|
Nu esti logat.
CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)-15#267 2012-03-05 10:56:59
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)Buna ziua, Offline #268 2012-03-05 13:07:44
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)Nu stiu cine mai e acum medic la Marie Stopes la planning, deci nu stiu sa te ajut. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #269 2012-03-05 13:17:23
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)Multumesc pentru raspuns. Vin la dumneavoastra, chiar vreau sa va cunosc:) Inca o intrebare, aveti program doar dimineata? Offline #270 2012-03-05 15:10:16
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)luni si miercuri dupa-amiaza,marti, joi si vineri dimineata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #271 2012-03-05 21:38:20
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)doctoressa, m-am mai interesat si tata are ceva probleme cu tensiunea si colesterolul, nu foarte grave, insa a mai luat si tratament in acest sens. ce-i drept, are si o alimentatie nu prea sanatoasa. Ma influenteaza asta in vreun fel? Ultima oara a fost editat de deea14 (2012-03-05 22:15:13) Offline Publicitateloading...
#272 2012-03-06 09:50:43
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)daca si tu la randul tau ai o alimentatie nesanatoasa, da, te afecteaza. treaba cu tensiunea poate fi ereditara; doar daca ti-o monitorizezi vei putea afla daca suferi si tu. abia apoi se pune problema interactiunii cu AC. la fel, pt colesterol terbuie sa faci intai analiza. Offline #273 2012-03-06 09:56:55
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)buna ziua !am si eu o problema......nu raman insarcinata....am fost la doi doctori in romania si mi sa spus ca nam nimic.de curand am consultat un doctor ginecolog in elvetia.mi s-a facut ecograf,mi s-au masurat ovarele ,mi s-a spus ca am si un fulicul .mi s-a dat de luat accid folic si utragestan din ziua a 16 pana in ziua26.intrebarea mea este daca trebuie sa urmez acest tratament cu utragestan 3 luni sau decat o luna?si ar mai fi ceva.....daca mi sa dat acest tratament inseamna ca sunt infertila?va multumesc anticipat Offline #274 2012-03-06 11:56:46
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)intrebarea ta s-ar fi incadrat mai degraba la un subiect de aici: http://forum.anticonceptionale.ro/f21-I … itate.html Offline #275 2012-03-06 12:59:19
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)mersi anca90 pt raspuns.incerc de vreo 4 ani sa raman si nimic.....din cauza asta am fost si parasita de sot.in prezent am un prieten care este alaturi de mine in aceasta problema si care vrea ,,ca si mine de altfel,, sa facem tot posibilul sa avem un copil.doctorul care mi-a dat acest tratament mi-a spus decat data la care trebuia sa incep utragestan si pana cand sa iau iar in cazul ca nu raman insarcinata sa vin peste 3 luni iar la control pt alte analize.de accea am pus intrebarea aceea :nu stiu daca trebuie sa continui cu acest medicament pana la urmatorul control.am ajuns sa ma gandesc numai la acest copil care nu vrea sa vina....poate sunt un pic apatica dar stiu ca sunt femei care ma inteleg si stiu cat de greu este atunci cand vrei sa fi si tu macar o singura data mamica...cand vezi un copilas si te gandesti numai la faptul ca tu nu ai acest dar minunat....scuze! Offline #276 2012-03-06 13:28:49
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)am ascultat un doctor din trei,pt ca am deja 31 de ani si nu ma mai pot culca pe-o ureche ca sunt sanatoasa,totul ii roz dar ca de fapt nu raman insarcinata...deci ceva este.ceva nu functioneaza si tare mie frica de ce poate sa fie...de aceea nu fac decat sa ma gandesc la faptul ca nui in regula ce mi-au spus doctorii Offline #277 2012-03-06 14:08:17
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)corina, nu ai pt ce sa-ti ceri scuze. te inteleg, dar am observat un lucru: cu cat te gandesti mai mult la asta, cu cat te deprimi zilnic ca nu se implineste odata visul, cu atat e mai departe de tine realizarea lui. incearca sa nu faci din asta o obsesie. e greu, mai ales dupa atatia ani, dar incearca sa iti traiesti viata normal, facand totodata tot ce tine de tine pt a ramane insarcinata. Offline #278 2012-03-06 15:00:31
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)mersi....esti draguta...poate ca ai dreptate nu trebuie sa fac din asta o obsesie dar nu am cum sa nu ma gandesc .oricum mersi si sper ca intro zi sa pot scrie aici ,,sunt insarcinata,,cat despre medicament asa m-am gandit si eu dar aveam nevoie de inca o confirmare.caci altfel m-ar fi programat mai repede,nu?sper sa fiu pe drumul cel bun!! Offline #279 2012-03-06 15:13:40
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)sa te ajute D-zeu! Offline #280 2012-03-07 09:38:54
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)
nu, in nici un fel Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #281 2012-03-08 21:28:11
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)buna. mie anticonceptionalele mi-au fost recomandate de dr ginecolog pentru ovare microchistice in urma unor consultatii, fara analize cu privire la nivelul hormonal sau de tipul asta. That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #282 2012-03-13 14:52:34
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)e gratuit crid daca aduci adeverinta de la scoala si o copie dupa buletin. iar medicii de planning, din cate stiu eu, nu iti fac analize hormonale decat daca din ce te intreaba si ce le raspunzi este posibil sa fie nevoie, sau antecedente de ceva probleme hormonale. nu stiu daca problema ta cu chistuletele intra in categoria asta. oricum, ginecologii pot sa dea ac-uri pentru astfel de probleme, dar o vizita la planning nu cred ca ar strica. Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-13 14:53:08) Offline #283 2012-03-19 22:24:02
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)doctoressa, daca as dori sa vin la o consultatie la dvs. se poate si fara a va suna la cabinet? Ultima oara a fost editat de crid (2012-03-19 22:29:07) That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #284 2012-03-20 13:15:33
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)de ce nu suni? fara programare nu poti sa mergi din cate stiu eu, si sa o faci pe forum... poti sa treci pe la clinica sa faci programarea daca nu ai cu ce/ cum sa suni (alt motiv nu vad...). Offline #285 2012-03-20 19:42:33
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)nu sunam pt ca nu aveam cartela incarcata. nu mai e gratuita consultatia, asa ca nu am avut incotro decat sa ma razgandesc, momentan. ms totusi pt sugestii, macar am incercat. That which doesn't kill us makes us stronger! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|