homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza-180

#3402 2009-01-30 20:22:00

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

Re: candidoza

da...tratamentul cu antibiotic pt infectia urinara poate "ajuta" candida,de asta zic sa il mai pe asta mai intai.apoi cand il termin il faci si pe cel pt candida (care e ok).si trebuie sa folositi prezervativ in timpul tratamentului,dar sfatul meu e ca mai bine va abtineti pana termini,ajuta mai mult la vindecare.
insanatosire grabnica! puss

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#3403 2009-01-30 20:24:00

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

antibioticul bine nu-ti va face pt candida, din contra se poate sa o agraveze
in legatura cu tratamentul pt candida, nu ma pronunt, nu sunt de specialitate insa eu nu as face spalaturile, risti sa dereglezi mai mult
ar fi bine sa iei si un antimicotic odata cu antibioticul ca sa nu ai pb mai mari cu candida

#3404 2009-01-30 22:33:11

simona_21
New member
Inregistrat: 2009-01-30

Antibioticele sunt produse de microorganisme. Substantele medicamentoase ca sulfanilamide (biseptol, furazolidon, metronidazol, s.a.) nu sunt din clasa antibioticelor, ele difera prin mecanismul si efectul lor asupra microbilor in organismul uman.
deci..este nevoie sa iau si antimicotic odata cu biseptol? daca nu este antibiotic?neutral

#3405 2009-01-30 22:48:53

lady in black
Insomniac member

avand in vedere ca actioneaza impotriva bacteriilor eu am dedus ca poate afecta flora vaginala si de acolo candida, iar tu avand deja candida antimicoticul ar fi indicat(daca gresesc, ceea ce se poate, ma vor corecta fetele)

Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-01-30 22:49:40)

#3406 2009-01-30 23:04:47

calleigh
Platinum member

eu la microbiologie si la farmacologie am invatat sulfamidele ca facand parte din clasa antibioticelor neutral..si asa si e.antibioticele sunt substante naturale cu efect antibacterian,produse de microorganisme,iar chimioterapicele sunt substante chimice cu efect antibacterian.in prezent nu se mai face o distinctie intre antibiotice si chimioterapice.si in mod normal la prescriptia antibioticelor se prescriu si antimicotice,tocmai ca sa nu te alegi cu o candida.ar trebui sa faci exact asa cum ti-a spus medicul...daca ti-a spus,desigur. wink

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

Publicitate

loading...

#3407 2009-01-30 23:10:23

lady in black
Insomniac member

din pacate nu prea se prescriu antimicotice cu ab..mie nu mi-a zis nici un medic pana am ajuns la ginecologie

#3408 2009-01-30 23:15:02

calleigh
Platinum member

da,asa e,ai dreptate.nu prea se prescriu...abia dupa ce te trezesti cu o candidoza iti explica medicul ginecolog ca e probabil sa te fi pricopsit cu ea din cauza tratamentului cu antibiotice.

#3409 2009-01-31 00:42:54

simona_21
New member
Inregistrat: 2009-01-30

pai mi-au dat de la farmacie nastitina...1 la 8 ore..sa iau cat timp fac tratamentul cu biseptol.
deci voi face asa, iar apoi il incep pe cel pt candida..
va multumesc mult pt raspunsuri puss

#3410 2009-01-31 01:31:03

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

...am si eu nevoie de niste lamuriri...aveam o candidoza de cateva luni...am fost la ginecolog si mi-a prescris diflucan...2 pastile...una la 7 zile...le-am luat...si imediat dupa aceea am inceput sa iau si anticonceptionale...nu stiu daca mi-a trecut candidoza caci de atunci am spotting si nu prea imi pot da seama...dar dupa prima pastila am observat o oarecare ameliorare dar nu ceva semnificativ...daca nu mi-a trecut pot repeta tratamentul cu aceleasi pastile?sau sa le schimb?si daca da cu ce?...si daca mai iau inca o data am nevoie de protectie suplimentara pe timpul administrarii?...folosesc ac loette...multumesc!...o seara buna!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3411 2009-01-31 01:33:55

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

...am uitat sa mentionez...ca de 3 zile iau antibiotice pentru o infectie la o masea...si folosesc complexul B doar de azi...e posibil sa favorizeze reapritia candidozei?...sau e bine daca iau si din a 3 a zi asa cum a zis farmacista...?...va multumesc mult!!!!...P.S....l-am editat acum...scuze nu mi-am dat seama atunci...eram prea obosita...sper sa fie bine acum...multumesc pentru sfaturi...si inca o intrebare...stiam ca in urma tratamentului cu antibiotic trebuie protectie suplimentara 7 zile...dar in urma tratamentului cu diflucan???...multumesc mult...o zi buna!!!!puss

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-01-31 13:22:44)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3412 2009-01-31 12:19:12

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

pe langa pastilele alea trebuia sa iti dea si niste ovule ceva. iar antibioticul favorizeaza aparitia candidei, trebuia sa iei antimicotic pe perioada tratam cu antibiotic si protectie suplimentara in timpul tratamentului+7 zile dupa.

editeaza ultimul mesaj ca iei warn, citeste regulile te rog

Ultima oara a fost editat de Danae (2009-01-31 12:19:57)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3413 2009-01-31 18:08:34

