homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????-3

#39 2008-04-20 12:08:40

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????

daca gelul e pe baza de plante foloseste-l. eu nu folosesc fond de ten, deci inainte de folosire ma spal cu apa calduta pe fata si apoi aplic uleiul. Tin sa mentionez ca nu folosesc nici un fel de sapun si nu fac nici peeling. Am auzit ca un peeling cu zat de cafea amestecat cu ulei de masline e bun atat pentru fata cat si pentru corp insa nu am incercat niciodata.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#40 2008-04-20 12:09:41

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

e foarte bun gelul respectiv de la elmiplant este.ms din nou .ma duc sa imi pun big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#41 2008-04-20 12:22:24

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

o colega de-a mea din liceu avea prin clasa a 10 a fata plina plina de cosuri, cos de cos pe toata fata daca va putrti imagina, eu nu am mai vazut niciodata asa ceva, si acum m-am intalnit cu ea si nu mai avea absolut nici un cos pe fata, asa ca si problema asta are o solutie

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#42 2008-04-20 12:25:03

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Ati incercat sapun/crema cu Betadine? Or fi bune?

Ane-mona, care-i solutia? visslar

Ultima oara a fost editat de ET (2008-04-20 12:25:56)

#43 2008-04-20 12:25:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu am scapat de cosuri cu anticonceptionale (si erau destul de urate)...iubitul meu cu un tratament destul de lung dat de dermatolog...asa ca da...se poate...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#44 2008-04-20 12:27:23

ET
Addicted member

Si eu scapasem dupa primele luni de ac., insa au reaparut (nu atat de numeroase ca inainte).

#45 2008-04-20 16:49:03

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ET a scris:

Ati incercat sapun/crema cu Betadine? Or fi bune?

Ane-mona, care-i solutia? visslar

imi cam usca fata sapunul ala si nici nu ma ajutat prea mult smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#46 2008-04-20 18:11:52

my_aa
Insomniac member

eu nu stiu care e solutia dar se pare ca fosta mea colega a gasit-o smile
mie cand imi mai apare cate un cos pune baneocin unguent pe el si se usuca, dar numai pe zona iritata atat.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#47 2008-04-21 01:17:05

zniri
New member
Inregistrat: 2008-02-19

baciu, pt cicatricile, semnele, gropitezele lasate de cosuri ce recomanzi ? smile

#48 2008-04-21 03:47:31

my_aa
Insomniac member

si pudra de talc mentolata mai pune pe cosuri cand apar si se usuca repede si cu pudra. smile

#49 2008-04-21 09:00:43

baciu
Insomniac member

zniri a scris:

baciu, pt cicatricile, semnele, gropitezele lasate de cosuri ce recomanzi ? smile

Unguent de galbenele pentru ca are proprietati cicatrizante. Daca insa dureaza prea mult vindecarea poti peste crema de galbenele sa umezesti cu o vata imbibata in bitter suedez insa ai grija sa fie locul bine uns ca sa nu se irite pielea de la bitter. Trebuie insa sa ai grija cand deschizi un cosulet. E foarte important cum o faci. Normal nu ar trebui sa ramana cicatrice ci doar un punctulet rosu.

#50 2008-04-21 14:47:03

Catrinela
Membru
Inregistrat: 2008-04-21

Hello there ..bah si io am cam aceeasi problema ca majoritatea de pe aici .COSURILe grater Am incercat o gramada de chesti da parca nimik nu ajuta neutral Cosmetica am facut de mi s a luat.. si cu ce ramai in urma? cu niste cicatrici de care scapi foarte greu ..sau nu scapi  ,plus sa nu mentionam de durerea insuportabila . Mie o prietena mi a spus ca a scapat cu ceai de menta neutral acum stiti cum e fiecare are tipul lui de ten si e greu sa spui ce te ajuta .Am zis ca o sa incerc si eu sa vad daca are vreun rezultat .Anticonceptionale nu iau pt ca ma tem de ingrasare,dat fiind faptu ca am fost f grasa .Partea naspa e ca sunt atatea "solutii" incat nu sti cu care sa incepi si care e cel mai bun.Sincer totu cred ca vine din asa zisu creier .Cik un remediu ar fi NO MORE STRESS si A LOT OF SLEEP .asta mi s a zis de catre o persoana mai in varsta care a trecut prin asa ceva .Ce mai ramane de facut ? Vreau si eu un sfat bun grater si inca ceva am citit pe forum legat de crema Velform New Day.. de la televizor pare ca ar fi solutia perfecta dar nu stiu .poate cineva care stie sa si dea cu parerea.That`s all for the moment smile Tanks

