homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza-133

#2509 2008-10-08 14:52:43

MIRUTZA
New member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: candidoza

4helen a scris:

angel

4helen a scris:

"buna!ma numesc elena si am si eu o problema cu candida.am facut de 3 ori tratamentu cu gynozol,toate conc,am luat flucovim,2 pastile la interval de 7zile(si partenerul,si am folosit si prezervativ mereu),nizoral,tablete,o sapt,m am spalat cu bicarbonat de na,apoi am luat si vreo 10 zile ovule clotrimazol si am folosit si o crema,local.in final,reapare cam p la 2 saptamani si nu prea mai stiu ce sa fac.tratamentul l am facut  dupa o vizita la ginecolog(la ex bacteriologic scria ca este prezenta o flora polimorfa.....pentru care am primit suplimentar clotrimazolul.).prima oara ,candida a aparut in decembrie,p la sfarsit.smile

buna seara!nu am mai scris de mult.tot aceeasi problema o am:candida.am luat pe langa cele de sus(dupa recomandarea dr) zanocin si cervugid,dar fara nici un rezultat.am mers iar la dr si mi a dat gynofort.de 2 ori.am luat  si vreo 2 zile a fost ok dar dupa aceea  mi au reparut simptomele:mancarimi din cand in cand si secretii usor galbui.mi ati zis mai demult sa mi fac analize pentru chlamydia.am facut si un papanicolau si mi a iesit inflamatie nespecifica.ce sa mai iau?cel de al 2 lea tratament  mi a fost prescris de alta dr."
      Ceau.am facut si ce ziceti voi pe aici:iaurtul magic.Dar nu a mers ,din contra ,mancarimile sunt mai rele si deja zona meatului urinar e rosie si  mi e tare frica s nu am probleme iar .Am mai avut si o infectie urinara pentru ca am si litiaza renala.Si am luat si pt ea antibiotice:zinat.Aveam si atunci  aceleasi probleme.Ce ar trebui sa fac ? sa merg IAR la dr?

Buna 4helen.....cred ca cel mai bine ar fi sa mergi iar la doctor insa pentru orice eventualitate iti spun tratamentul cu care am scapat eu de candida..... cel putin de vreo 4 luni nu mi-a mai aparut...tinand cont ca imi aparea luna de luna....Canesten Gyn3....sunt trei tablete in cutie pe care le introduci in vagin timp de trei seri la rand si am luat si Flucovim 150 mg doza unica.....iar partenerul clotrimazol crema si un flucovim. Fara contact sexual  si fara spalaturi intravaginale pe durata tratamentului...insanatosire grabnica iti doresc si sa ne anunti daca ai scapat big_smile

#2510 2008-10-08 15:25:38

el@
New member
Inregistrat: 2008-09-02

As dori si eu sa aflu ce as putea sa fac in cazul in care mi s-a descoperit o Candida rezistenta la toate substantele testate la clinica Hypocrat (tin sa precizez ca am urmat de curand un tratament cu Nolicin, Cervugid, Polidin, Flamexim, inainte de administrarea acestuia nu aveam Candida)

Atifungirama :
ITRACONAZOLE : Rezistent
KETOCONAZOLE : Rezistent
AMPHOTERICIN B : Rezistent
FLUCONAZOL : Rezistent

Mai exista si alte substante care trateaza Candida ?
Ce tratament as putea incerca in cazul meu ?

Va multumesc,

Mi s-a prescris Gynofort (aplicatie intravaginal), credeti ca este suficient ?

Ultima oara a fost editat de el@ (2008-10-09 15:22:09)

#2511 2008-10-08 15:27:17

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

tre sa fie ceva bun si pt tine...cu medicul tau trebuie sa vb

mami de minuni hjarta

#2512 2008-10-08 15:56:37

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

in urma consultului am fost diagnosticata cu vaginita nespecifica si o rana mica pe col. doctorita mi`a dat tratament cu 6 ovule cervucid si crema clotrimazol si pe urma dupa urmatoarea menstruatie sa repet tratamentul, tot 6 ovule si crema clotrimazol. ce ziceti e ok? oare`mi trece? neutral trebuie sa tratez si partenerul? cu ce? doar crema clotrimazol? help big_smile

Ultima oara a fost editat de Danae (2008-10-08 17:22:46)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#2513 2008-10-08 19:03:43

MIRUTZA
New member
Inregistrat: 2008-07-16

Danae....incearca tratamentul pe care ti l-a dat doctora.....ca doar stie ea ce stie....si mai poti lua pe langa si o pastila Flucovim 150 mg doza unica(e o sg pastila) si i-ai si partenerului una pe langa cotrimazol.....tongue

Publicitate

loading...

#2514 2008-10-08 22:06:30

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cu crema o sa il dau...dar flucovim am luat acu o luna si eu si el...si de atunci un sg contact am avut...cu prezervativ si doar atat. de atunci abstinenta totala... i`am dat doua atunci una in prima sapt si cealalta in a doua saptamana. mai are rost sa ii dau si acum? :-?

