|
Nu esti logat.
Depresie????-4#58 2007-04-26 01:20:02
Re: depresie????uai ionela... e frumos si ce spui tu imi place, ma bucur ca sunteti bine si sper asa sa o tineti!!!! Ultima oara a fost editat de Alezzone (2007-04-26 01:23:09) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #59 2007-04-26 02:18:43
Re: depresie????eu nu inteleg de ce ai iesit cu el?o cauti cu lumanarea!nu mai vb pe mess cu el,nu te mai intalni cu el...nu-ti face bine!!!nu te mai amagi sg,te cred ca speri,si eu am sperat zi si noapte,dar de la un timp el nu mai stia treaba asta!nu trebuie sa stie ce faci,nu trebuie sa-i dai socoteala pt nimic...el a ales sa nu mai stie de tine plecand din viata ta!!!!!! hai,fii tare,daca ai fi la iasi te-as invata eu cum sa-ti revii! Offline #60 2007-04-26 08:45:05
Re: depresie????Alezzone, eu zic sa-l lasi, si daca v-ati impaca, ar fi bine doar o perioada.. ce ti-a facut el tie nu se poate uita asa usor.. plus ca nu prea e om, daca se joaca cu tine ba ca mi-e dor, ba ca sa nu te mai vad. #61 2007-04-26 09:58:39
Re: depresie????date fiind datele problemei, eu de fata cu el as fi o scorpie > http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #62 2007-04-27 22:16:16
Re: depresie????nu fi scorpie...candva, sau poate acum nu-ti doresti sa fie cineva scorpie cu tine...deci nu te razbuna. La urma urmei care-i problema? nu poti sa-l uiti, il vrei inapoi, nu te mai iubeste sau nu-l mai iubesti ?, ce-i atat tamtam???? nu te grabi, e bine sa te gandesti dar sa hotarasti o singura data...traieste-ti viata si simte-te bine in orice ai face...sa stii ca nu esti singura care sufera din iubire, si eu deasemenea si povestea e mult mai complicata...succes cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste Offline Publicitateloading...
#63 2007-04-27 22:40:23
Re: depresie????i.question sunt mai bine. nu stiu daca din cauza ca iar vorbesc cu el sau ca mi se intampla si alte chestii dragute sper sa ne recastigam unul pe altul, inca simtim mai imi vine sa bocesc, dar invat sa ma controlez si, sper eu, reusesc There ain't no sunshine now that he's gone Offline #64 2007-05-01 18:30:21
Re: depresie????eu nu sunt mai bine deloc...ma bucur pt tine in schimb...succes in continuare cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste Offline #65 2007-05-01 18:49:06
Re: depresie????
din cate vad eu...i.question,si tu treci printr'o despartire..Despre ce e vb.?(asta bineinteles,daca vrei sa ne spui..)..Poate o vb buna,sau un sfat(de la niste necunoscuti-deci oameni care nu sunt deloc subiectivi)..te'ar putea ajuta.. Offline #66 2007-05-01 19:10:03
Re: depresie????am cunoscut o fata exceptionala, poate ca fata din visele mele, am trait o relatie de 3 ani si 3 luni. Sunt mandru de mine ca am reusit sa fac o fata sa se puna in genunchi in mijlocul strazii si sa planga de fericire rugandu-se la Dumnezeu sa nu se mai termine niciodata. timpul a trecut asa de repede, parca a fost ieri, incat si acum pot sa spun cuvant cu cuvant ce s-a intamplat cand am mers a 14-a oara in billa. am fost ceva frumos, cea mai stralucitoare stea de pe cer...insa acum ea nu mai studiaza astrologia...ma simt ca un pahar de apa in mana unei persoane careia nu-i este sete. mi-a zis ca nu ma mai iubeste...am atata putere in mine incat as deschide portile iadului pt ea...dar nu am pt cine sa lupt, pt ca ea este ignoranta, rece, indiferenta, este exact opusul celei pe care o stiam candva...insa nu societatea e de vina, ci oamenii...pt ca oamenii sunt niste lupi intre oameni. cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste Offline #67 2007-05-01 19:22:25
Re: depresie????din ceea ce scrii..a fost si va ramane ceva unic..frumos si pur..Insa sunt oameni care de despart si dupa o viata..nu doar dupa 3 ani... Offline #68 2007-05-01 19:27:08
o sa tin cont de asta.in vara fac 3 ani cu prietenul meu iar in ultimul timp ne cratma f des si am senzatia ca nu mai rezist si am tendinta de a pune capat dar cu toate astea sunt constienta ca il iubesc enorm si el pe mine. expect the worst , hope for the best! Offline #69 2007-05-01 19:37:12
Nu o lua ca o superstitie..Eu una am ras cand mi s'a spus..Dar nu am mai ras cand mi s'a intamplat.. Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-05-01 19:41:28) Offline #70 2007-05-01 19:59:51
Re: depresie????da dar e o mica MARE problema el e in italia,si de asta eu de multe ori imi trece prin cap sa pun capat dar de fiecare data imi demonstreaza ca ma iubeste.asa cum e el gelos si suparacios.si renuntat la ideea asta.mai eles ca vine in vara si vrea sa nu mai plece... expect the worst , hope for the best! Offline #71 2007-05-02 00:38:08
Re: depresie????eu nu ma mai bag in discutie....e prea usor la voi...la mine e un caz pierdut, prea complicat........................nici un magician nu ar sti sa dezlege firele...asta e cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste Offline #72 2009-01-23 13:19:10
Eu am depasit depresia cu fostul meu (asta nu inseamna ca nu sunt in alta)! ceea ce vreau eu sa va spun e ca sa nu stati in casa (sunt atatea lucruri care va pot aduce aminte de acel om). Iesiti in oras ,poate un film. fiti inconjurate de prieteni ca doar asa nu o sa va mai ganditit la el.Chiar daca nu aveti bani, dati o fuga pe la un mall si probati haine( asta nu costa !!!).Exista atatea chestii pe care le-ati putea face..... singura lucru doar trebuie sa sperati si sa va ambitionati.Daca nu mai e langa voi (din diferite motive) inseamna ca aveti pus altceva deoparte ...mult mai bun....so keep trying .Va tin pumnii!!!! Daca eu nu pot schimba lumea nici lumea nu are dreptul sa ma schimbe pe mine Offline #73 2009-01-23 13:23:45
Re: depresie????baubau208...ai raspuns la un post din 2007 Offline #74 2009-01-23 15:53:39
Re: depresie????"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #75 2009-01-28 21:26:14
Re: depresie????confirmarea bancurilor cu blonde Daca eu nu pot schimba lumea nici lumea nu are dreptul sa ma schimbe pe mine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|