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

buna...
    joia aveam o banuiala ca am facut candida si m-am dat cu putin nidoflor(singurul pe care il aveam la indemana).... vineri am fost sigura ca asta....am mai facut acum 2 ani... si stiu simptomele....acum nu am avut mancarimi... numai scurgerea acea alba specifica....am sunat la medic, dar am avut programare numai marti... asa ca vineri dimineata am mers la farmacie ...si acolo mi-a recomandat o doza unica  de flucovim(pt mine si pt prietenul meu) si ovule clotrimazol.... a spus ca ovulele la inceput de 2 ori pe zi si apoi cate unul..... mi-am pus 2 vineri sambata, iar duminica mi-am pus unul singur.... luni nu mi-am pus pt ca marti dimineata mergeam la medic si nu am stiut daca e ok sa imi pun inainte.
   marti dimineata am fost la medic... mi-a spus ca trebuia sa imi pun si luni sa nu intrerup.... ca probabil din cauza anticonceptionalelor si din cauza ca cine stie ce am facut gresit ... mi-a scris o reteta daca se mai intampla sa imi apara.... si mi-a spus ca de data asta sa continui tratamentul pe care l-am inceput... si daca dupa ciclu menstrual mai simt ceva neinregula sa merg din nou si atunci o sa imi ia si o lama pt analiza...
   si acum problema...smile...eu m-am simtit bine dupa tratamentul asta .... si prietenului meu i-au trecut petele rosi dupa ce a luat flucovim la 3-4 zile... dar azidimineata am avut impresia ca simt niste intepaturi prin labii.... si acum cand am facut dus am simtit o mica durere din nou.... poate fi din cauza ca nu mi-a trecut candida inca?..(desi cand a aparut la inceput nu am avut nici un fel de dureri)... aseara dupa ce mi-am pus ovulul, mi-am dat si putin clotrimazol crema...poate fi de la asta?....sau din cauza ca de o saptamana si ceva am fost la epilat si acum imi cresc firele de par?...

... m-am gandit ca poate de la epilat mi-a aparut candida in prima faza... pt ca am facut la vreo 6 zile dupa ce m-am epilat cu ceara......

multumesc anticipat pentru raspuns.....va pup....

PS: mai trebuie sa imi pun inca 3 ovule...

Ultima oara a fost editat de a_d_a (2009-01-31 18:17:26)

#3414 2009-01-31 18:23:51

adrientz
New member
Inregistrat: 2008-11-07

stiam ca am candida,pt k am fost la doctor si acest diagnostic mi l-a dat.dr mi-a dat tratament,mi-a trecut si imediat dupa a reaparut.am facut acel tratament din nou,dar degeaba nimic.a zis clar k am candida.si acum am incercat tratamentul de pe forum si a mers.a fost bn pana la primul contact si a reaparut.nu stiu ce sa mai fac.nici nu am incredere in doctori astia din oras.dak nici tratamentul dat de ei nu a fost bun...atunci ce sa ma mai fac.sunt disperata.nu stiu ce sa mai fac.eu am avut impresia k in trat de pe forum m-a ajutat iaurtul,pot sa imi mai pun iaurt?sau ce sa fac?va multumesc

#3415 2009-01-31 18:31:27

Khristall
Insomniac member

a_d_a, dar nu e bine sa pui 2 ovule pe zi de clotrimazol, era de ajuns unul pe seara... ia si fa o analiza de secretie sa vezi exact ce ai si eventual o antifungigrama.
daca simti intepaturi e posibil sa fie de la candida

adrientz prietenul tau a facut tratament? e posibil sa ti`o dea el inapoi daca te plangi ca dupa contact patesti asa

#3416 2009-01-31 18:44:59

a_d_a
Full member

pai am pus 2 numai in primele 2 zile(si asta numai pt ca asa mi-a zis la farmacie)...si dupa numai unul.... ma gandeam sa termin tratamentul...asa cum a zis medicul si daca ma simt mai bine sa astept sa imi vina ciclul...si daca dupa mai am probleme....sa merg din nou la control...eu acum nici nu pot sa zic daca mai am sau nu pt ca scurgerile albe pe care le am acum sunt de la ovule.....si dureri nu am avut pana azi(de asta m-am speriat putin)......credeam ca mi-a trecut....sau ca numai am mare lucru ...pt ca nu am avut nici un fel de simptome pana azi....
   ...pot sa patesc ceva de la cele 2 zile in care mi-am pus 2 ovule??....

merci mult...pentru raspuns....smile

#3417 2009-01-31 18:49:02

Khristall
Insomniac member

pe prospect la ovulele tale ce scrie la mod de folosire? unul pe seara nu? asa si trebuie, nu te lua dupa capul farmacistelor pt ca risti sa faci o iritatie de mai mare frumusetea. crezi ca daca pui 2 pe zi si termini mai repede tratamentul e mai eficient! nu! acum daca ai pus lasa asa, bine ca nu te`ai iritat, dar nu mai fa asta.

#3418 2009-01-31 19:08:45

a_d_a
Full member

merci mult....ai dreptate....dar a trecut o saptamana de cand am facut prostia si am pus doua....si dupa am pus numai cate unul....daca nu am avut nimic pana acum sper sa nu am nici in continuare...oricum daca nu mai am alte dureri..... sau imi apar alte simptome...o sa merg la medic....eu sper sa imi treaca... 
   crezi ca daca prietenul meu a luat un flucovim vinerea trecuta si miercuri ii disparusera toate petele rosi...i-a trecut de tot??....

#3419 2009-01-31 20:47:54

adrientz
New member
Inregistrat: 2008-11-07

da si prietenu a facut tratament cu nidoflor unguent si flucovim,doza unica

#3420 2009-01-31 22:34:31

Khristall
Insomniac member

daca a facut tratamentul cum trebuie si i`au disparut bubitele sau ce avea el e ok.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.