|
Nu esti logat.
Intrebare pentru doctoressa - condiloame-4#58 2008-04-06 18:48:29
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamedaca ai grija de sistemul tau imunitar nu mai apar stiu ca sunt niste pastile pt.imunitate speciale nu stiu cum se numesc dar sunt foarte scumpe... oricum chiar daca mai reapar nu e bai zic eu dar e cam rau pt.psihic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #59 2008-04-06 18:51:48
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamepai eu am facut acum 9 zile operatia de cauterizare si inca nu indraznesc sa fac baie normal ,doar dus ...mi-e frica si sa folosesc sapun ...e foarte nasol crede-ma ...acum parca ma simt mai bine totusi...nu ma mai doare locul acela ,nu ma mai ustura ... dar primele zile nu am fost in stare sa ma ridic din pat de durere .....chiar si cand umblam ma durea ... si nu as vrea sa mai trec prin asta pt nimic in lume .... in privinta medicamentelor ,nu sti uce sa zic ... nu prea suport bine medicamentele ,am probleme cu stomacul de la ele ....am incercat sa mananc multe legume,fructe ... Offline #60 2008-04-06 18:54:06
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameincerca sapun dove pt.zona.e si normal se vindeca mai greu datorita zonei care e mai mereu umeda si sensibila.... nu stiam ca doare asa de tare dupa... operatia in sine e dureroasa? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #61 2008-04-06 18:58:26
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameoperatia in sine nu a fost extrem de dureroasa pt ca mi-a facut timp de jumatate de ora tot la 5 min -10 anestezie ... nu am simtit mare lucru in timpul cauterizarii decat de vreo 2 ori ...atunci chiar am simtit curent si a fost neplacut ... dupa a fost mai nasol .... fiind condiloamele pe ambele labii,ele se ating,nu?si de-asta a cam durut dupa operatie ,pt ca locul acela era in perfamenta atins ,dar am folosit compresele alea si a fost cat de cat ok ,asta cand stateam in pat ....si in timpul mersului era foarte nasol ... in fine , acum ma simt bine si am observat ca mi-a cam cazut din coaja ,sper sa nu fie vreo problema ....nu am luat-o eu intentionat dar probabil in timpul dusului s-o fi dus .... Offline #62 2008-04-06 19:00:30
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameo sa fie bine purple o sa vezi. si toate cele bune iti doresc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#63 2008-04-06 19:01:42
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamesper si eu ...multumesc la fel Ultima oara a fost editat de purple_flower (2008-04-06 19:11:21) Offline #64 2008-04-06 21:34:16
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameanna, ce ai tu e posibil sa fie "fordyce spots".cauta pe google. Punctuletele alea pot aparea pe buze, labii sau penis. Sunt niste glande sebacee. O sa gasestimulte informatii in limba engleza, si poze. In romana poti sa cauti "boala Fordyce" dar o sa fasesti fff putine lucruri. Offline #65 2008-04-06 22:29:48
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamesi eu am aceste puncte si tot de cand ma stiu sunt pe acolo. Offline #66 2008-04-06 22:33:33
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamepunctuletele albe din zona aceea sunt punctulete de grasime , cel putin asa mi=a spus dr ginecolog Offline #67 2008-04-06 22:40:14
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameda. asa stiu si eu. si asa cum scrie pe net pot aparea si in alte zone. mama are pe buza superioara. Offline #68 2008-04-07 08:29:42
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameda si eu tot de puncte de grasime stiu va sunt... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #69 2009-02-28 14:37:22
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamebuna ziua!am si eu o neliniste si as vrea daca se poate sa-mi dati un sfat cat mai repede...am fost acum ceva timp la ginec. pt k imi aparusera niste basicutze(ca sa l zic asa..)in zona vaginului...in urma controlului am aflat k am si o rana pe col si 2 sau 3 basicutze din alea si p col...doctora a zis k nu sun cancerigene sau ceva d genul dar k trebuie tratate (cauterizate) pt k se pot inmulti si pot sa-mi cauzeze...zis si facut...mi-am cauterizat si rana si basicutzele(apropo m-a costat enorm...6mil) am facut un tratament dupa,timp d 3 sapt iar dupa 3 sapt trb sa ma duc la control si...din lipsa d bani sincer...am tot amanat.dupa c am terminat tratamentul adica dupa 3 sapt am facut si dragoste cu sotul si vreau sa stiu daca asta poate sa-mi cauzeze...va rog sa ma lamuriti cat mai repede k sunt nelinistita.va multumesc Offline #70 2009-02-28 14:39:39
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamenu ti a spus ce sunt exact acele bubite? sunt cumva condiloame? ar trebui sa mergi sa vezi cum arata rana dupa cauterizare...in principiu un contact nu are ce sa dauneze dar ar fi bine sa ajungi la control... happy with him...inlove with him... Offline #71 2009-02-28 14:47:41
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamepe examenul de analize mi-a scris ceve d genul `celule epiteliale superficiale izolate si grupate...cocobacili gram negativi,coci` nu stiu exact c sunt dar nu mi-a zis k ar fi condiloame...oricum multumesc si la control cred k o sa ajung cat mai curand Offline #72 2009-02-28 15:14:09
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameaaa...ai vaginita nespecificata...dar tot nu se explica cauterizarea bubitelor...daca erau de la vaginita atunci treceau cu tratament...apropo...trat pt vaginita ai facut? happy with him...inlove with him... Offline #73 2009-02-28 15:18:00
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamedap...am facut timp d 10 zile inainte de cauterizare Offline #74 2009-02-28 15:36:26
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameok...incearca sa ajungi cat mai curand la medic...sa vezi starea ranii...si daca e ok ai liber la cate contacte vrei happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|