homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

:cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!-4

#58 2009-01-25 04:18:50

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!

Au fost fericiti impreuna peste un an si acum gata, nu ne mai intelegem deci adio si n-am cuvinte? Vorbeste cu el, cu toate cartile pe fata, spune-i lui toate nedumeririle tale, toate intrebarile si toate problemele. Nu ii repreosa nimic doar spune-i ca nu mai petreceti timp impreuna ca pe vremuri si ca iti lipseste, ca intelegi ca are problemele lui dar ca e nevoie sa gasiti timp si pentru voi. Se pare ca tine mult la religia lui deci in nici un caz nu o ataca si nu o critica in nici un fel insa spune-i si ce nu iti convine. Vorbeste cu el despre viitorul relatiei voastre si stabiliti daca viitorul acesta te poate face fericita. Nu poti renunte la o relatie doar fiindca a venit un moment dificil, pe de alta parte nu poti sa fii singura care se lupta cu obstacolele. Daca nu are de gand sa lupte alaturi de tine atunci s-ar putea sa fie nevoie sa va despartiti.
Loveable are si ea dreptate, nu meita sa lungesti ceva fara sanse dar daca mai exista o sansa nu merita sa profiti de ea? Macar sa nu ramai cu intrebarea "ce-ar fi fost daca?" fiindca stiu ca e cea mai grea intrebare dintre toate care raman dupa o despartire.

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#59 2009-01-25 04:27:26

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Dap..la asta ma tot gandesc si eu de o vreme..am incercat sa vorbesc cu el deschis...dar de fiecare data el interpreteaza asa cum ii place si tinde sa acapareze el toata discutia...nush ce sa mai cred...de religia lui nu am comentat niciodata ci doar am acceptat si am incercat sa aflu cat mai multe despre a lui...cu toate ca el a criticat si a dezaprobat tot ce tinea de a mea...nu stiu cum sa va explic..e ca si cum el,cel de acum..ar fi altul...nu cel pe care l-am cunoscut cu un an in urma si langa care am trait atatea momente frumoase...langa el cel de acum nu ma vad si n-as mai sta nici o clipa...dar cand ma gandesc la tot ce a fost...pur si simplu imi dau lacrimile si simt ca o sa ma sparg in mii de bucatele...   grater

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#60 2009-01-25 10:19:12

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

paulinne tu vad ca tot ai vb cu el si degeaba. ce fel de om e ala care se ia de religia ta? poi prin asta numa nu te respecta..asa cum tu ai incercat sa afli mai multe despre religia lui...ar fi trebuit sa aiba bunul simt sa faca la fel..sau macar sa taca. nu stiu..eu una nu as mai sta cu el. pt ce sa il tin eu cu de toat ca nu se descurca singur in bucuresti? nu se descurca..asta e, acasa cu el doar nu esti tu obligata sa il tii de dragul a ceea ce a fost. ai grija de tine si nu iti mai irsi timpul pe nimik. iesi cu prietenii, esti tanara

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#61 2009-01-25 10:32:16

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

paulinne..mai incearca sa vb cu el  o data pe bune si serios....daca incearca iar sa te critice pt ce ai facut si n'ai facut...ia incearca tu sa ii faci aceleasi critici in cazul lui....ia acapareaza mama si tu situatia...arata'i ca nu doar el are dreptate..spunei tot ce te deranjeaza...si intreaba'l...bai baiatule...ma mai pot intelege cu tine sau s'a terminat toata povestea si imi iau hainele si ma duc in lumea mea?.vezi ce reactie are..se bucura sau se pierde....o rectie va fi...acu nu stiu care e a lui...am trecut si eu prin asta....eram vinovata k n'am timp de el....si multe bla bla blauri deastea...pana in moementul unei certi urate...unde am tras linie si a trebuit sa spunem lucrurilor pe nume...incearca..si daca tpt nu se poate..e clar ce tre sa faci....si chiar daca vei pleca...s'ar putea sa se dezmeticeasca kn te vede plecand cu adevarat....si sa isi dea seama ce pierde...puss puss

