|
Nu esti logat.
Ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????-2#20 2008-04-09 09:28:09
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????buna..am 23 de ani,sunt din alba,si eu m-am confruntat cu o acnee destul de urata,incat nu stiam ce sa mai fac sa scap de ea..am folosit o gramada de produse cosmetice ,din farmacii,destul de scumpe si tot degeaba..eram tare suparata,imi venea sa nu mai ies din casa din cauza cosurilor de pe fata ,pana am cunsocut o persoana care mi-a spus k avusese aceeasi problema k si mine,si un bun medic dermatolog din buc i-a recomandat pe cale interna anticonceptionalele YASMIN iar pe cale externa o crema care se gaseste in farmacii:BREVOXYL,si a dat roade dar nu pe loc ci dupa aproximativ 2,3 luni..sincer eu n-am folosit anticonceptionale pt k nu sunt prea de acord cu ele,dar crema am folosit-o si dupa 2 luni s-au vazut deja rezultatele..merita sa incercati!!!sper sa va fie de succes ceea ce v-am spus..multa bafta!!!apropo..te rog sa ma anunti daca e buna crema VELFORM NEW DAY pt k ma intereseaza si pe mine.. Ultima oara a fost editat de ssimo (2008-04-09 09:34:07) Offline #21 2008-04-09 15:34:34
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????da..o sa va spun daca a dat rezultate crema aceea....deocamdata astept sa ajunga.. You belong to me.. I belong to you.. Fire from my heart.. Burning just for you.. Offline #22 2008-04-10 01:34:06
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????heyy, eu am mai scris undeva ca am folosit argila si tinctura de rostopasca...acum nu mai am cosuri, dar folosesc totusi pt ingrijire gel clearskin cu dubla actiune de la Avon, lotiune tonica de la Seventeen cu care ma impac super ok, si crema de fata de la Hemel care e cam scumpa , dar e super, mai alesdaca mai am pielea mai uscata... incearca si o cura de dezintoxicare a orgaismului, pt ca asta vine in primul rand din inauntrul organismului tau, si bineinteles scapa de chisturile alea pacatoase, succes The perfect thing 2 type when there`s nothing else 2 say Offline #23 2008-04-10 07:08:46
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????fluocinolonul ieftin si bun m-a ajutat p mine fff mult Offline #24 2008-04-15 12:38:31
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????si yo am avut problele cu fata am avut niste chisturi foarte urate mai ales in partea obrajilor am facut tratament cu zinerit si skinoren timp de cateva luni dar de cate ori intrerupeam tratamentu imi reaparea . Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-15 12:59:14
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????eu folosesc o lotiune de la forever, se numeste aloe first si o crema din aceeasi gama, cu aloe si propolis.e putin cam scumpa, dar la mine merge.amandoua sunt produse naturiste Offline #26 2008-04-20 09:26:37
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????Cauzele aparitiei acneiei sunt diverse, eu amintesc urmatoarele: Offline #27 2008-04-20 09:45:55
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????Problema cu cosurile am si eu... Offline #28 2008-04-20 09:59:56
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????puff , mama fostului meu prieten are o asistenta care aceeasi problema ca a ta : chisturi pe ovare. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #29 2008-04-20 10:15:33
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????eu sunt foarte impotriva ca din cauza cosurilor sa se ia o gramada de medicamente. De ce uitati scumpelor de plante si tratamente naturiste? Un ulei de musetel calmeaza foarte bine iritatiile de pe obraji, uleiul de masline la fel. O crema de galbenele folosit din cand in cand ajuta de asemenea foarte mult iar uleiul de sunatoare e pur si simplu minunat. Pacat ca va intoxicati corpul cu asemenea medicamente chimice numai din cauza unei acnee. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #30 2008-04-20 10:21:03
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????baciu putin dermatologi le sfatuiesc sa folosesca si tratamente naturiste.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #31 2008-04-20 10:31:42
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????de la ce sunt petele rosii? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #32 2008-04-20 10:35:41
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????de la cosulete ... se vindeca si mai ramane o pata doua VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #33 2008-04-20 10:46:06
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????pai dupa ce s-au vindecat cosuletele eu as folosi o crema de galbenele sau un ulei de musetel. Eu amestec intotdeauna uleiul de musetel cu crema de fata (pentru beblelusi) pe care o folosesc. Mai nou am descoperit intr-o farmacie naturista din Sighisoara un ulei de migdale presat la rece pe care il folosesc de vreo trei ori pe saptamana amestecat cu crema mea de fata si de atunci nu mai am cosulete. Nu stiu ce sa zic, in general trebuie sa ai grija si cu alimentatia, sa mananci multe legume si fructe si sa eviti mancarurile puternic condimentate. Eu mananc si foarte multe buruieni prin salate cum ar fi busuioc, rozmarin, cimbru, cam tot ce exista pentru ca stiu ca fac bine la sanatate. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #34 2008-04-20 11:16:46
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????pai nu am probleme cu teul imi mai apare un cosulet pe ici colo inainte de menstra.... dar uleiul de masline sa il aplic asa pe fata? sora mea de exemplu are pus in demacheant... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #35 2008-04-20 11:20:19
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????poti sa-l aplici asa cum este pe fata iar dupa vreo ora, doua speli fata si dai cu crema. Sau poti sa lasi sa actioneze peste noapte. Am uitat insa sa-ti spun ca acele pete rosii ce raman in urma cosuletelor se trateaza bine si cu suc de castravete. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #36 2008-04-20 11:54:36
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????multumesc pt.sfaturi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #37 2008-04-20 11:55:09
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????cu placere. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #38 2008-04-20 12:04:02
Re: ce pot face cu aceasta accnee insuportabilaaaa?????hmmm am uitat sa te interb ceva inainte sa imi pun ulei demachez tenul! eu am un gel de curatare foarte bun din plate sa il folosesc pe ala inainte sa imi pun ulei? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|