homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)-15

#267 2012-03-05 10:56:59

deea14
New member
Inregistrat: 2012-02-21

Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)

Buna ziua,
Vin si eu cu o intrebare, pentru un consult contraceptie ce parere aveti despre medicul de la Marie Stopes? Eu as fi vrut sa merg la doctoressa, insa am fost la doamna Niculescu la un consult ginecologic si mi-a recomandat ca in momentul in care iau rezultatul pentru ex. de secretie sa ma duc si la doamna de la planning. Acum...nu stiu ce sa fac, ce-mi recomandati?
e pentru prima oara cand voi lua ac si as vrea pe cat posibil sa fie totul in regula. multumesc.

#268 2012-03-05 13:07:44

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Nu stiu cine mai e acum medic la Marie Stopes la planning, deci nu stiu sa te ajut.
pe de alta parte, fireste ca Dr. Niculescu te-a indrumat catre medicul de aoclo din clinica insa nu e musai sa mergi acolo, poti veni si la mine.
Din nefericire, sau din fericire, depinde de unde ma uit, eu nu mai am contract cu casa de asigurari pe planning, ci pe medicina de familie. Astfe, nu mai pot asigura consultatii gratuite de planning decit persoanelor inscrise in lista mea.Nu inseamna ca nu te pot vedea, ci inseamna ca povestea cu gratuitatea e de discutat.
Tu decizi la ce medic mergi

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#269 2012-03-05 13:17:23

deea14
New member

Multumesc pentru raspuns. Vin la dumneavoastra, chiar vreau sa va cunosc:) Inca o intrebare, aveti program doar dimineata?

#270 2012-03-05 15:10:16

Al Pacino
Administrator

luni si miercuri dupa-amiaza,marti, joi si vineri dimineata

#271 2012-03-05 21:38:20

deea14
New member

doctoressa, m-am mai interesat si tata are ceva probleme cu tensiunea si colesterolul, nu foarte grave, insa a mai luat si tratament in acest sens. ce-i drept, are si o alimentatie nu prea sanatoasa. Ma influenteaza asta in vreun fel?

Ultima oara a fost editat de deea14 (2012-03-05 22:15:13)

Publicitate

loading...

#272 2012-03-06 09:50:43

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

daca si tu la randul tau ai o alimentatie nesanatoasa, da, te afecteaza. treaba cu tensiunea poate fi ereditara; doar daca ti-o monitorizezi vei putea afla daca suferi si tu. abia apoi se pune problema interactiunii cu AC. la fel, pt colesterol terbuie sa faci intai analiza.

#273 2012-03-06 09:56:55

corina1980
Membru
Inregistrat: 2012-03-06

buna ziua !am si eu o problema......nu raman insarcinata....am fost la doi doctori in romania si mi sa spus ca nam nimic.de curand am consultat un doctor ginecolog in elvetia.mi s-a facut ecograf,mi s-au masurat ovarele ,mi s-a spus ca am si un fulicul .mi s-a dat de luat accid folic si utragestan din ziua a 16 pana in ziua26.intrebarea mea este daca trebuie sa urmez acest tratament cu utragestan 3 luni sau decat o luna?si ar mai fi ceva.....daca mi sa dat acest tratament inseamna ca sunt infertila?va multumesc anticipat

#274 2012-03-06 11:56:46

anca90
Platinum member

intrebarea ta s-ar fi incadrat mai degraba la un subiect de aici: http://forum.anticonceptionale.ro/f21-I … itate.html

nu inseamna ca esti infertila daca ti-a dat tratamentul asta. nu stiu insa pt ce ti-a dat utrogestanul, daca ti-a spus ca esti ok, sanatoasa. probabil pt fixarea sarcinii, desi in lipsa unor analize nu se poate spune ca ai avea nevoie de el. daca ceilalti medici nu ti-au prescris nimic, de ce ai asculta de 1 medic din 3? cred ca tratamentul ti l-a dat pe perioada nedeterminata, daca n-a specificat.

de cat timp incerci sa ramai insarcinata? daca a trecut mai bine de un an, e cazul sa faceti niste investigatii, atat tu cat si sotul, pt ca problema poate fi de la el.
ai aici o lista:
http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 8#p1757988

#275 2012-03-06 12:59:19

corina1980
Membru

mersi anca90 pt raspuns.incerc de vreo 4 ani sa raman si nimic.....din cauza asta am fost si parasita de sot.in prezent am un prieten care este alaturi de mine in aceasta problema si care vrea ,,ca si mine de altfel,, sa facem tot posibilul sa avem un copil.doctorul care mi-a dat acest tratament mi-a spus decat data la care trebuia sa incep utragestan si pana cand sa iau iar in cazul ca nu raman insarcinata sa vin peste 3 luni iar la control pt alte analize.de accea am pus intrebarea aceea :nu stiu daca trebuie sa continui cu acest medicament pana la urmatorul control.am ajuns sa ma gandesc numai la acest copil care nu vrea sa vina....poate sunt un pic apatica dar stiu ca sunt femei care ma inteleg si stiu cat de greu este atunci cand vrei sa fi si tu macar o singura data mamica...cand vezi un copilas si te gandesti numai la faptul ca tu nu ai acest dar minunat....scuze!

