Candidoza-164
- Briseis
- New member
- Inregistrat: 2008-12-28
Re: candidoza
Asta e problema ca de la medic vin cu rezultatele...si parca i-as plati degeaba (de fiecare data am fost la particular)....si daca nu ii ziceam eu sa-mi faca fungiograma nu-mi facea. E normal asa ceva???? Pe o farmacista am intrebat-o acuma ce insemna 200.000 UI nistatin si mi-a zis ca UI este o unitate de masura internationala. Merci mult aia stiam si eu fara facultatea de farmacie.
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
Briseis, sunt unii medici care nu isi merita acest titlu si nici diploma pe care o au la dosar. normal trebuia sa iti dea tratament daca ti`a iesit ceva. un medic bun ar trebui sa stie ce analize sa iti faca, si cand fara sa il intrebi tu. dar asta e. eu zic sa iei frumusel analizele in manuta si sa mergi la alt medic care are bunavointa de a`ti da un tratament precis.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- Briseis
- New member
Da problema e ca simt ca nu mai rezist...deja sunt ani de zile de cand ma confrunt cu aceasta problema....si se pare ca nu reusesc sa scap de ea. Am renuntat chiar si la anticonceptionale ca am inteles ca modificarile hormonale o influenteaza.....sa vad asa cum ma simt. dar ma deranjeaza lipsa de profesionalism....mi-am facut antifungigrama la un cabinet renumit prin tara...ca sa-mi zica de la farmacie ca folosesc reactivi vechi xce nu se mai folosesc in industria medicamentelor.... Acuma caut cu disperare medicamente ce contin nizoral sau nistatin...si nu gasesc
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
cauta alt medic, poate dai de unul bun. daca nu din orasul tau, poate dintr`un oras din apropiere. iit inteleg disperarea. poti incerca tratamentul cu iaurt caterva zile plus biotics poate da rezultate la tine desi se zice ca dupa un tratament medicamentos e mai bine. fa si un test clamydia, intareste`ti sistemul imunitar,,,sa vezi care e cauza. ca trebuie sa fie ceva ce o intretine.
Ultima oara a fost editat de Danae (2008-12-28 21:48:23)
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- Leo
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
Briseis a scris:Da problema e ca simt ca nu mai rezist...deja sunt ani de zile de cand ma confrunt cu aceasta problema....si se pare ca nu reusesc sa scap de ea. Am renuntat chiar si la anticonceptionale ca am inteles ca modificarile hormonale o influenteaza.....sa vad asa cum ma simt. dar ma deranjeaza lipsa de profesionalism....mi-am facut antifungigrama la un cabinet renumit prin tara...ca sa-mi zica de la farmacie ca folosesc reactivi vechi xce nu se mai folosesc in industria medicamentelor.... Acuma caut cu disperare medicamente ce contin nizoral sau nistatin...si nu gasesc
Nizoral este in .... NIZORAL (am luat eu... e vreo 13 lei un blister de 10 cpr) Si nistatina are... NISTATINA (500.000 UI - adica atatea UI contine UN comprimat), crema Nidoflor... mai exista MACMIROR.
Probabil n-a inteles ce voiai tu sa afli... ce voiai sa stii? Daca 200.000 UI inseamna 1 pastila sau 200 de pastile? La intrebarea ta n-avea ce alt raspuns sa dea... e ca si cum te-as intreba eu ce inseamna 3 litri de ulei... ce mi-ai raspunde? ca e cantitatea cu care as putea praji 45 de kg de cartofi?
