|
Nu esti logat.
CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)-14#248 2011-11-22 12:52:31
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)testul de sarcina este concludent la fix 3 saptamani de la contact (adica 21 de zile) sau la o saptamana de la intarzierea menstruatiei. ai avut contacte neprotejate dupa ultima menstruatie? iei anticonceptionale orale? ce tratament faci pentru par daca este local adica dai cu el pe par nu are cum sa interactioneze cu pastilele. daca tratamentul consta in ceva de inghitit sau injectii sau mai stiu eu ce tot nu cred ca mineralele influenteza cumva protectia sau menstruatia. dar asta daca iei ac. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-22 22:04:11) Offline #249 2011-11-22 14:35:00
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)multumesc pt raspuns. tratamentul meu pt caderea parului include atat niste pastile pe care le iau pe fiecare dimineata cat si o solutie care se da pe par. nu iau anticonceptionale si da am avut contact sexual neprotejat dupa ultima menstruatie dar cum sa zic in termeni populari am avut grija sa nu se termine in mine de aceea as dori sa aflu daca este posibil sa fiu sau nu insarcinata desi testul de sarcina pe care l-am facut dupa 5 zile de intarziere a menstruatiei a iesit negativ. ce trebuie sa fac? sa refac testul de sarcina dupa cateva zile? Offline #250 2011-11-22 20:49:40
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)in general, nu un medic ginecolog iti recomanda ac, dupa un control ginecologic in prealabil? Daca ai vreo problema hormonala pe care ac ar putea sa o influenteze? Ultima oara a fost editat de raluca1107 (2011-11-22 20:57:06) Relax girl! Offline #251 2011-11-22 22:02:23
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)felicia, daca nu a ejaculat in tine sansele pot fii mai mici, dar tot sunt, in special daca erai in perioada feritla sau aproape de ea cu vreo 5 zile (cat traiesc spermatozoizii). deci daca ai ciclu regulat adica vine cam la acelasi nr. de zile de exemplu cam 33-35 de zile (un ciclu= numari din prima zi a unei menstruatii pana in ziua de dinaintea urmatoarei menstruatii). gasesti chiar in dreapta paginii calendarul fertilitatii ca sa vezi cand esti la ovulatie. sau cauti pe net se gaseste. oricum mai faci un test la exact 21 de zile de la contact pentru a fii sigura. si nu te speria prea tare. stresul intarzie menstruatia. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-22 22:08:39) Offline #252 2011-11-23 01:08:08
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)multumesc pt raspuns...(endocrinolog vroiam sa spun) eu as vrea sa incep sa iau anticonceptionale, ideea e ca imi e frica de reactiile adverse...care in 6 luni, dupa cum ziceai, sa nu fie prea tarziu sa le descopere un medic...(ma refer la problemele strict hormolonale) Relax girl! Offline Publicitateloading...
#253 2011-11-23 11:22:59
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)cu placere. atunci daca nu stii cum stai cu sistemul endocrin, mergi la endocrinolog inainte, sa te asiguri. oricum iti va pune intrebari despre trecutul medical, familie (pentru ca de obicei stiu ca afectiunile endocrine sunt erditare) si va stabili daca e necesar sa verifice ceva si ce anume Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-23 11:23:44) Offline #254 2011-11-24 13:21:27
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)eu cred ca am niste probleme hormonale..dar e ok sa imi fac o programare la planning la doctoressa si apoi daca ea considera ca e nevoie, sa ma programez la un medic endocrinolog(poate imi recomanda), nu? Relax girl! Offline #255 2011-11-24 13:25:29
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)daca tu asa crezi, dar eu zic ca ar trebui sa treci pe la medicul de familie sa-i spui ca tu, din eu stiu ce motive, crezi ca e ceva in neregula la capitolul acela, si el va hotari daca este cazul si unde sa te trimita... eu asa zic ca e mai bine, doctoressa nu este medic de familie si nici nu este medicul tau sa-ti stie istoricul medical... Offline #256 2011-11-24 16:51:36
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)buna! revin din nou cu problema mea. mi-am facut 2 teste de sarcina care au iesit negative, mi-am facut analize de sange HCG la o luna de la ultima menstruatie care a iesit 0.4 deci negativ in schimb menstruatia nu a venit nici pana acum, iar eu ma simt rau am dureri de cap cand si cand senzatie de voma mai ales cand fumez sau beau cafea, ba chiar am vomitat si nu stiu ce sa mai cred. va rog frumos sa imi dati un sfat ce trebuie sa fac, oare am ceva grav, nu mai stiu ce sa mai cred. va multumesc din suflet! Offline #257 2011-11-24 16:59:28
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)felicia, poate fi si de la tratamentul pt par... de ce nu mergi la doctor? Offline #258 2012-01-18 23:07:16
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)Buna seara! Offline #259 2012-01-19 10:01:16
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)nu trebuie sa-ti faci analizele daca nu doresti Offline #260 2012-01-19 16:12:52
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)Oh, atunci e bine de stiut. Mersi Desi eram putin ingrijorata ca mi-ar putea afecta organismul intr-un mod negativ, din moment ce nu stiu nivelul hormonilor din sange - stiam ca AC se dau in functie de acesta, astfel incat sa nu te ingrasi sau sa ai mai tarziu probleme cu dezvoltarea sexuala. Offline #261 2012-01-19 16:14:01
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)e bine sa faci analize inainte de a incepe sa iei, dar daca tu nu doresti asta, n-o sa te oblige medicul de planning. o sa-ti prescrie ce crede el de cuviinta in fct de istoricul tau medical. Offline #262 2012-01-19 16:24:38
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)cum adica probleme cu dezvoltarea sexuala? la ce te referi? nu te mai dezvolti dupa ce a incetat procesul de crestre. cati ani ai? Offline #263 2012-01-19 16:27:03
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)Am 18, 19 intr-o luna. Din cate stiu eu, pana la 20 de ani este valabila chestia asta. Offline #264 2012-01-19 17:06:05
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)din cate stiu eu majoritatea femeilor la 16-17 ani incheie procesul de crestere. te poti ingrasa, dar nu mai cresti in inaltime pentru ca sistemul osos s-a dezvoltat complet, menstruatia se regleaza daca nu ai probleme hormonale sau chisturi (asta nu inseamna ca o sa vina ceas), sanii nu mai cresc, decat daca e ca efect advers al metodei contraceptive hormonale, sau de la sarcina/ alaptare, sau in cazul unor femei, de la kg in plus, unele depun grasime in parte superioara, sani, spate, maini, abdomen. daca gresesc, corectati-ma asa cum spun mereu. deci am presupus ca inclusiv organele interne sunt complet dezvoltate. oricum, ac-urile se dau si la 14 ani daca este nevoie (medica vorbind, nu pentru contraceptie), asa ca nu cred ca iti creaza probleme legate de dezolatarea organelor genital interne. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-19 17:08:20) Offline #265 2012-02-11 09:56:41
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)Buna...am si eu o intrebare. Dupa o pauza de vreo 2 luni am reinceput sa iau AC (Mercilon)...aqm cred k am cam racit si as vrea sa iau niste nurofen, tantum verde si lamaie. Vreuna din cele mentionate are vreun efect asupra AC? Mltumesc anticipat Offline #266 2012-02-15 08:16:33
Re: CABINET PLANNING DOCTORESSA (Dr. Evelyn Cristescu)
nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|