|
Nu esti logat.
Candidoza-180#3402 2009-01-30 20:22:00
Re: candidozada...tratamentul cu antibiotic pt infectia urinara poate "ajuta" candida,de asta zic sa il mai pe asta mai intai.apoi cand il termin il faci si pe cel pt candida (care e ok).si trebuie sa folositi prezervativ in timpul tratamentului,dar sfatul meu e ca mai bine va abtineti pana termini,ajuta mai mult la vindecare. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #3403 2009-01-30 20:24:00
Re: candidozaantibioticul bine nu-ti va face pt candida, din contra se poate sa o agraveze Offline #3404 2009-01-30 22:33:11
Re: candidozaAntibioticele sunt produse de microorganisme. Substantele medicamentoase ca sulfanilamide (biseptol, furazolidon, metronidazol, s.a.) nu sunt din clasa antibioticelor, ele difera prin mecanismul si efectul lor asupra microbilor in organismul uman. Offline #3405 2009-01-30 22:48:53
Re: candidozaavand in vedere ca actioneaza impotriva bacteriilor eu am dedus ca poate afecta flora vaginala si de acolo candida, iar tu avand deja candida antimicoticul ar fi indicat(daca gresesc, ceea ce se poate, ma vor corecta fetele) Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-01-30 22:49:40) Offline #3406 2009-01-30 23:04:47
Re: candidozaeu la microbiologie si la farmacologie am invatat sulfamidele ca facand parte din clasa antibioticelor ..si asa si e.antibioticele sunt substante naturale cu efect antibacterian,produse de microorganisme,iar chimioterapicele sunt substante chimice cu efect antibacterian.in prezent nu se mai face o distinctie intre antibiotice si chimioterapice.si in mod normal la prescriptia antibioticelor se prescriu si antimicotice,tocmai ca sa nu te alegi cu o candida.ar trebui sa faci exact asa cum ti-a spus medicul...daca ti-a spus,desigur. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline Publicitateloading...
#3407 2009-01-30 23:10:23
Re: candidozadin pacate nu prea se prescriu antimicotice cu ab..mie nu mi-a zis nici un medic pana am ajuns la ginecologie Offline #3408 2009-01-30 23:15:02
Re: candidozada,asa e,ai dreptate.nu prea se prescriu...abia dupa ce te trezesti cu o candidoza iti explica medicul ginecolog ca e probabil sa te fi pricopsit cu ea din cauza tratamentului cu antibiotice. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #3409 2009-01-31 00:42:54
Re: candidozapai mi-au dat de la farmacie nastitina...1 la 8 ore..sa iau cat timp fac tratamentul cu biseptol. Offline #3410 2009-01-31 01:31:03
Re: candidoza...am si eu nevoie de niste lamuriri...aveam o candidoza de cateva luni...am fost la ginecolog si mi-a prescris diflucan...2 pastile...una la 7 zile...le-am luat...si imediat dupa aceea am inceput sa iau si anticonceptionale...nu stiu daca mi-a trecut candidoza caci de atunci am spotting si nu prea imi pot da seama...dar dupa prima pastila am observat o oarecare ameliorare dar nu ceva semnificativ...daca nu mi-a trecut pot repeta tratamentul cu aceleasi pastile?sau sa le schimb?si daca da cu ce?...si daca mai iau inca o data am nevoie de protectie suplimentara pe timpul administrarii?...folosesc ac loette...multumesc!...o seara buna! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3411 2009-01-31 01:33:55
Re: candidoza...am uitat sa mentionez...ca de 3 zile iau antibiotice pentru o infectie la o masea...si folosesc complexul B doar de azi...e posibil sa favorizeze reapritia candidozei?...sau e bine daca iau si din a 3 a zi asa cum a zis farmacista...?...va multumesc mult!!!!...P.S....l-am editat acum...scuze nu mi-am dat seama atunci...eram prea obosita...sper sa fie bine acum...multumesc pentru sfaturi...si inca o intrebare...stiam ca in urma tratamentului cu antibiotic trebuie protectie suplimentara 7 zile...dar in urma tratamentului cu diflucan???...multumesc mult...o zi buna!!!! Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-01-31 13:22:44) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3412 2009-01-31 12:19:12
Re: candidozape langa pastilele alea trebuia sa iti dea si niste ovule ceva. iar antibioticul favorizeaza aparitia candidei, trebuia sa iei antimicotic pe perioada tratam cu antibiotic si protectie suplimentara in timpul tratamentului+7 zile dupa. Ultima oara a fost editat de Danae (2009-01-31 12:19:57) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3413 2009-01-31 18:08:34
Re: candidozabuna... Ultima oara a fost editat de a_d_a (2009-01-31 18:17:26) Offline #3414 2009-01-31 18:23:51
Re: candidozastiam ca am candida,pt k am fost la doctor si acest diagnostic mi l-a dat.dr mi-a dat tratament,mi-a trecut si imediat dupa a reaparut.am facut acel tratament din nou,dar degeaba nimic.a zis clar k am candida.si acum am incercat tratamentul de pe forum si a mers.a fost bn pana la primul contact si a reaparut.nu stiu ce sa mai fac.nici nu am incredere in doctori astia din oras.dak nici tratamentul dat de ei nu a fost bun...atunci ce sa ma mai fac.sunt disperata.nu stiu ce sa mai fac.eu am avut impresia k in trat de pe forum m-a ajutat iaurtul,pot sa imi mai pun iaurt?sau ce sa fac?va multumesc Offline #3415 2009-01-31 18:31:27
Re: candidozaa_d_a, dar nu e bine sa pui 2 ovule pe zi de clotrimazol, era de ajuns unul pe seara... ia si fa o analiza de secretie sa vezi exact ce ai si eventual o antifungigrama. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3416 2009-01-31 18:44:59
Re: candidozapai am pus 2 numai in primele 2 zile(si asta numai pt ca asa mi-a zis la farmacie)...si dupa numai unul.... ma gandeam sa termin tratamentul...asa cum a zis medicul si daca ma simt mai bine sa astept sa imi vina ciclul...si daca dupa mai am probleme....sa merg din nou la control...eu acum nici nu pot sa zic daca mai am sau nu pt ca scurgerile albe pe care le am acum sunt de la ovule.....si dureri nu am avut pana azi(de asta m-am speriat putin)......credeam ca mi-a trecut....sau ca numai am mare lucru ...pt ca nu am avut nici un fel de simptome pana azi.... Offline #3417 2009-01-31 18:49:02
Re: candidozape prospect la ovulele tale ce scrie la mod de folosire? unul pe seara nu? asa si trebuie, nu te lua dupa capul farmacistelor pt ca risti sa faci o iritatie de mai mare frumusetea. crezi ca daca pui 2 pe zi si termini mai repede tratamentul e mai eficient! nu! acum daca ai pus lasa asa, bine ca nu te`ai iritat, dar nu mai fa asta. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3418 2009-01-31 19:08:45
Re: candidozamerci mult....ai dreptate....dar a trecut o saptamana de cand am facut prostia si am pus doua....si dupa am pus numai cate unul....daca nu am avut nimic pana acum sper sa nu am nici in continuare...oricum daca nu mai am alte dureri..... sau imi apar alte simptome...o sa merg la medic....eu sper sa imi treaca... Offline #3419 2009-01-31 20:47:54
Re: candidozada si prietenu a facut tratament cu nidoflor unguent si flucovim,doza unica Offline #3420 2009-01-31 22:34:31
Re: candidozadaca a facut tratamentul cum trebuie si i`au disparut bubitele sau ce avea el e ok. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|