|
Nu esti logat.
Usturime!-3#39 2009-02-05 13:46:28
Re: usturime!am si eu o problema care se tot repeta. imi apar din cand in cand pe labii, in partea din spate, niste zone iritate, ca niste rani. nu m-am uitat niciodata sa vad exact cum arata. insa le simt ca niste zone iritate. nu sunt mari si pot fi chiar in 2-3 locuri. ma ustura ft tare cand ma sterg (numai dupa tb mare) sau ma spal cu sapun. apar din senin, nu am niciun fel de contact inainte sa apara. nu folosesc hartie aspra, deci nu cred ca sunt zgarieturi. nu iau niciun tratament nici medicamentos, nici cu ovule. iritatiile astea dispar de la sine dupa 2-3 zile si reapar dupa catva luni, sau doar cateva saptamani. Offline #40 2009-02-05 13:52:30
Re: usturime!Porti lenjerie din material sintetic, anca? Ma gandesc sa nu fie o iritatie si de la asta. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #41 2009-02-05 14:01:22
Re: usturime!anca mie mi-a recomandat la ultimul control sa ma spal cu lactacyd de la femina, e un gel super , si mi-am luat si servetele intime tot lactacyd si e o senzatie super Offline #42 2009-02-05 14:21:59
Re: usturime!lenjerie din bumbac... Offline #43 2009-02-05 14:23:28
Re: usturime!Dar tu te speli cu sapun din acela de maini, obisnuit? Sau special pt zona intima? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline Publicitateloading...
#44 2009-02-05 14:34:07
Re: usturime!eu ma uscam asa atunci cand luam antibiotic mult , de la o vreme de cand am inceput sa mai iau niste vitamine si biotics, care mi-a mai regenerat mucoasa intestinului , parca nu mai am nimic Offline #45 2009-02-05 17:35:39
Re: usturime!cu sapun obisnuit, de maini. nu am folosit niciodata altceva. Offline #46 2009-02-06 08:26:25
Re: usturime!anca, tot medicul iti va spune ce se intampla. Poate e si sapunul de vina, sunt o gramada de lucruri. Dupa parerea mea (neavizata) nu cred ca este HPV. Ar fi bine sa mergi la un control sa vezi ce iti spune medicul. Incearca totusi sa nu te mai speli cu sapun obisnuit, inainte ma spalam si eu cu sapun si ma iritam foarte tare. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #48 2009-02-06 09:23:40
Re: usturime!o fi de la sapun. dar deocamdata nu pot sa-mi cumpar lactacyd, ca stau cu ai mei care sunt curiosi din cale-afara si nu pot sa imi iau ceva fara sa stie ei. iar de explicat situatii din astea nu prea imi arde. stiu ca e un motiv stupid, dar no, e situatia de asa natura. Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-02-06 09:25:02) Offline #49 2009-02-06 09:37:55
Re: usturime!dar poti sa zici ca e un gel de dus , de altfel asta e : un gel pt igiena intina numai pt exterior , si le poti zice ca te usuca sapunul , dar ma rog, tu stii mai bine cum e treaba Offline #50 2009-02-06 09:55:59
Re: usturime!si de care folosesti? nici cele sensitive de la always nu ti se potrivesc? Offline #51 2009-02-06 11:18:46
Re: usturime!nu , nu imi plac nici alea , vai ,,, am uitat cum se numesc cele pe care le folosesc , le recunosc usor in supermarket , ...o sa ma uit cand ajung acasa si o sa iti zic , ce e drept trebuie sa le schimb mai repede , dar sunt si un pic mai ieftine fata de always , deci tot pe acolo ajung , ca bani , si ce imi place este ca invelisul acela este ditr-un material fin , asa ca o hartie moale :f?rv?nad: , suna aiurea , nu ma pricep la explicatii de genul "din ce material e?" Offline #52 2009-02-06 11:27:01
Re: usturime!pe vremuri mai foloseam Every Day sensitive, cred ca mai exista si acum... Offline #53 2009-02-06 14:21:10
Re: usturime!si mie imi plac cele mai fine, insa sunt ft multumita de always, ca niciodata nu mi-au facut pb. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|