Ultima oara a fost editat de Leo (2008-12-28 22:01:59)
- Briseis
- New member
Exact...azi am fost la o farmacie...nu vreau sa-i spun numele dar face parte dintr-un lant de farmacii si s-a uitat farmacista aia la mine cand i-am cerut ovule nizoral....cica nu exista.....desi medicul mi le-a prescris.....plus ca nu am gasit ovule nizoral in tot orasul... si am cerut nistatin si mi-a dat macmiror care contine 500 mg nifuratel si 200.000 UI nistatin ce-mi trebuie mie....si normal am intrebat-o ce inseamna 200000 nistatin pt ca imi trebuie un produs ce contine nistatin in cantitate mare....si mi-a zis ca e o unitate de masura..... Ca farmacista nu e permis sa-mi spuna asa ceva...daca trebuia sa-mi prepare un medicament ce facea? ca asta de fapt e eseria de farmacis. Din pacate si faramcistii sunt acuma simplii vanzatori si casieri. Imi pare rau sa spun (unii) Nizoral am luat si eu pastile....dar imi trebuie si ceva local
- Briseis
- New member
A...si m-am uitat pe net 1UI e o unitate de masura.....dar de ex 1UI de vitamina a nu contine acelasi gramaj sau cantitate ca 1UI de vitamina b....deci 1ui de nistatin cate grame contine....ca farmacit poate ar trebui sa aibe macar o carte cu unitatile astea internationale de masura....cum am mai zis cum altfel ar putea calcula cantitatea necesara? Sunt revoltata....
- Briseis
- New member
nu am nevoie de un medicament care contine in proportie de 20% nistatin...si 80% alceva..... si tot eu trebuie sa citesc prospectul si sa caut pe net s sa scriu pe forum ca unii sunt incompetenti?????
Deci repet ca farmacist ar trebui sa stie ce e aia UI ......... si sa inteleaga ce am vrut sa zic....ca n-a facut facultatea degeaba
Si eu m-am certat cu ginecologul ultima data...vorbea cu asistena despre alt caz....si s-a intors la mine si mia spus...Domnisoara am terminat.....imi venea sa-i zic vreo doua...... pe banii mei eu zic cand am terminat.....pt ca mai aveam intrebari....
De 4 ani am fost la multi doctori si am facut multe tratamente....empiric am devenit expert
Ultima oara a fost editat de Briseis (2008-12-28 23:27:39)
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
briseis, mergi la un medic competent leo, ac pot favoriza aparitia candidozei si banuiesc ca si postinorul
briseis, editeaza mesajele ca altfel iei warn. eu m-am certat cu ginecoloaga ultima data cand am fost la control asa ca stiu cum e
Ultima oara a fost editat de lady in black (2008-12-28 23:17:57)
- Leo
- Sr. member
- Site
lady in black a scris:briseis, mergi la un medic competent leo, ac pot favoriza aparitia candidozei si banuiesc ca si postinorul
Da, stiu. Mie mi se pare dubios ca a mai luat inainte Postinor (acum un an, nu stiu, ca nu eram eu cu ea ) si nu s-a intamplat nimic. In fine... sa speram ca trece si gata.
- Leo
- Sr. member
- Site
lady in black a scris:pai nu e regula, mai multi factori combinati au dus la asta(dar oricum stii tu mai bine ca mine ca tu ai facut medicina nu eu ) si sa aiba grija si la igiena: lenjerie de bumbac, etc si poate o convingi si cu iaurtul sau macar biotics sa ia
Biotics i-am bagat pe gat. I-am zis de 10 ori ca degeaba i-o trage candidei acum, ca daca nu-si reface flora, aia revine in episodu' 2. Dar ... offf... imi aduc aminte si iar ma cert cu ea. Eu am alarma pentru pilule, eu ii zic cand sa ia Biotics, eu ii zic sa ia 2 Nizorale odata ci nu cate 1 de 2 ori pe zi... si vine si-mi zice "ieri pe la 9 (21:00) am vomitat, crezi ca e vreo problema?" (la 18:00 ia pilula)... NORMAL CA E!!! But... too late. Fockin' shiiit, tre' sa-i stiu si prospectul la pilula?!?!?! O sa-l invat si p-ala pe dianafara, la dracu' !!! (cred ca e cel mai lung prospect pe care l-am vazut in viata mea)
Ultima oara a fost editat de Leo (2008-12-29 01:22:58)
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
ce grija ai de ea Leo...bv asa tb...oricum faci si lucruri pe care ar tb sa le faca ea si sa aiba grija cu pilula si pastilele dar are noroc cu tine
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
