homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metode de indreptat parul??-3

#39 2008-10-18 17:38:38

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: metode de indreptat parul??

alexutza12345 a scris:

hhhmmm.....poate varianta cu uscatul pe deget sa mearga ca cea cu peria o sa il "flocaiasca" tare. Am nevioe sa stea suvite frumos definite....vreau prea multe nu?

daca stii cum  sa invarti peria, nu se infoaie!

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#40 2008-10-18 17:45:40

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

Re: metode de indreptat parul??

pitzipoank a scris:

alexutza12345 a scris:

hhhmmm.....poate varianta cu uscatul pe deget sa mearga ca cea cu peria o sa il "flocaiasca" tare. Am nevioe sa stea suvite frumos definite....vreau prea multe nu?

daca stii cum  sa invarti peria, nu se infoaie!

good point....ce pacat ca eu nu stiu  rotfl si nu am gasit nicio tanti coafeza sa imi faca si mie parul maine dimineata la ora 8 :f?rbannad: toate au treaba cu miresele ....dar de ce de domnisoarele de onoare nu se ocupa nimeni? grater

Multu de sfat...ma trezesc de la 6 poate reusesc sa fac ceva pana la 9 cand trebuie sa plec.  kram

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.