciuna. Daca m-ar minti f f rau si m-ash enerva tare d tot cred ca ash incepe sa urlu si sa-i zic tot ce stiu si i-ash spune sa se duca dracu` si sa ma lase in pace. Poate l-ash si injura si chestii de genu` big_smile Depinde de cat timp am fi impreuna, cat de mult ash tine la el. Daca nu ash tine deloc la el i-ash da un sms si i-ash zice k am terminat-o si k nu mai vreau sa-l vad in viata mea... big_smile Si daca l-ash iubi cu adevarat cred ca ash incepe sa plang si l-ash lua la bataie big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#5 2007-09-06 18:16:24

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

mie chiar mi s-a intamplat, asa ca vorbesc din experienta... am facut sapaturi, am aflat adevarul si apoi l-am confruntat cu dovezile. rezultatul a fost "sunt un bou" big_smile deci recunoasterea greselii...

Just like a tattoo
I'll always have you...

Publicitate

loading...

#6 2007-09-06 18:40:55

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

chiar nu stiu ce as face.sunt foarte impulsiva.

expect the worst , hope for the best!

#7 2007-09-06 18:52:05

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Logic ar fi sa fac sapaturi sa aflu ce si cum......dar stiu cat de implusiva sunt.....si cred k as crapa capu cuiva....
Chiar vb zilele trecute cu colegu meu de inselat. Si i-am zis k eu am incredere in iubitu dar asta nu inseamna k le permit fufandelelor sa-i faca ochi dulci. Si daca l-as prinde k m-ar insela...normal m-as rafui cu el ...dar as lua-o si pe ea....da ce ea s-a interesat inainte daca el are prietena? Stiu k nu e prea corect....dar nah

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#8 2007-09-06 18:57:54

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

paii.. mi-as face nervi si cnd l=as vedea as vb in 2 peri cu el... i-as taia sexul o perioada din program, si l-as prinde cumva daca e sa fie.. sau intr-un final l-as intreba dk ar recunoaste de  nervi mi-ar iesii flacari p nas as incepe sa plang si s-l lovesc cu ce apuk, my ales cu mainile si picioarele si s-i rup parul din cap rotfl yihihihi a da si l-as lasa si fara mostenitori, dk l-as prinde in flagrant si s-ar dovedi ca ce mi=-a spus x asa e i-as rupe parul si matracucii si as spala cu ea pe jos. sunt impulsiva da big_smile

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-09-06 19:00:22)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#9 2007-09-06 19:14:36

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

anul trecut am fost plecata din tara 4 luni jumatate timp in care nu ne-am vzut deloc. o prietena relativ apropiata mi-a zis kestia asta, ca el sigur nu poate sta singur acolo in tara, (ea nu il cunostea personal) dar eu stiam cum e el si cat ma iubeste si i-am spus senina ca sunt sigura ca nu e asa. cu toate astea, m-a durut putin ca ea a gandit asta si a spus-o. eu stiu ca nu m-a inselat niciodata. si nu ar face asta. cel putin nu acum cand (dupa aproape 3 ani) suntem inca innebuniti unul dupa altul. iar acum e plecat el si nu imi fac griji. stiu ca abia asteapta sa ne revedem.

#10 2007-09-06 20:10:02

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

rotfl2 Blue esti fenomenala...ai uitat sa spui ca il arunci de la balcon tongue
In nici un caz nu ii dau crezare acelei persoane fara sa aiba dovezi...dar oricum incep eu sa fiu cu ochii in 4

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#11 2007-09-06 20:19:36

deea04
New member
Inregistrat: 2006-09-05

eu spun din proprie experienta ca nu e prea bine sa dai crezare spuselor altor persoane...am patit-o anul trecut,mi-a spus o amica destul de buna ca l-a vazut pe prietenul meu razand cu o fata si ii pareau tare apropiati si crede ca ma inseala.nu i-am spus nimic lui,dar am incercat sa aflu cat mai multe despre lucrul asta si s-a dovedit a fi doar o inchipuire a persoanei care mi-a zis,pt ca fata cu care "ma insela" el,in urmatoarele 2 saptamani avea nunta si fata aceea era verisoara cu cumnatul prietenului meu,deci era logic de unde se cunosteau asa bine...o cunosteam si eu,am primit chiar si invitatie la nunta ei,dar nu am putut sa mergem pt ca a facut nunta in Italia....oricum,daca ar fi avut dreptate acea persoana iesea o cearta cu "scantei" lol

#12 2007-09-06 20:52:34

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

eu ....m-am enerva pe moment...mi-ar cadea cateva lacrimi...si as sta si as analiza situatia........dupaia m-as purta normal......iar cand ne-am int daca obs cv schimbat la el.il inteb dar cred ca mar intreba el pe mn c am..pntru ca totusi as avea o fatza mai altfell...si pana la urma ias spune...uite c mi-a zis..tralala zi-mi e adv....daca recunoaste................x(...daca zice ca nuu oki...dar oricum as investiga...