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#2515 2008-10-08 23:43:40

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

danae ti am mai zis...flucovimul si clotrimazolul sunt pt vaginita micotica...

happy with him...inlove with him...puss

#2516 2008-10-09 16:21:42

4helen
New member
Inregistrat: 2008-03-06

Mirutza:mersi mult mult.o sa incerc si asta.puss

#2517 2008-10-09 16:23:28

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Am si eu o intrebare pt cele care au avut candidoza bucala. Am un prieten care a avut candidoza bucala si dupa tratament a ramas fara gust, cu toate ca testele facute au iesit negative (asta dupa tratament). Doar la mancarurile acre mai simte gustul putin in rest nimic. Stiti cumva un tratament pt regenerarea papilelor gustative dupa candida? Sau trebuie tinut un regim? Am cautat pe net si sincer nu am gasit nimic. Daca v-ati confruntat cu asa ceva va rog sa imi spuneti si mie ce solutii ati gasit.

Pupici!

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#2518 2008-10-09 20:09:26

crys_ty_na
Platinum member

sincer nu am mai auzit ca din candidoza bucala sa rezulte altfel de efecte...totusi in cazul tulburarilor gastointestinale pot avea loc alterari ale simtului gustativ...ce teste si a facut mai exact?

#2519 2008-10-09 22:14:12

Jessie
Platinum member

A fost la ORL si i-au facut teste, dar nu stiu exact ce test anume, dar am sa il intreb.
Acum ma intreb, din cate stiu eu cand ai candida nu ai voie sa mananci dulce si paine, el nu a stiut chestia asta si a mancat. O fi oare posibil sa ii fii daunat asta? Gasisem un articol pe net cu un regim pt regenerara papilelor gustative si spunea ca sarea trebuie inlocuita cu niste condimente, ca trebuie mancate fructe si trebuie evitate prajiturile cu ciocolata, cartofii prajiti, painea.
A luat Diflucan, a facut un fel de spalaturi si degeaba, toate mancarurile au un gust de sapun, in afara de cele acre. Mi se pare foarte ciudat. Sa fi fost candida atat de puternica incat sa ii fi daunat atat de tare?

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#2520 2008-10-09 23:01:54

froze_angel
New member
Inregistrat: 2008-03-23

am si eu o curiozitate jessie cu ce a scapat prietenul tau de candida bucala ?? ca o am si eu de ceva timp si nu mai scap de ea! oricum nu o sa incerct tratamentul fara acordul medicului dar sa stiu , sa-l intreb daca pot sa iau ca nu mai stiu ce sa fac?

apa trece, pietrele raman!

#2521 2008-10-09 23:08:17

crys_ty_na
Platinum member

Jessie a scris:

A fost la ORL si i-au facut teste, dar nu stiu exact ce test anume, dar am sa il intreb.
Acum ma intreb, din cate stiu eu cand ai candida nu ai voie sa mananci dulce si paine, el nu a stiut chestia asta si a mancat. O fi oare posibil sa ii fii daunat asta? Gasisem un articol pe net cu un regim pt regenerara papilelor gustative si spunea ca sarea trebuie inlocuita cu niste condimente, ca trebuie mancate fructe si trebuie evitate prajiturile cu ciocolata, cartofii prajiti, painea.
A luat Diflucan, a facut un fel de spalaturi si degeaba, toate mancarurile au un gust de sapun, in afara de cele acre. Mi se pare foarte ciudat. Sa fi fost candida atat de puternica incat sa ii fi daunat atat de tare?

ar trebui vazut daca candida nu s a extins cumva la faringe sau daca are de a face cu una gastrointestinala...medicul ce i a spus in legatura cu aceasta problema?

#2522 2008-10-09 23:33:32

Jessie
Platinum member

Nu i-a spus nimic de chestia asta. sad Doar ca nu mai are nici urma de candida si referitor la lipsa gustului pauza totala.
Si mai exact la ce medic trebuie sa mearga? La gastro?

#2523 2008-10-09 23:36:25

Jessie
Platinum member

Froze_angel, a luat Diflucan (dar nu doza unica, ci mai multe pastile la recomandarea medicului), s-a dat cu glicerina boraxata si parca isi mai punea pe limba niste picaturi dar nu stiu ce anume.  sad  Am sa intreb si am sa revin cu un raspuns.
Dar Diflucan-ul i-a distrus candida.

#2524 2008-10-09 23:37:00

crys_ty_na
Platinum member

eu cred ca la gastroenterologie ar fi bine sa mearga...sa vb cu un medic de acolo despre problema sa si sa vada ce i recomanda...

#2525 2008-10-09 23:43:41

Jessie
Platinum member

Am sa ii spun. Nici nu imi pot imagina cum este sa mananci fara sa simti nimic. sad

Multumesc mult pt raspunsuri! puss

#2526 2008-10-09 23:45:35

crys_ty_na
Platinum member

n ai pt ce si multa bafta prietenului tau smile

#2527 2008-10-09 23:56:44

Jessie
Platinum member

Sa fie ca e nevoie! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.