|
Nu esti logat.
CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)-13#229 2011-09-10 08:51:03Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)se incepe cu o discutie despre cum am CM, dureri, boli, istoric medical etc iar daca se considera necesar se recomanda si un consult ginecologic, insa nu la doctoressa, dansa e doar medic de planning Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #230 2011-09-11 01:47:42
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)buna....as avea si eu o intrebare....iau anticonceptionale karissa......daca incep sa iau antibiotice.....am facut acum 3 zile ceva.....pot sa iau daca o sa ma protejez altfel....????am niste dureri dentare...si puroi...fara antibiotice nu o sa imi treaca.....vas ruga sa imi raspundeti....va multumesc Offline #231 2011-10-06 14:53:34
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)
mai este valabil? eu am fost acum un an si jumatate. o prietena mi-a spus ca a sunat acum un an si i s a spus ca este gratuit doar daca vine cu partenerul pentru planning. nu a inteles ea bine, au gresit doamnele de la receptie, sau s a schimbat pe parcurs? ar vrea sa mearga, dar fara partener si fara sa plateasca consultatie. multumesc Offline #232 2011-10-06 17:51:29
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)cred ca a inteles gresit.mergi cu adeverinta de student sau carnetul de elev si consultatia este gratis #233 2011-10-10 21:02:18
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)am si eu eu urmatoarea problema: Offline Publicitateloading...
#234 2011-10-11 11:46:11
sunt destul de sigura ca ai incalcat ceva reguli ale forumului... cum ar fii, nu scrii cu majuscule, fara posturi multiple (ti-am mai citit postul intr-un topic). oricum, ce legatura are planningul familial cu intarzierea menstruatiei... nu stiu, mai ales daca nu iei anticonceptionale. cred ca medicul ginecolog te-ar putea ajuta Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-11 11:46:35) Offline #235 2011-10-11 14:23:29
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)Hello! Offline #236 2011-11-02 01:22:21
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)buna seara! sunt noua pe forumul acesta si imi pare bine ca v-am gasit! am o problema si v-as fi recunoscatoare daca ati putea sa ma ajutati. am fost diagnosticata cu candida. tratamentul meu prescris de medicul ginecolog a fost: 2 ovule lomexin 600g, lomexin crema si 6 ovule polygynax. tin sa mentionez ca prietenul meu s-a tratat si el cu lomexin crema. dupa ce am terminat tratamentul la 2 zile mi-a venit ciclul menstrual. dupa terminarea ciclului menstrual aveam o scurgere alba in cantitati mici ce-i drept si o senzatie de arsura in interior. senzatia asta de arsura si usturime inca persista si este ingrozitor de deranjant. nu stiu ce sa fac. as vrea sa stiu de la ce este aceasta senzatie si ce ar trebui sa fac. ginecologul meu este in concediu 2 sapt si nu as vrea sa merg la altcineva. va multumesc si astept sfaturile dumneavoastra Offline #237 2011-11-02 12:22:26
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)eu personal nu am incredere in tratamentul candidei cu altceva decat antimicotice. adica ok ti se dau si ovule sau ceva pentru refacerea florei sau o crema pentru a o aplica local dar asta dupa antimicotice. nu stiu e ca si cum ai spune ca te-ai tratat de infectie urinara cu flamexin care e doar antiinflamator, sau cu urinal care e doar un supliment alimentar, in loc de antibiotice. dar nu sunt medic! si daca tu ai incredere in medicul tau asteapta pana revine si du-te la un control, sau poti face o exceptie doar de data asta si mergi la altul eventual tot in clinica respectiva. daca e medicul la care ai mers dintotdeauna si-ti stie istoricul, se prea poate sa stie el de ce nu ti-a dat antimicotic. de exemplu al meu nu mi-a dat acum pentru ca abia luasem in urma cu 3 luni. nici nu stiu ce ati discutat voi... daca a spus asta-i tratamentul si gata sau ti-a spus sa revii. senzatiile de arsura si usturime pot fii un efect advers al ovulelor desi tinaind cont ca nu le-ai luat la menstra pt ca nu se iau atunci... nu cred ca-i de la ele, sau pot fii semne ca nu ti-a trecut candida. in orice caz trebuie sa revii la control. dar ti-am spus eu nu cred ca iti trece candida doar cu lomexin si pentru partener doar cu tratament local. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-02 12:35:11) Offline #238 2011-11-02 21:31:33
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)multumesc pentru sfat. sa inteleg ca cel mai indicat este sa-mi fac o programare la ginecolog sa vad care-i treaba. ai putea sa-mi spui te rog ce antimicotic ti-a prescris doctorul tau? multumesc. Offline #239 2011-11-02 21:59:56
