homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza-163

#3079 2008-12-22 13:58:13

angel07
New member
Inregistrat: 2008-12-21

Re: candidoza

va multumesc inca o data pt ca existati! e foarte bun acest site!  puss
Am mai zis ca probabil am candidoza. zic probabil pt ca la medic nu am cum sa jung pana dupa sarbatori, si dupa semnalmente si la mine si la sotul meu, e candidoza. dar eu ma intreb de unde a venit?  hmm  pt ca regimul de viata a ramas acelasi, tratament cu antibiotice nu am facut, igiena e ok si ma gandesc, dupa ce am tot citit pe aici ca poate o fi de la sarcina  hmm  stiti care e probabilitatea sa fie de la sarcina? trebuie sa-mi vina "musafirii" dar vad ca nu e nici un semn obisnuit  neutral  ce ziceti? am si dureri in piept (care sunt si la SPM)

...sa nu cerem perfectiune iubirii ...iubirea acopera o multime de ..pacate ....

#3080 2008-12-22 14:19:11

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Daca banuiesti ca ai putea fi insarcinata, eu zic ca nu ar trebui sa iei nici o pastila fara sa consulti un medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3081 2008-12-22 23:10:17

greeneyes82
Membru
Inregistrat: 2008-12-22

Buna..am si eu o problema - ca toata lumea de pe aici...problema mea este ca nu prea stiu ce am..cate case, atatea obiceiuri...am fost la mai multi medici..fiecare s-a dat cu parerea..unii au spus ca nu am nimic, altii ca am trichomanas, altii candida...am urmat o multime de tratamente - de la metronidazol, la lomexin - ovule asociat cu artican, canesten gyn..si nicio schimbare in bine...ce ma deranjeaza cel mai tare este senzatia de usturime - care - foarte ciudat dispare daca beau multe lichide. Mentionez ca am facut si un sumar de urina - care, potrivit analizelor - a iesit ok. Astept un raspuns din partea dvs. Multumesc

#3082 2008-12-23 00:10:45

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai in primul rand hai sa vedem ce au spus analizele de secretie...ne spui si noua ce scrie in buletinele de analiza (ca daca ai fost la mai multi medici banuiesc ca ai mai multe)...

happy with him...inlove with him...puss

#3083 2008-12-23 19:23:36

gabytza_g
New member
Inregistrat: 2008-12-14

tratamentul cu iaurt nu poate fi daunator cu nimic??k ma gandesc sa incerc si eu pt candida...acum folosesc fluomizin da am o senzatie de mancarime cateodata neutral oare de la ce?
si ce stiti,prezervativul protejeaza 100% de candidoza???
ms mult de ajutor si sarbatori fericite:Dsmile

Ultima oara a fost editat de gabytza_g (2008-12-23 19:31:08)

Publicitate

loading...

#3084 2008-12-23 19:33:37

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

1. iaurtul nu face rau, dar de obicei are efecte bune dupa un tratament medicamentos.
2. daca fol prezervativ, partenerul nu ia, dar de obicei se da tratament si pt partener, asta daca aveti relatii si fara prezervativ uneori.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3085 2008-12-23 19:36:16

gabytza_g
New member
Inregistrat: 2008-12-14

aham...mersi mult...mi-a dat doctora tratament si pt el dar voiam si eu sa stiu daca se transmite k stiam k de exemplu hpv se transmite...noi mai avem si o problema de genul asta,de fapt el

#3086 2008-12-23 19:37:57

Khristall
Insomniac member

sa ia si el tratament preventiv

#3087 2008-12-23 20:15:52

anothergirl
New member
Inregistrat: 2008-11-18

mai am sh eu o intrebare...am tot urmat tratamente pt candida...ultimul control l-am facut prin octombrie sau cva d genu knd mi s-a spus s iau gynofort crema, flucoric-doza unica si canesten k unguent...fiind considerat cel mai puternic tratament....acum 2 saptamani am mai luat o data acest tratament fara a mai consulta medicul intrucat mi s parea secretia cam abundenta...de asemenea am citit sh despre candidoza bucala sh am hotarat s iau corsodyl k pt orice eventualitate(in fond e doar o apa d gura:P desi nu am avut simptome...uneori am impresia k am limba cam alba la culoare dar cred k e mai mult paranoia, mai ales k nu am constatat cine stie ce modificari la nivelul limbii in timpul folosirii de corsodyl)..in fine..cum ziceam..acum 2 saptamani am urmat iarasi tratamenul cu gynofort..sh mi-am permis sa fac sex neprotejat sh oral..acum am senzatia k incep sa am usturimi sh iarasi o secretie abundenta..poate sunt din nou paranoica..oricum maine m duc l control..dar pentru orice eventualitate...ce sanse sunt sa-i fi dat ceva prietenului meu...sau sa facem candidoza bucala?pt candidoza bucala,in cat timp apar primele simptome si care sunt acelea?...

#3088 2008-12-23 21:31:20

anothergirl
New member
Inregistrat: 2008-11-18

heeeeeeeeelppppppp.........someone?

#3089 2008-12-23 21:33:34

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

din cate stiu eu  la candidoza bucala ai mancarimi si usturimi si un gust ciudat.
daca a ejaculat in vagin e posibil sa fi favorizat reaparitia candidei..

Sa nu te astepti sa te salut!