#62 2009-01-25 12:09:06

skumpi
Vizitator

greu greu
el nu colaboreaza delok si stii ce e mai grav ? faptu ca nu constientizeaza` k greseste... adika okey tzine la religia ta...dar nu te lua de a mea ! ca nici u nu te iei de a lui... pare aici intre voi o competitie  roll  stiu ce inseamna tongue
cred ca undeva la voi s`au rupt lucrurile si mai ales ca tu te`ai mai sarutat si cu tipu ala... sincer eu nu te iertam sa fiu in locu lui smile
eu zic ca si fetele sa te gandesti f bine...cu cat vei sta mai mult cu el cu atat iti va fi mai greu sa te desparti
relatia voastra nu mai e ce a fost odata si nu poti trai cu amintiri...ca a fost bine candva... trb sa traiesti cu prezentu... ori prezentu asta la voi nu7 suna bine`
mai vb cu el nah.... da`i un ultimatum sa zic asa... ori refaceti relatia si se implica si el ori pa neutral
normal k e greu da uneori e chiar necesar
neutral

Publicitate

loading...

#63 2009-01-25 16:16:07

daniela75
Full member
De la: Rosiori de Vede
Inregistrat: 2007-06-14

eram curioasa, servici si-a gasit?

#64 2009-01-25 20:13:40

paulinne
Full member

daniela75 a scris:

eram curioasa, servici si-a gasit?

Nu...nu inca..poate in secolul urmator....

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#65 2009-01-26 15:29:07

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

paulinne
am citit povestea ta...
cred k ar fi cel mai bine  sa te gandesti la tot,sa evaluezi si sa iei decizia cea mai potrivita pt tine...kair dak asta ar insemna despartire de el
offtopic daca retin eu bine nick-ul tu spuneai k vrei sa-ti faci operatie sa nu mai poti avea copii?
corecteaza-ma daca gresesc

They can because they think they can.

#66 2009-02-05 12:28:08

bijulik
Full member
Inregistrat: 2007-10-15

a mai trecut timp...noutati?

Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea...

#67 2009-02-15 23:50:31

paulinne
Full member

OneOnly a scris:

paulinne
am citit povestea ta...
cred k ar fi cel mai bine  sa te gandesti la tot,sa evaluezi si sa iei decizia cea mai potrivita pt tine...kair dak asta ar insemna despartire de el
offtopic daca retin eu bine nick-ul tu spuneai k vrei sa-ti faci operatie sa nu mai poti avea copii?

Dap...nu te inseli eu intrebam despre asta...eu ma interesam...era un moment destul de aiurea...m-am gandit bine si am ajuns la concluzia ca daca nu o sa vreau copii nu o sa fac...asta mai ales ca nu pot sti de acum ce va fi in viitor...poate ca daca as face asta si la un moment dat mi-as dori copii..ar fi imposibil sa mai am...mai ales ca-mi plac mult de tot...

#68 2009-02-15 23:53:17

skumpi
Vizitator

si...ai mai rezolvat ceva sau e tot la fel ?

#69 2009-02-15 23:57:20

paulinne
Full member

bijulik a scris:

a mai trecut timp...noutati?

Dap...saptamana asta ne-am mutat separat...am decis ca asa ar fi cel mai bine pentru amandoi,ca asa ar putea fiecare sa se descurce singur si sa vada ce poate realiza.
Nu pot spune insa ca mi-e extrem de bine asa...fiecare lucru imi aminteste de el...dar stiu ca asta a fost cea mai buna decizie in situatia data.Acum mai vb pe mes,la telefon,ne mai vedem din cand in cand dar e ciudat...de fiecare data parem doi straini,discutam lucruri generale...si el tine sa-mi aminteasca de fiecare data de cat de bine ne era impreuna(ca asa vedea el cred) si eu ma simt de parca ar vrea sa ma faca sa ma simt vinovata...si nu prea ma de ce...pentru ca am fost doi in acea relatie...oricum o sa las timpul sa decida.