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)Buna seara!Sunt noua pe forum si am si eu o intrebare..am fost acum o luna la un control ginecologic unde mi s a descoperit o secretie asemanatoare cu candida dar care nu ma mananca si nu ma deranjeaza..mi a prescris tratament cu 6 ovule polyginax,unidox solutab si metronizadol timp de 7 zile in pauza de anticonceptionale.Menstruatia a venit a 4 zi de la terminarea folilei dar a tinut doar doua zile.La terminarea tratamentului mi-a dat un antimicotic (flucoric) sa iau si eu si partenerul meu.Problema mea e ca am 4 zile de la terminarea tratamentului si azi am observat ca mi-a curs o pata mica de culoarea rosu maroniu,sa fie din cauza la antibiotice?mentionez ca sunt si in pauza de anticonceptionale si inca mai am o scurgere incolora..astept raspuns cat mai repede va rog:( Offline #240 2011-11-02 22:14:50
daca vrei sa stii ce antimicotic ca sa-l iei de capul tau, nu. (plus ca nu se dau fara reteta, teoretic... dar farmacistele tin sa sfideze orice) daca nu e asta, oricum nu are relevanta. depinde ce candida ai si la ce sensibila ciuperca. daca-ti spun ca mie pentru infectie urinara mi-a dat medicul de familie nu stiu ce, ce legatura are cu infectia ta? nici una. eu de exemplu acum 5 ani aproape, la prima candida facuta virgina fiind, am primit un antimicotic. acum 3 luni am primit cu totul altul, acum sa vedem ce-mi mai da. Offline #241 2011-11-02 22:20:07
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)frankie pe mine ma poti ajuta cu ceva?? ai patit ca mine sau cunosti pe cineva? Offline #242 2011-11-02 22:26:07
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)am citit zub sincer cu intentia sa va raspund amandurora dar nu am stiut ce sa spun... cat te tine menstra in mod normal? o fii spotting, o fii de la tratament, vezi daca pe prospectele lor scrie ca efecte adverse sangerari, dar nu prea inteleg de ce ti-a dat tratamentul in pauza... adica tu ai pus ovulele cand mai exact. ca nu se pun cand ai menstruatie... nu am raspuns pentru ca m-am gandit ca-ti vor raspunde fetele care stiu mai bine. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-02 22:36:30) Offline #243 2011-11-02 23:12:57
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)pai am pus si pe menstra ovulele..asa mi a dat tratamentu doctora in pauza..si oricum fac un an de cand iau anticonceptionalele si mi a zis sa fac pauza 1 luna doua si daia am zis ca poate e si de la faptu ca nu iau nici anticonceptionalele si de la antibiotice.. nu stiu ce sa zic sunt cam panicata..in schimb scurgere incolora e normala? Offline #244 2011-11-03 12:06:15
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)uof nu prea te inteleg... in primul rand ai spus ca ai fost la medic si ai o scurgere asemanatoare cu candida... medicul trebuie sa puna diagnosticul pe o analiza concludenta, nu pe 'seamana', deci ti-a luat proba de secretie si a facut cultura secretiei? sa vada daca e candida, sau stie asa dupa ureche? (bine, ca unii medici daca au destula experienta am inteles ca-si pot da seama numai dupa cum arata, dar eu tot zic ca e nevoie sa se asigure, mai ales ca e pe banii tai, nu te-ai dus acolo pe gratis). oricum ti-a dat si antibiotice si antimicotice, asa ca nu stiu ce diagnostic ti-a pus... daca scurgerea de care zici incolora nu e normala pentru tine, adica nu o aveai inainte, e posibil sa nu-ti fii trecut ce aveai, asa ca trebuie sa te duci iar la medic. si abia acum pricep ca tu ai renuntat la antibebe... dar nu inteleg in ce zi esti? s-a terminat pauza de 7 zile? trebuia sa incepi alta folie de cate zile? poate-i dereglare de la renuntarea la ac daca trebuia sa incepi alta (ma refer exclusiv la pata care seamana cu spottingul, nu la secretia ta ciudata, cu aia trebuie sa ajungi la medic). oricum te anunt ca nu este nevoie sa faci nici o pauza de la ac, de oricat timp le-ai luat, din contra iti dereglezi hormonii, si oricum faci pauza in fiecare luna cea de 7 zile ca sa-ti vina manstra. din categoria alte mituri ale ginecologilor... mda Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-03 12:09:27) Offline #245 2011-11-09 22:12:56
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)Buna seara! Am dat peste acest forum cautand un cabinet de planning si am cateva intrebari inainte de a face o programare. Am inteles ca daca sunt eleva (si asigurata) nu platesc, dar asta implica trimiterea acasa a unei chitante sau instiintari sau altceva, pentru ca nu as vrea sa afle ai mei? In principiu as vrea sa merg la doamna doctor pentru o reteta de anticonceptionale. Le elibereaza dansa, sau trebuie sa merg la un medic ginecolog? Offline #246 2011-11-10 09:47:02
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)nu se trimite nicio instiintare acasa. reteta pt anticonceptionale o elibereaza medicul de planning, nu iti da trimitere catre ginecolog. Offline #247 2011-11-22 08:47:03
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)buna ziua! as dori si eu sa stiu cat se poate de repede daca sunt insarcinata. urmez un tratament pt caderea parului cu biomineral one si unul cu sertralina eurogenerici si as dorii sa stiu daca aceste tratamente sunt cauza intarzierii menstruatiei sau daca exista o sarcina. am facut testul de sarcina si a iesit negativ, dar deja am o intarziere de 5 zile a menstruatiei. va multumesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|