homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Depresie????-4

#58 2007-04-26 01:20:02

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: depresie????

uai ionela... e frumos si ce spui tu smile imi place, ma bucur ca sunteti bine si sper asa sa o tineti!!!!
noi... "noi" am vorbit azi... pe vesnicul internet care te scuteste de a-ti arata sentimentele, temerile, emotiile si de a i le transmite si celuilalt.  a fost... o retrospectiva a ultimei luni.   s-a lasat cu o invitatie la un suc pe care, dupa o usoara ezitare, am acceptat-o si mult lipsitele pupaturi pe monitor...  tocmai acum cand sunt confuza. nu o data i-am cerut sa ma lase sa-l uit in voie, asta insemnand sa nu ma mai caute sub nicio forma!  nu o data s-a-ntamplat ca acea rugaminte sa fie incalcata... imi placea pe de-o parte, era un semn de la el.   stiu ca nu mai vreau decat sa-mi fie bine, ceva spune: "nu renunta acum! nu acum! vi s-a dat o sansa noua! go on!", altceva spune: "te arzi! se joaca!"  nu pot sa inteleg lipsa mea de incredere in el, nu pot! nu mi-a dat niciun motiv... cred ca din dorinta prea mare de a nu mai suferi alte dezamagiri, imi creez scuturi - uneori sunt rece, aroganta, ignoranta si gresesc, am fost invatata sa fiu mereu o luptatoare, sa fiu puternica! ca reusesc partial, e alta problema. ahhh, si sa nu mai vorbesc de orgoliu, ne macina pe amandoi!   imi mai trece prin minte si ca ar putea sa se intoarca la mine doar pentru ca stie ca sufar, mi-a zis ca il doare suferinta mea! nu vreau mila nimanui! mi-e scarba!   sau poate chiar ii pasa... si eu deja gandesc prea mult neutral mi-a zis, citez "inca stau si imi aduc aminte cand ma trezeam dimineatza langa tine si ma gandeam ca nu-mi mai trebuie nimic" si ca ii e dor de acele clipe...   doamneeeeee, sunt confuza!!! de ce n-a mai vrut sa continuam??? sad  mi-e somn si am obosit sad

Ultima oara a fost editat de Alezzone (2007-04-26 01:23:09)

There ain't no sunshine now that he's gone

#59 2007-04-26 02:18:43

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu nu inteleg de ce ai iesit cu el?o cauti cu lumanarea!nu mai vb pe mess cu el,nu te mai intalni cu el...nu-ti face bine!!!nu te mai amagi sg,te cred ca speri,si eu am sperat zi si noapte,dar de la un timp el nu mai stia treaba asta!nu trebuie sa stie ce faci,nu trebuie sa-i dai socoteala pt nimic...el a ales sa nu mai stie de tine plecand din viata ta!!!!!! hai,fii tare,daca ai fi la iasi te-as invata eu cum sa-ti revii!

#60 2007-04-26 08:45:05

persifona
Vizitator

Alezzone, eu zic sa-l lasi, si daca v-ati impaca, ar fi bine doar o perioada.. ce ti-a facut el tie nu se poate uita asa usor.. plus ca nu prea e om, daca se joaca cu tine ba ca mi-e dor, ba ca sa nu te mai vad.

#61 2007-04-26 09:58:39

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

date fiind datele problemei, eu de fata cu el as fi o scorpie >smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#62 2007-04-27 22:16:16

i.question
New member
Inregistrat: 2007-03-10

nu fi scorpie...candva, sau poate acum nu-ti doresti sa fie cineva scorpie cu tine...deci nu te razbuna. La urma urmei care-i problema? nu poti sa-l uiti, il vrei inapoi, nu te mai iubeste sau nu-l mai iubesti ?,  ce-i atat tamtam???? nu te grabi, e bine sa te gandesti dar sa hotarasti o singura data...traieste-ti viata si simte-te bine in orice ai face...sa stii ca nu esti singura care sufera din iubire, si eu deasemenea si povestea e mult mai complicata...succes

cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste

Publicitate

loading...