#276 2012-03-06 13:28:49

corina1980
Membru

am ascultat un doctor din trei,pt ca am deja 31 de ani si nu ma mai pot culca pe-o ureche ca sunt sanatoasa,totul ii roz dar ca de fapt nu raman insarcinata...deci ceva este.ceva nu functioneaza si tare mie frica de ce poate sa fie...de aceea nu fac decat sa ma gandesc la faptul ca nui in regula ce mi-au spus doctorii

#277 2012-03-06 14:08:17

anca90
Platinum member

corina, nu ai pt ce sa-ti ceri scuze. te inteleg, dar am observat un lucru: cu cat te gandesti mai mult la asta, cu cat te deprimi zilnic ca nu se implineste odata visul, cu atat e mai departe de tine realizarea lui. incearca sa nu faci din asta o obsesie. e greu, mai ales dupa atatia ani, dar incearca sa iti traiesti viata normal, facand totodata tot ce tine de tine pt a ramane insarcinata.

chiar daca ai schimbat partenerul (reactia fostului sot de a ceda in fata problemei mi se pare de condamnat), tot e posibil ca la barbat sa fie problema. e bine sa faceti amandoi investigatiile necesare.
am inteles acum si ce ti-a spus medicul. trebuie sa faci tratamentul 3 luni, pana la urmatorul control. apoi iti va prescrie el analizele necesare. succes!

#278 2012-03-06 15:00:31

corina1980
Membru

mersi....esti draguta...poate ca ai dreptate nu trebuie sa fac din asta o obsesie dar nu am cum sa nu ma gandesc .oricum mersi si sper ca intro zi sa pot scrie aici ,,sunt insarcinata,,cat despre medicament asa m-am gandit si eu dar aveam nevoie de inca o confirmare.caci altfel m-ar fi programat mai repede,nu?sper sa fiu pe drumul cel bun!!

#279 2012-03-06 15:13:40

anca90
Platinum member

sa te ajute D-zeu! goodluck
pana atunci, incearca sa te bucuri de viata, de ceea ce ai in prezent. te va ajuta sa strabati mai usor drumul asta si eu cred ca va veni si bebe mai usor. mult succes, sa revii cu o veste buna!

#280 2012-03-07 09:38:54

Al Pacino
Administrator

deea14 a scris:

doctoressa, m-am mai interesat si tata are ceva probleme cu tensiunea si colesterolul, nu foarte grave, insa a mai luat si tratament in acest sens. ce-i drept, are si o alimentatie nu prea sanatoasa. Ma influenteaza asta in vreun fel?

nu, in nici un fel

#281 2012-03-08 21:28:11

crid
Full member
Inregistrat: 2012-01-03

buna. mie anticonceptionalele mi-au fost recomandate de dr ginecolog pentru ovare microchistice in urma unor consultatii, fara analize cu privire la nivelul hormonal sau de tipul asta.
Intrebarea mea este daca  in cazul asta e ok sa tin cont de cuvantul doctorului sau tot mai indicat este sa merg la un medic de planning?
altceva: doctoressa, spuneati ca,daca nu avem fisa la dvs, consultatia poate sa fie sau nu gratuita. Daca sunt studenta, in care categorie m-as incadra? :">

That which doesn't kill us makes us stronger!

#282 2012-03-13 14:52:34

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

e gratuit crid daca aduci adeverinta de la scoala si o copie dupa buletin. iar medicii de planning, din cate stiu eu, nu iti fac analize hormonale decat daca din ce te intreaba si ce le raspunzi este posibil sa fie nevoie, sau antecedente de ceva probleme hormonale. nu stiu daca problema ta cu chistuletele intra in categoria asta. oricum, ginecologii pot sa dea ac-uri pentru astfel de probleme, dar o vizita la planning nu cred ca ar strica.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-13 14:53:08)

#283 2012-03-19 22:24:02

crid
Full member

doctoressa, daca as dori sa vin la o consultatie la dvs. se poate si fara a va suna la cabinet?
Spre exemplu, pentru miercuri, 21.03., se poate?in partea de dimineata merg la consult ginecologic.
Daca se poate, va pot contacta pentru a va da datele personale necesare.
Multumesc frumos.

Astept raspunsul dumneavoastra!

Ultima oara a fost editat de crid (2012-03-19 22:29:07)

#284 2012-03-20 13:15:33

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

de ce nu suni? fara programare nu poti sa mergi din cate stiu eu, si sa o faci pe forum... poti sa treci pe la clinica sa faci programarea daca nu ai cu ce/ cum sa suni (alt motiv nu vad...).

#285 2012-03-20 19:42:33

crid
Full member

nu sunam pt ca nu aveam cartela incarcata. nu mai e gratuita consultatia, asa ca nu am avut incotro decat sa ma razgandesc, momentan. ms totusi pt sugestii, macar am incercat.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.