Leo a scris:lady in black a scris:pai nu e regula, mai multi factori combinati au dus la asta(dar oricum stii tu mai bine ca mine ca tu ai facut medicina nu eu ) si sa aiba grija si la igiena: lenjerie de bumbac, etc si poate o convingi si cu iaurtul sau macar biotics sa ia
Biotics i-am bagat pe gat. I-am zis de 10 ori ca degeaba i-o trage candidei acum, ca daca nu-si reface flora, aia revine in episodu' 2. Dar ... offf... imi aduc aminte si iar ma cert cu ea. Eu am alarma pentru pilule, eu ii zic cand sa ia Biotics, eu ii zic sa ia 2 Nizorale odata ci nu cate 1 de 2 ori pe zi... si vine si-mi zice "ieri pe la 9 (21:00) am vomitat, crezi ca e vreo problema?" (la 18:00 ia pilula)... NORMAL CA E!!! But... too late. Fockin' shiiit, tre' sa-i stiu si prospectul la pilula?!?!?! O sa-l invat si p-ala pe dianafara, la dracu' !!! (cred ca e cel mai lung prospect pe care l-am vazut in viata mea)
femeile astea
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
Leo a scris:lady in black a scris:pai nu e regula, mai multi factori combinati au dus la asta(dar oricum stii tu mai bine ca mine ca tu ai facut medicina nu eu ) si sa aiba grija si la igiena: lenjerie de bumbac, etc si poate o convingi si cu iaurtul sau macar biotics sa ia
dar leo, nu era prea tarziu, putea sa ia atunci inca una si de cand stai pe forum eu cred ca ai invatat deja toate regulile
- paulinne
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-22
De ceva vreme(aproximativ o luna) ma cam mananca labiile,e si o secretie alba,branzoasa dar fara a fi urat mirositoare si de vreo cateva zile e mai rosie zona. Iar aseara,am avut un contact sexual si m-a usturat rau de tot... Dupa ce am citit despre simptome la candidoza...inclin sa cred k e posibil sa am si eu???Si singurul factor favorizant la care ma pot gandi e antibebele(Microgynon-pe care-l iau de 5 luni si de la care nu am avut absolut nici un efect advers) Da,stiu ca nu e bine sa-mi dau cu parerea si ar fi cazul sa merg la doctor...dar intrebarea mea e urmatoarea:tinand cont ca mai am o singura pastiluta din folie(pe care trebuie s-o iau maine) e cazul sa nu mai incep urmatoarea folie dupa pauza sau sa nu le mai iau pana ma duc la un control?Spun asta in conditiile in care nu cred ca o sa gasesc vreun cabinet deschis intre 30 dec si 6 ian cand ar trebui sa incep urmatoarea folie...
"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
E posibil sa fei candidoza. Insa ea nu a fost provocata de anticonceptionale. Ele doar creeaza un mediu propice dezvoltarii ei, insa factorii declansatori sunt altii. Ia pastilele in continuare. Daca e vorba de candidoza, nici medicul nu iti va interzice sa iei antibebe.
Fericita mamica de Aida Maria!
- paulinne
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-22
andreea_andy2 a scris:E posibil sa fei candidoza. Insa ea nu a fost provocata de anticonceptionale. Ele doar creeaza un mediu propice dezvoltarii ei, insa factorii declansatori sunt altii. Ia pastilele in continuare. Daca e vorba de candidoza, nici medicul nu iti va interzice sa iei antibebe.
Mersi mult.
"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams
- elena2009
- New member
- Inregistrat: 2008-12-09
Danae a scris:noi nu iti putem prescrie tratament, ar trebui sa mergi la doctor cu analizele si sa iti dea el medicamente pe baza antifungigramei tale.
leo, poate candida sa o aiba mai demult de pe vremea cand lua antibiotice dar sa nu aiba simptome, poate sa fie de la tanga, de la geluri de dus, de la sintetic, de la orice. motive nu sunt? important e sa o trateze. eu zic sa faca trat cu iaurt, sa lase gynofortul pt ca nu stie daca mai are sau nu candida, sa faca analizele din nou la alt medic daca i s`a parut acritura actuala. si gynofortul dupa cum ti`am zis sa nu il inceapa pana nu stie exact rezultatul analizelor pt ca baga prea mult tratament in ea si sa nu faca mai rau.
buna. tot vorbesti de tratament cu iaurt. cum se face tratamentul asta , te rog?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|