#63 2007-04-27 22:40:23

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

smile i.question smile   sunt mai bine.  nu stiu daca din cauza ca iar vorbesc cu el sau ca mi se intampla si alte chestii dragute smile  sper sa ne recastigam unul pe altul, inca simtim smile    mai imi vine sa bocesc, dar invat sa ma controlez si, sper eu, reusesc smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#64 2007-05-01 18:30:21

i.question
New member

eu nu sunt mai bine deloc...ma bucur pt tine in schimb...succes in continuare

#65 2007-05-01 18:49:06

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

i.question a scris:

eu nu sunt mai bine deloc...ma bucur pt tine in schimb...succes in continuare

din cate vad eu...i.question,si tu treci printr'o despartire..Despre ce e vb.?(asta bineinteles,daca vrei sa ne spui..)..Poate o vb buna,sau un sfat(de la niste necunoscuti-deci oameni care nu sunt deloc subiectivi)..te'ar putea ajuta..

#66 2007-05-01 19:10:03

i.question
New member

am cunoscut o fata exceptionala, poate ca fata din visele mele, am trait o relatie de 3 ani si 3 luni. Sunt mandru de mine ca am reusit sa fac o fata sa se puna in genunchi in mijlocul strazii si sa planga de fericire rugandu-se la Dumnezeu sa nu se mai termine niciodata. timpul a trecut asa de repede, parca a fost ieri, incat si acum pot sa spun cuvant cu cuvant ce s-a intamplat cand am mers a 14-a oara in billa. am fost ceva frumos, cea mai stralucitoare stea de pe cer...insa acum  ea nu mai studiaza astrologia...ma simt ca un pahar de apa in mana unei persoane careia nu-i este sete. mi-a zis ca nu ma mai iubeste...am atata putere in mine incat as deschide portile iadului pt ea...dar nu am pt cine sa lupt, pt ca ea este ignoranta, rece, indiferenta, este exact opusul celei pe care o stiam candva...insa nu societatea e de vina, ci oamenii...pt ca oamenii sunt niste lupi intre oameni.

#67 2007-05-01 19:22:25

vonda
Platinum member

din ceea ce scrii..a fost si va ramane ceva unic..frumos si pur..Insa sunt oameni care de despart si dupa o viata..nu doar dupa 3 ani...
Se spune ca intr'un cuplu exista 2 praguri..peste care..daca se trece,acei oameni vor ramane mereu impreuna.Unul la 3 ani,si altul la 10 ani..Eu l'am trait cu varf si indesat pe cel de 3 ani..
Dupa 3 ani si jumatate..mi'a spus ca nu ma mai vrea..ca vrea pe altcineva..Am spus ok(dupa ce am plans..am suferit,am slabit,nu am dormit..etc),gandindu'ma ca iubirea inseamna sa vrei fericirea celuilalt,nu suferinta lui..(si daca a fi fericit implica despartirea de tine..inseamna ca asa a fost sa fie)..

Motive pot fi multe..unele puerile..altele poate mai intemeiate..insa NICIODATA iubirea nu se stinge de la o zi la alta..Sunt multi factori,influente sau chiar persoane care contribuie la asta..iar daca cei doi nu au putut face in asa fel incat acei factori sa fie descoperiti cat mai devreme.....

Eu una am ridicat capul..am mers mai departe..am trecut peste..(dupa un timp ne'am impacat..si acum este totul bine)..insa gandeste'te ca CEVA sau CINEVA  a facut'o sa spuna ca nu te mai iubeste..

Si daca ai sansa sa ii ajungi din nou la inima..nu ezita sa incerci sa nu mai faci acel ceva..,pentru ca este clar ca o iubesti..si este incontestabil ca si ea te'a iubit cu adevarat...