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#13 2007-09-06 21:44:55

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

eu sunt de felu meu paranoia ,,,insa eu daca nu vad nu cred,,,asa ca trebuie sa ma conving cu ochi mei intai.bineinteles as intra la banuieli insa nu as face pe detectiva:Ddeoarec uni o  spun numai de dragu de ati strica relatyia am trecut prtim asta..eu cred ca daca o relatie  nu are incredere nu are nimic,asa ca trebuie sa o vad cu ochi mei

take me as i am or watch me as i go!

#14 2007-09-06 21:55:17

adineloo
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-07

am trait-o pe propria piele. pe atunci era o relatie la distanta. asa ca in urmatoarea scrisoare l-am intrebat ce si cum daca este adevarat (fara sa ii spun de la cine am aflat) si speram sa spuna ca nu. spre nefericirea mea mi-a spus foarte clar ca da, este adevarat si ca in fiecare seara cand ma conducea acasa (asta in timpul vacantei cat am fost in acelasi oras) se intalnea cu o alta pe care vroia sa o convinga sa se culce cu el.
inutil sa mai spun ca i-am spus pa imediat desi sincer mi-a fost greu pt ca pusesem mult suflet in relatie.

sincer cred ca asa e cel mai bine...sa il/o intrebi direct. daca totusi reactia lui/ei in momentul respectiv iti da de gandit atunci eu una as tinde sa plec urchea la ceea ce am aflat pe alte cai.

#15 2007-09-06 22:32:53

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

ah..fetele eu am patit asta.intr-o seara am trimit un id pe mess care mi-a lasat un mesaj sa ii dau add neaparat ca are sa imi zica ceva important.initial nu vroiam sa ii dau add,dar am zis sa vad cine e si ce vrea.a doua zi i-am povestit iubitului meu de id-ul anonim si tot in ziua aia cand am intrat pe mess a reusit sa vorbesc cu aceea "fata".mi-a zis ca am langa mine un om de nimic,care nu merita atentia mea.si ca el nu ma iubeste,ca il cunoaste de mult timp pe el si ii stie trecutul si ca ma minte.si ma intraba daca stiu unde a fost prietenul meu acum 2 sapt intr-o seara de sambata.daca stiu ca a fost in zoom(un club de la noi din targoviste).si i-am zis ca da stiu.si s-a mirat.si mi-a zis ca ii seara aia m-a inselat cu ea.eu am intrebat cine e aceea pers,dar mi-a zis ca ne cunoastem si ca eu nu o suport pe ea si ca suntem din acelasi liceu si ca il vede pe el si ce face prin liceu,ca se da la fete.eu cu iubitul meu am fost in acelasi liceu.zic am fost pentru ca el a terminat anul asta.eu mai am un an.si bineinteles ca nu am crezut-o.am vorbit cu prietenul meu si mi-a zis ca era un coleg de-al meu in zoom,cu coleg careia ii cam place de mine.si colegul asta al meu se tot uita la el, il analiza,dar nu a facut nimic gresit.l-am crezut.mai ales ca eu stiam ca el a fost in seara aia in zoom.am incredere in el,in limita normalului.niciodata nu m-as grabi sa ma despart de el daca mi-ar zice cineva ca m-a inselat.stiu eu cum sa il fac sa imi recunoasca.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#16 2007-09-06 22:35:41

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

daca vorbeste serios, nu glumeste, rade sau dk nu-l dau de gol ochii si imi spune cand cu cine si de ce fac asa :

1. il pleznesc de nu mai vede
2. il mai plesnesc inca o data
3. ii strivesc coaiele
4. ii cer explicatii
5. il parasesc dk faptu e adevarat big_smile

#17 2007-09-06 22:41:06

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

unik a scris:

daca vorbeste serios, nu glumeste, rade sau dk nu-l dau de gol ochii si imi spune cand cu cine si de ce fac asa :

1. il pleznesc de nu mai vede
2. il mai plesnesc inca o data
3. ii strivesc coaiele
4. ii cer explicatii
5. il parasesc dk faptu e adevarat big_smile

Cam asta as face si eu .. si as pocni-o si pe aia cu care calca stramb, ca deh, "it takes 2 to tango" big_smile

Cred ca initial as discuta cu el totusi si as mai face sapaturi suplimentare. Este clar ca mi-ar pica rau de tot o asemenea chestie, dar ma tem ca ar fi sfarsitul relatiei, oricat de mult il iubesc. De fapt nu pot spune cu siguranta ... poate il iubesc atat de disperat incat as aceepta sa il iert ..

#18 2007-09-06 22:43:49

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

eeeeee......eu tot l-as pogni pt o asemenea afirmatie, da nu ar face asa ceva, stie k cu mn nu-i merge! I'm a bad ass! big_smile

#19 2007-09-06 22:53:53

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

eu sunt mai putin iertatoare din fire.... nu mi s-a intamplat sa mi se spuna in fata ca am fost inselata.... eu insa am facut asta si stiu ca el a suferit f tare atunci... si culmea si eu si am avut o gramada de regrete.. asta e.. live goes on..
e greu cand te gandesti ca a avut pe altcineva... chiar daca ierti, nu uiti si te gandesti mereu "la fel de bine saruta si ea? dar ea ce avea in plus in pat fata de mine?" si tot asa...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.