homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????-5

#77 2008-05-30 20:10:23

evellynne_z
New member
Inregistrat: 2008-05-30

Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????

ET, in Chisinau am fost la dermatolog. Daca te intereseaza iti pot lasa datele smile

"Nu poti descoperi noi oceane, daca nu ai curajul sa  te departezi de tarm."

#78 2008-05-31 14:59:54

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Multam Evellynne, dar e prea departe pt. mine!

#79 2008-06-01 02:26:03

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

fara nici cel mai mic misto, va rog pe cele cu probleme ale tenului, incercati crema mibazon pe care o puteti procura din farmaciile veterinare.  e vorba despre un unguent antibiotic ce se aplica animalelor pe rani deschise, bube de tot felul!!! e foarte puternic si foarte eficient, completez!
am avut o explozie de cosuri pe fata si cu asta m-am tratat, nimic altceva n-a dat rezultat mai bun.  nu mi-e rusine ca am folosit si inca folosesc un astfel de produs cand e cazul, chiar e bun smile  sper ca cele care isi vor face curaj sa isi ia crema, sa aiba parte de aceleasi rezultate de care am avut eu.  si ca alta completare, e si ieftin, 4ron smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#80 2008-06-01 18:29:44

puff
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-02

eu zilele trecute plangeam de nervi ..acum imi vine sa plang de fericire:Xhjartahjarta..mi-am luat crema BREVOXYL..neutral si ca printr-o minune in doar 3 zile..am reusit sa ma vindec..neutral..mai am foarte putin pana ma vindec de tot..numai sunt deloc rosie in obraji...si toate ranile..au prins coaja pur si simplu radiez:X..intr-o luna cred k o sa am din nou tenul pe care l-am avut odata..hjartahjartahjarta

You belong to me.. hjarta
I belong to you.. hjarta
Fire from my heart.. hjarta
Burning just for you.. hjarta

#81 2008-06-01 23:09:46

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

cat a costat puff?

Publicitate

loading...

#82 2008-06-02 16:22:35

puff
Full member

25 RON..big_smile  dar crede-ma ca mi-am revenit.. uimitor..hjarta..ma uit in golinda si nu-mi vine sa cred..neutral..

I belong to you.. hjarta

#83 2008-06-16 14:26:23

puff
Full member

hjarta..fetelor va recomand cu incredere brevoxyl..eu una m-am vindecat de monstruletii de pe fata..lol..am mai ramas cu mici pete care alea se duc la cosmetica..io zic sa incercati ca nu aveti nimic de pierdut!..la mn dupa 3 zile s-au vazut rezultatele..acum depinde de fiecare organism...pusspuss..

I belong to you.. hjarta

#84 2008-06-26 11:54:19

lady20
New member
Inregistrat: 2007-10-03

puff a scris:

Buna! Am 16 ani si de 2 ani ma confrunt cu aceasta accnee insuportabila..knd mi-au aparut cosuri au fost pe frunte..am folosit zynerit, cutaden, skinoren diferite masti de la herbagen..geluri pt curatarea tenului..am fost si la cosmetica..am scapat de cosurile dupa frunte, dar de cateva luni mi-au aparut multe cosuri pe obraji..am continuat sa am grija de tenul meu, dar degeaba..am fost si la dermatolog dar mi-a recomandat ce folosisem deja..skinoren si zynerit..am fost la un medic endocrinolog si in urma analizelor efectuate mi-au spus k am pe ovare foarte multe chisturi mici  - de aici si problema mea legata de accnee - ..mi-a recomandat anticonceptionalele YASMIN..Sunt la a doua folie..intr-adevar k nu-mi mai apar asa multe cosuri..dar obrajii nush din ce cauza sunt foarte afectati..pur si simplu ma dor si ma ustura obrajii..nu stiu ce sa mai fac..arata foarte urat..obrajii sunt in permanenta rosii..numai suport..X(..mama mi-a facut o gramada de masti naturiste..dar numai dau niciun rezultat!!!!!..va rog frumos..daca aveti idee de vreun remediu va rog sa imi raspundeti..!!! va implorrr..!!! multumesc!

eu am ascapat de cosuri luand novinette , mai eliminand din mancarurile grase si ptr piele am folosit o crema de la vichy.. era ceva antiimperfectiuni.. o cura de curatare a organismului ai facut?

#85 2009-01-16 19:34:24

Alina7
Full member
Inregistrat: 2007-01-17

a incercat cineva baneocin pentru acnee?
am facut un tratament de curatire si am fata destul de umflata si mi s-a recomandat o pudra "saprosan" dar nu o aveau la farmacie si mi s-a dat baneocin.
nu stiu ce sa fac sa o aplic sau nu ... in prospect nu scrie despre acnee , mai mult despre arsuri sau altceva cum ca ar cicatriza

sau stiti alta solutie pt fata pt momentul asta?

Can you hear my thoughts?hjartahjarta

#86 2009-01-16 19:45:54

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

eu i-am luat la iubitul meu 2 creme de la yves rocher pt ten.... si a dat rezultate sunt destul de scumpe...la aplicare in a 2 zi iti ies toate cosurile(el le avea asa purulente) dar dup aceea se usuca si nu mai apar dac se face

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#87 2009-01-17 18:11:56

puff
Full member

baneocin am folosit eu si da rezultate destul de bune doar daca ai cateva cosuri.. le usuca foarte repede.. Dar crema care m-a vindecat pe mine este Brevoxyl..O folosesc de asta vara si e destul de vizibil rezultatul. puss

I belong to you.. hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.