|
Nu esti logat.
Candidoza-22#400 2008-02-13 20:36:00
Re: candidozae cam devreme de spus...asteapta sa treaca menstra si pune iaurt. pana atunci poti da cu bioclin mami de minuni Offline #401 2008-02-13 20:48:35
Re: candidozaPoate sa fie si faptul ca n-am mai facut o spalatura vaginala de mult timp...cu ovulele astea,unul la 5 zile...apoi menstra. Offline #402 2008-02-13 20:51:37
Re: candidozada de ce tre sa faci neaparat? ai zis ca ai prurit la nivelul labiilor si nu a vaginului. spala cu apa simpla si deget daca tii neaparat... mami de minuni Offline #403 2008-02-13 20:59:37
Re: candidozaOk,asa am sa fac....si de maine dimineata o sa incep sa iau si biotics...si o sa fac si instilatiile dupa ...mersik mult! Offline #404 2008-02-13 21:35:36
Re: candidozaBuna. Eu sunt noua pe forum. Am citit o mare parte a discutiilor si am ramas impresionata. Dar sa trec la subiect pentru a nu va ocupa prea mult timp. Incerc sa va spun cronologic simptomele, pentru a nu aparea neintelegeri. Offline Publicitateloading...
#405 2008-02-13 21:40:25
Re: candidozaDin ce spui u....par simptome de candida.De ce nu dai u fuguta la un medic sa mai faci un examen de secretie?si sa nu faci tratamente dupa ureche.... Offline #406 2008-02-13 21:50:17
Re: candidozaauryn se poate ca inflamatia aia sa fie de la lipsa de lubrifiere din cauza asta imflamarea.eu iti recomand sa cumperi bioclin gel si te ungi la exterior si la interior cu el dupa contact.cat despre secretie nu strica sa iti faci o lama si iti recomand sa faci treaba asta la Cantacuzino eu in iei am mare incredere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #407 2008-02-13 22:38:53
Re: candidozamersi de raspunsuri...eu inca sunt studenta...si traiesc o mare frustrare pentru ca acolo unde am gratuitate nu isi dau interesul...asa ca trebuie sa platesc. chiar daca as face rost de bani, enervarea este cu atat mai mare pentru ca ma simt trasa in piept... dar asta este altceva. o sa incerc gelul acela. dupa cum am spus...stiu bine ca trebuie sa merg la medic, dar am scris aici pentru ca este posibil sa mai fie persoane cu aceeasi problema, sau care stiu o solutie. Offline #408 2008-02-13 23:25:35
Re: candidozadin pacate auryn simtomele tale indica catre o candida...ar fi putut fi din cauza lubrifierii...dar intra in ecuatie si secretia branzoasa care desi nu e prezentat tot timpul e un bun indicator pt candidoza...poti incerca bioclinul dar nu stiu cat de mult te va ajuta...e nevoie de un tratament medicametos inainte...iar pt asta trebuie mers la medic...si in plus ai spus ca de ceva vreme se intampla...iar crema epilatoare nu da simtome adverse in timp...doar atunci cand e folosita... happy with him...inlove with him... Offline #409 2008-02-13 23:48:19
Re: candidozapai asta e si nedumerirea mea...ca ieri am folosit crema epilatoare ( Offline #410 2008-02-13 23:51:37
Re: candidozanoi nu ti putem recomanda nimic...pt ca in primul rand nu suntem medici...iar in al doilea e nevoie de o analiza de secretie pt a confirma ca asta ai...si pt asta trebuie sa mergi la medic.. happy with him...inlove with him... Offline #411 2008-02-14 00:41:50
Re: candidozacrys_ty_na...as fi bagat mana in foc ca nu sunteti medici...in al doilea rand in momentul in care cer un sfat nu inseamna ca o sa il si urmez...iar in al treilea rand...dupa cum am scris in primul post...am mers la medici...si voi mai merge. Offline #412 2008-02-14 00:53:11
Re: candidozanici nu te am considerat o pustoaica neatenta...pt ca si eu sunt la randul meu studenta...dar am vazut prea multe fete/femei care iau medicamente sau tratamente de capul lor...si in momentul in care ne ai rugat sa ti recomandam ceva pt candida ne ai pus intr o situatie nu prea buna...e una ca mergi la medic...iti da ceva si vi aici si discutam daca e bun...daca nu...cine l a mai facut ce parere a avut...etc...si alta cand ne dam cu parerea asupra unor lucruri iar apoi vine intrebarea "ce imi recomandati pt candida?"...imi pare rau daca nu arat mai mult compasiune la aceasta ora tarzie din noapte sau daca raspunsurile mele te au suparat in vreun fel...dar si eu am trecut prin ce treci tu...si nu doar odata...si stiu ca din pacate nu toate problemele se pot rezolva aici... happy with him...inlove with him... Offline #413 2008-02-14 07:38:43
Re: candidozaasa cum am zis in postul de mai sus eu zic ca si lipsa de lubrifiere are vina ei candida se poate sa fie si aia mai ales ca zici ca acum te mananca.fa o analiza la secretie la cantacuzino e in jur de 50 de roni.nu poti sa lasi candida netratata ca se cronicizeaza si scapi si mai greu de ea. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #414 2008-02-14 11:57:07
Re: candidoza
auryn, draga mea....asa rau suna sa spui cuiva ca ii ceri sfatul doar de amorul artei si ca asta nu inseamna ca o sa il si urmezi.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #415 2008-02-14 12:17:24
Re: candidoza
Mi-am dat cu Pantenol...e o crema pentru iritatia de scutec la copii...si vad ca s-a mai ameliorat discomfortul acela...Doamne ajuta sa fie doar o iritatie/alergie la absorbante...jur ca nu o sa-mi mai cumpar din astea normale!Desi intentionez sa merg sa mai fac un examen de secretie si sa vad pe unde se face si antifungigrama/antibiograma pe aici(depinde ce iese si daca mai iese vreo bacterie/ciupercuta),ca in caz ca n-a trecut candida ,poate ca fluconazolul nu este potrivit pentru mine.Va poop pe toate! Offline #416 2008-02-14 16:27:29
Re: candidozaziua buna tuturor...imi pare rau pentru discutia creata. o sa incerc sa justific afirmatiile facute si fac apel la intelegerea voastra o secunda! eu cred ca e chestiune de interpretare pana la urma... Offline #417 2008-02-14 16:40:02
Re: candidoza1.cred ca da VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #418 2008-02-15 10:11:03
Re: candidozaAm si eu o intrebare mai silly : cum si unde te duci pentru o simpla analiza de secretie? Eu am fost acum o saptamana la ginecolog pentru o consultatie si mi-a facut si un papanicolau la care urmeaza sa primesc rezultatele. Totodata mi-a dat tratamentul pentru candidoza... Nelamurirea mea - de blonda - este legata de repetarea analizelor, daca simt ca revine candida. Ma duc la un laborator si mi se recolteaza acolo? Sau trebuie sa ma duc la gineco, sa platesc consultatia (de 70 ron) si secretia recoltata s-o duc la laborator? :f?rv?nad: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|