|
Nu esti logat.
Ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????-5#77 2008-05-30 20:10:23
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????ET, in Chisinau am fost la dermatolog. Daca te intereseaza iti pot lasa datele "Nu poti descoperi noi oceane, daca nu ai curajul sa te departezi de tarm." Offline #78 2008-05-31 14:59:54
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????Multam Evellynne, dar e prea departe pt. mine! Offline #79 2008-06-01 02:26:03
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????fara nici cel mai mic misto, va rog pe cele cu probleme ale tenului, incercati crema mibazon pe care o puteti procura din farmaciile veterinare. e vorba despre un unguent antibiotic ce se aplica animalelor pe rani deschise, bube de tot felul!!! e foarte puternic si foarte eficient, completez! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #80 2008-06-01 18:29:44
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????eu zilele trecute plangeam de nervi ..acum imi vine sa plang de fericire:X..mi-am luat crema BREVOXYL.. si ca printr-o minune in doar 3 zile..am reusit sa ma vindec....mai am foarte putin pana ma vindec de tot..numai sunt deloc rosie in obraji...si toate ranile..au prins coaja pur si simplu radiez:X..intr-o luna cred k o sa am din nou tenul pe care l-am avut odata.. You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #81 2008-06-01 23:09:46
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????cat a costat puff? Offline Publicitateloading...
#82 2008-06-02 16:22:35
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????25 RON.. dar crede-ma ca mi-am revenit.. uimitor....ma uit in golinda si nu-mi vine sa cred.... You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #83 2008-06-16 14:26:23
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????..fetelor va recomand cu incredere brevoxyl..eu una m-am vindecat de monstruletii de pe fata....am mai ramas cu mici pete care alea se duc la cosmetica..io zic sa incercati ca nu aveti nimic de pierdut!..la mn dupa 3 zile s-au vazut rezultatele..acum depinde de fiecare organism..... You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #84 2008-06-26 11:54:19
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????
eu am ascapat de cosuri luand novinette , mai eliminand din mancarurile grase si ptr piele am folosit o crema de la vichy.. era ceva antiimperfectiuni.. o cura de curatare a organismului ai facut? Offline #85 2009-01-16 19:34:24
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????a incercat cineva baneocin pentru acnee? Can you hear my thoughts? Offline #86 2009-01-16 19:45:54
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????eu i-am luat la iubitul meu 2 creme de la yves rocher pt ten.... si a dat rezultate sunt destul de scumpe...la aplicare in a 2 zi iti ies toate cosurile(el le avea asa purulente) dar dup aceea se usuca si nu mai apar dac se face Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #87 2009-01-17 18:11:56
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????baneocin am folosit eu si da rezultate destul de bune doar daca ai cateva cosuri.. le usuca foarte repede.. Dar crema care m-a vindecat pe mine este Brevoxyl..O folosesc de asta vara si e destul de vizibil rezultatul. You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|