#70 2009-02-15 23:58:25

skumpi
Vizitator

e cel mai bine asa
multa bafta puss

#71 2009-02-16 00:06:30

paulinne
Full member

Mersic.

#72 2009-02-16 13:27:21

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

mi-a luat ceva timp sa citesc toate randurile astea....dar am terminat intr-un final si ce pot sa spun.......in primul rand faza cu religia,cunosc si eu persoane care sunt de religia asta si la fel fac,tot ce spune religia lor este bun,in rest toate celelalte sunt gresite....daca tot este asa de "credincios"ca sa spun asa.....tot religia spune ca nu ai voie sa faci sexinpat decat daca esti casatorit cu acea persoana....din cate ai scris tu nu am vazut ca v-ati luat si daca stateati impreuna am presupus ca este normal sa  si.....faceti prostioare.
in fine....nu despre religie era vb aici....mi se pare foarte aiurea ca dupa ce el este vinovat de multe lucruri,te scoate pe tine de fapt vinovata si te-a mai si lasat singurik de sarbat.....acum ca ai facut pasul asta de a va muta separat,iti ofera ocazia sa gandesti la rece totul si sa vezi daca merita sa continui cu el sau nu....ar fi inutil sa iti spun sa mai porti vreo discutie cu el despre tot ce se intampla ca am vazut ca ai avut destule si degeaba.....oricum imi pare rau pt situatia ta si ai sa treci tu si peste asta...cand mai ai noutati....sa nu ne uiti
PS sper ca nu am plictisit pe nimeni

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#73 2009-02-16 14:57:45

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

paulinne a scris:

OneOnly a scris:

paulinne
am citit povestea ta...

Dap...nu te inseli eu intrebam despre asta...eu ma interesam...era un moment destul de aiurea...m-am gandit bine si am ajuns la concluzia ca daca nu o sa vreau copii nu o sa fac...asta mai ales ca nu pot sti de acum ce va fi in viitor...poate ca daca as face asta si la un moment dat mi-as dori copii..ar fi imposibil sa mai am...mai ales ca-mi plac mult de tot...

retinusem bine problema pe care o adusei in discutie
si ti-am dat dreptate
nici eu nu vreau sa am copii niciodata:1.pt motivele pe care le-ai expus si tu-lume astas....neutral
si 2.mie nu-mi plac deloc ,pur si simplu nu am acel instinct matern...chair nu ma impresioneaza copiii  smile
pana la urma ce ai hotarat tu?

They can because they think they can.

#74 2009-03-03 00:23:17

paulinne
Full member

Back with news...a mai trecut ceva vreme si s-au mai schimbat lucrurile...in sensul ca ne intalnim,discutam diverse...dar nu e mai mult decat o prietenie.Uneori e foarte ciudat cand imi amintesc de tot ceea ce a fost dar in acelasi timp nu ma vad sarutandu-l asa cum o faceam odata...nu simt nevoia sa-l ating...nu mai e nimic fizic as putea spune(cel putin din partea mea) cu toate ca inca tin la el intr-un mod straniu.
Intr-o oarecare masura e ma bine asa cu toate ca uneori ma simt foarte singura    grater  ...dar stiu ca o sa treaca si asta...sometimes and maybe sun will rise.

offtopic  OneOnly,m-am gandit ca daca nu vreau sa am copii pot folosi alte metode,mai putin "drastice"...iar in cazul in care o sa vreau pe viitor o sa pot avea...si nu o sa ajung sa ma intreb"ce ar fi fost daca"...o sa decid la momentul respectiv.

#75 2009-03-03 00:35:32

skumpi
Vizitator

eu zic ca ar fi mai bine, macar pt o perioada, sa nu va mai vedeti... asa dak va tot intalniti o sa iti fie mai greu...
oricum...bafta in continuare si sa auzim d bine smile

#76 2009-03-03 08:58:12

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

si eu sunt de acord cu skumpi...nu exista tranzitia asta brusca intre relatie si prietenie...trebuie sa iti schimbi total viziunea asupr omului respectiv, sa constientizezi ca nu mai e "al tau" si asta nu e tocmai usor

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.