#3090 2008-12-24 00:28:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

primul semn si cel mai relevant e limba incarcata si albicioasa...

happy with him...inlove with him...puss

#3091 2008-12-25 12:31:13

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Revin si eu cu 2 intrebari: am inceput de ieri tratamentul.. o sa am 6 zile incarcate smile prima intrebare se refera la ovul. Aveti cumva idee daca dupa ce introduci ovulul nu trebuie sa te mai duci la wc pana dimineata? Poate ca e o intrebare stupida, dar sa va zic de ce o pun: aseara am introdus ovulul si am mai stat un pic pana m-am culcat cand am simtit nevoia sa ma duc din nou la toaleta... si am vazut ca s-a eliminat un pic din ovul, erau ca niste bucatele mici si albe in wc dupa ce am facut... asa cum e si dimineata cand ma duc la toaleta. Stiu ca n-are nicio treaba una cu alta, dar afecteaza cumva eficacitatea tratamentului chestia asta? Sau pot sa stau linistita?

Si a doua intrebare se refera la iaurt.. o sa vreau sa tin si "cura" asta cateva zile dupa ce termin tratamentul ca am inteles ca face bine si cred ca cel mai indicat e sa folosesc o seringa pentru introducerea in vagin, nu? Intrebarea e daca a doua zi trebuie sa ma spal inauntru sau nu...

#3092 2008-12-25 14:34:54

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

1. ar fi bine dupa ce-l pui sa te bagi direct in pat pt ca altfel risti sa se elimine cam repede. e normal ca din ovul sa se elimine dimineata, dar nopatea ar trebui sa stea la locul lui. daca nu curge mult, e ok numai sa nu se elimine inainte sa-si faca efectul

2.poti sa nu te speli, dar va curge din el afara pe parcursul zilei si te vei simti cam "uda" lol daca nu te deranjeaza poti sa nu te speli

#3093 2008-12-28 19:54:25

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Eu n-am nimic de intrebat... doar ma laud lol

Ea - 1 Flucovim 150 + Nizoral cpr. 2/zi 5 zile + Miconal ovule (miconazol 50 mg) - unul pe seara vreo 2 saptamani + Canesten local o saptamana
Eu - 1 Flucovim 150 + Nizoral cpr. 2/zi 5 zile + Canesten local o saptamana

+ abstinenta 3 saptamani. Bine, am incercat o data cu prezervativ, dar nu s-a putut ca o durea de-i venea sa planga.

Daca nici acum nu trece... si daca nici durerea aia nu dispare... nu stiu ce-i mai fac sad

#3094 2008-12-28 20:38:32

Khristall
Insomniac member

la 7 zile dupa ce termina tratamentul sa mearga sa faca o analiza de secretie, daca tot iese sa faca si o antifungigrama sa mearga la sigur cu tratamentul. poate sa incerce si tratament cu iaurt cateva zile dupa ce termina pe cel medicamentos.

#3095 2008-12-28 21:02:44

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

A terminat.
Faza e ca acum e la menstra, si nu-si poate da seama daca mai are secretie candidozica. Mancarimi zice ca nu mai are, durere la contact sad ... vom vedea peste 3-4 zile.
De iaurt i-am zis si eu. Ea mai are tubul de Gynofort pe care nu l-a folosit inca (asta i l-a dat farmacista in loc de ovule, dar pana la urma a gasit ovule in alta parte si-a folosit ovulele)... Nu stiu... iaurt sau Gynofort...

Si problema e ca doctora i-a zis sa mearga la control acum in ianuarie, si sa-i faca si-un Papanicolau... dar ea nu mai vrea la doctora aia. Cica e o acritura... sa-mi tuf una.

Ah... asa, ca o curiozitate:
- eu am avut candida o singura data, acum vreo 4 ani
- ea n-a mai avut niciodata, desi luase si antibiotice, si Postinor de vreo 2 ori... Acum, aparitia simptomelor a coincis cu Postinor si, la o saptamana dupa el, cu administrarea de AC Mycroginon... DUBIOS

#3096 2008-12-28 21:21:17

Briseis
New member
Inregistrat: 2008-12-28

Am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva. ca si multe de aici ma lupt de ceva ani cu candida. Ultima oara cand am fost la control am cerut sa mi se faca pe langa o lama si o cultura din secretie (bineinteles ca doctorita s-a cam ofticat ca i-am spus eu ce sa faca). La lama nu a iesit nimic si in cultura a iesit Candida. Mi-au facut si fungiograma si ciupercuta e sensibila la amfotericina b,flucytosine,ketoconazol si nistatin.
Intrebarea mea este ce medicamente sunt pe piata care contin aceste substante active (ca farmacistii de 2 lei dau din umeri)

#3097 2008-12-28 21:25:20

Khristall
Insomniac member

noi nu iti putem prescrie tratament, ar trebui sa mergi la doctor cu analizele si sa iti dea el medicamente pe baza antifungigramei tale.

leo, poate candida sa o aiba mai demult de pe vremea cand lua antibiotice dar sa nu aiba simptome, poate sa fie de la tanga, de la geluri de dus, de la sintetic, de la orice. motive nu sunt? important e sa o trateze.
eu zic sa faca trat cu iaurt, sa lase gynofortul pt ca nu stie daca mai are sau nu candida, sa faca analizele din nou la alt medic daca i s`a parut acritura actuala. si gynofortul dupa cum ti`am zis sa nu il inceapa pana nu stie exact rezultatul analizelor pt ca baga prea mult tratament in ea si sa nu faca mai rau.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.