#51 2008-04-21 14:51:55

ET
Addicted member

Catrinela a scris:

Sincer totu cred ca vine din asa zisu creier

rotfl

Catrinela a scris:

Cik un remediu ar fi NO MORE STRESS si A LOT OF SLEEP

Tind sa-ti impartasesc parerea, luand in calcul propria experienta.

Ultima oara a fost editat de ET (2008-04-21 17:24:08)

#52 2008-04-21 15:29:45

zniri
New member

ms baciu pt raspuns smile tocmai mi-am amintit k mi-am luat mai demult o crema cicatrizanta de la tis cu galbenele, musetel, tataneasa si sunatoare. am sa o folosesc pe asta.
bitterul suedez ce e?? de unde se ia?

eu intrebam de cicatrizant in special pt urmele mai vechi. am avut f multe cosuri. am fost acu cativa ani la dermato si mi-a tot dat creme, baneocin, alcol iodat, zynerit( a fost bun cat il foloseam, usca f tare),keracnyl. apoi am luat o pauza buna si nu m-am mai dat cu nimic, doar keracnyl mai foloseam. in august am fost la alt dermato si am facut ecografie-ovare polichistice. asa ca am luat diane-35 plus isotrexin crema. acum am scapat de cosurile urate(alea subcutanate, care dor) si am ramas cu cateva asa..sa zicem, obisnuite.a, si am fost la control-ecograf si s-au curatat de tot ovarele.acum m-a trimis de la eco la endocrinolog ca sa vad exact ce sa fac.

acum, ca am scapat de mostri zic sigur k de ei puteam scapa doar cu medicamente, iar ce mi-a ramas acum sunt din categoria de care vorbesc Et si Catrinela. asa ca ma voi pune pe mancat sanatos(asta si pt ca m-am ales cu 3kg si celulita de la ac), somn cat trebuie...etc mai greu e cu stresul

#53 2008-04-21 19:46:28

baciu
Insomniac member

bitter suedez gasesti in farmaciile naturiste. este vorba de un amestec de plante in alcool. Ti-l recomand insa dupa cum iti spuneam trebuie sa ai grija sa fie unsa pielea bine cu unguent de galbenele pentru a nu se irita. Lasi sa actioneze, apoi speli fata si ungi cu crema.

#54 2008-04-21 19:52:16

blue girl
New member
Inregistrat: 2008-02-28

pt puff:in legatura cu crema aia cu extract de melc sa stii k e facatura.am o prietena care a folosit si nu a vazut niciun rezultat.si mai e faza k produsele astea dec la tv nus de incredere dupa parerea mea.akuma nush.poate u ai noroc

#55 2008-04-21 21:54:26

Catrinela
Membru
Inregistrat: 2008-04-21

sunteti sigure ca unguentu ala de galbenele face vreo minune?

#56 2008-04-21 21:58:01

baciu
Insomniac member

da insa e clar ca nu ajunge sa-l folosesti doar o data sau de doua ori.

#57 2008-04-21 22:39:53

zniri
New member

uite ce am gasit pt bitter suedez. vad k aici este si o varianata fara alcool. nu ar fi mai buna pt aplicat pe piele?

http://www.mariplant.ro/?p=productsList … tegory=212

cam care ar fi timpul de vindecarea? o luna, dat zilnic cu galbenele si bitter e suficient? big_smile

inca ceva, am inteles ce spunei cu aplicatul peste crema de galbenele, dar mai are efect?intreb si eu...am vazut k e considerat panaceu bitterul asta suedez.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.