homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Streptococ de grupa B-5

#77 2009-01-16 14:54:45

georgiana39
Membru
Inregistrat: 2009-01-15

Re: streptococ de grupa B

multumesc tare mult!
va pup.

#78 2009-03-01 09:27:40

ecstasy2008
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-12-04

tttttt a scris:

deci mi-am facut antibiograma
la mine e o intreaga poveste , nu stiu daca cineva ma poate intelege ca nu puteam sa imi iau o zi libera sa ajung sa imi dea tratament doctorita, motiv pt care mi-am dat demisia de la locul de munca respectiv
deci analize imi tot faceam pt ca cele pe care le aveam se invechiau ,  deci imi faceam unele noi in speranta de a junge la doctor dar nu aveam timp
am ajuns de 2 ori : prima doctorita gineco mi-a dar trat pt chlamydia, imi iesise un echivoc si a banuit ca asta poate fi , am facut tratamentul , m-am dus la cantacuzino si am facut mai multe analize . acolo nu a iesit chlamydia , mi-a iesit streptococ grup b , antibiograma arata ca cedeaza si la augmentin
am fost la alta doctorita si ea mi-a dat numai augmentin 7 zile (sincer acum sunt ma documentata , atunci nici nu am stiut sa intreb mai mlte si sa cer si antimicotic...si si ...)
intre timp am fost internata in spital cu puroi in gat de 2 ori anu asta  , am fost bagata pe medocef intravenos si multe altele , sper ca poate de la toate antibioticele astea am scapat de el .
nu stiu daca ai fost atenta sau nu,  maine ma duc sa repet totul si inca mai caut un doctor gineco la mine in oras caci la bucuresti nu pot ajunge chiar saptamana asta , dar un doc. care sa ma si asculte caci mie nu imi iese cine stie ce la analize dar ma ustura ingrozitor , uneori imi fac griji sa nu fie ceva si mai grav , si eu sa fi scapat din ochi vre-o analiza

As vrea sa merg si eu la Institut la  Cantacuzino pentru diferite examene  , cumva este nevoie de trimitere medicala  sau direct ca la un cabinet particular contra-cost ? ( Multumesc )

#79 2009-03-01 10:43:43

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nu ai nevoie de trimitere. te duci direct si ceri ce analize doresti. contra cost, da

#80 2009-03-01 11:06:01

ecstasy2008
New member

Ok , multumesc mult pentru raspuns !!!

#81 2009-03-01 11:36:55

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cu placere smile
sa fii acolo in jur de 7 dimineata sa prinzi bon

Publicitate

loading...

#82 2009-03-02 15:57:49

ecstasy2008
New member

am fost astazi mi sa recoltat iar rezultatul il aflu abea vineri , mi-au recomandat dupa aflarea rezultatului tratament cu antibiotic iar daca nu raspund la acesta autovaccinul ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.