#68 2007-05-01 19:27:08

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

tantosica a scris:

Se spune ca intr'un cuplu exista 2 praguri..peste care..daca se trece,acei oameni vor ramane mereu impreuna.Unul la 3 ani,si altul la 10 ani...

o sa tin cont de asta.in vara fac 3 ani cu prietenul meu iar in ultimul timp ne cratma f des si am senzatia ca nu mai rezist si am tendinta de a pune capat dar cu toate astea sunt constienta ca il iubesc enorm si el pe mine.

expect the worst , hope for the best!

#69 2007-05-01 19:37:12

vonda
Platinum member

oana_ a scris:

o sa tin cont de asta.in vara fac 3 ani cu prietenul meu iar in ultimul timp ne cratma f des si am senzatia ca nu mai rezist si am tendinta de a pune capat dar cu toate astea sunt constienta ca il iubesc enorm si el pe mine.

Nu o lua ca o superstitie..Eu una am ras cand mi s'a spus..Dar nu am mai ras cand mi s'a intamplat..

Nu iti incarca gandul cu superstitii..Traieste clipa,gandeste'te cat va iubiti,si ca doar IMPREUNA puteti face soarele sa rasara in fiecare zii big_smile

Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-05-01 19:41:28)

#70 2007-05-01 19:59:51

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

da dar e o mica MARE problema el e in italia,si de asta eu de multe ori imi trece prin cap sa pun capat dar de fiecare data imi demonstreaza ca ma iubeste.asa cum e el gelos si suparacios.si renuntat la ideea asta.mai eles ca vine in vara si vrea sa nu mai plece...

expect the worst , hope for the best!

#71 2007-05-02 00:38:08

i.question
New member

eu nu ma mai bag in discutie....e prea usor la voi...la mine e un caz pierdut, prea complicat........................nici un magician nu ar sti sa dezlege firele...asta e

#72 2009-01-23 13:19:10

baubau208
New member
Inregistrat: 2009-01-22

miruna25 a scris:

Ma bag si eu in povestea cu depresia...tocmai ne-am despartit. adica...mi-a facut ceva urat de tot, nu mai vreau sa vorbesc cu el...nu mai pot. Oricum, va zic solutia mea ;-) eu m-am imbracat intr-o rochita care imi sta foarte foarte bine, si stau asa prin casa, si cand ma vad din cand in cand, ma simt mai bine. Macar ma gandedsc ca o sa gasesc eu si pe cineva bun, care chiar sa tina la mine. Si sa fie sincer.
E greu...fumez in continuu...Si ma intreb cum dracu o sa dorm...
Alezzone, hang in there.

Eu am depasit depresia cu fostul meu (asta nu inseamna ca nu sunt in alta)! ceea ce vreau eu sa va spun e ca sa nu stati in casa (sunt atatea lucruri care va pot aduce aminte de acel om). Iesiti in oras ,poate un film. fiti inconjurate de prieteni ca doar asa nu o sa va mai ganditit la el.Chiar daca nu aveti bani, dati o fuga pe la un mall si probati haine( asta nu costa !!!).Exista atatea chestii pe care le-ati putea face..... singura lucru doar trebuie sa sperati si sa va ambitionati.Daca nu mai e langa voi (din diferite motive) inseamna ca aveti pus altceva deoparte ...mult mai bun....so keep trying .Va tin pumnii!!!! majoreta

Daca eu nu pot schimba lumea nici lumea nu are dreptul sa ma schimbe pe mine tongue

#73 2009-01-23 13:23:45

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

baubau208...ai raspuns la un post din 2007 big_smile

#74 2009-01-23 15:53:39

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

lol

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#75 2009-01-28 21:26:14

baubau208
New member
Inregistrat: 2009-01-22

confirmarea bancurilor cu blonde lollollollollol

Daca eu nu pot schimba lumea nici lumea nu are dreptul sa ma schimbe pe mine tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.