|
Nu esti logat.
Cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?-11#191 2010-06-19 12:18:28
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?nu e nicio problema daca v-o trageti chiar daca nu sunteti immpreuna....ba chiar este ff sanatos!! fucking perfect... Offline #192 2010-06-19 22:54:04
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?da incerc sa gandesc pozitiv..dealtfel nu stiu unde as ajunge Offline #193 2010-06-19 23:40:23
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?4 aprilie 2009 . In patul parintilor iubitului eram impreuna doar de o luna si jumatate dar am avut sentimentul ca a venit momentul. Nu m a durut aproape deloc, a avut grija de mine si am simtit ca ne am apropiat foarte mult Inca suntem impreuna si ne iubim din ce in ce mai mult Offline #194 2010-06-20 10:53:15
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?
Frumos!!! Offline #195 2010-06-21 16:02:14
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Nu mai stiu data exacta ... acum 2 ani si jumatate cred... Locul ... Canapeaua din sufrageria mea ! Alors on Dance... " Intodeauna este prea devreme sa renunti. " Offline Publicitateloading...
#196 2010-06-21 18:31:23
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?data nu o mai stiu.acum 5 ani vara. eram ff indragostita de respectivul si s-a intamplat la apartamentul unui prieten de-al lui. a fost ff dureros, el nu a facut sa fie ceva oooaauuu pt mine "ca incepatoare" . acum cand stau si ma uit in urma imi pare rau ca l-am ales pe el sa fie primul. dar este prea tarziu. asta este,viata merge inainte si de fapt a si mers. pe planul acesta acum sunt multumita. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #197 2010-06-22 15:51:22
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?17.iunie.2003, eu 16ani, el 21, in patul parintilor lui. no pain, no blood, insa m-am cam sperit si dupa cateva minute nu l-am mai lasat sa continue , dar am reluat dupa vreo 2 ore . suntem impreuna de 7 ani jumatate si la anul avem nunta...e foarte frumos sa ne aducem aminte. Offline #198 2010-08-28 19:07:47
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Eu cand am facut-o prima oara aveam 18 ani... Eram cu barbatul cu care sunt acum care e cu 8 ani mai mare ca mine Ma simteam ciudat si imi era frica sa ma dezbrac in fata lui Strong reasons make strong actions! Offline #199 2010-08-28 21:00:56
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?* Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-06 23:14:51) Offline #200 2010-08-28 21:04:37
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?experienta mea nu a fost placuta...am facut-o ca sa nu il pierd pt k eram prea prostuta....si pana la urma dupa cateva luni tot a disparut...imi pare enorm de rau si azi...nu trebuia sa fie el primul...nu merita Offline #201 2010-08-29 02:02:51
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?In cort pe plaja, in 2mai, acum 3 ani, pe 5 iulie, chiar in ziua in care trebuia sa ne intoarcem acasa , aveam 15 ani , a fost frumos... se auzea marea eh, m-a durut... dar a fost prima oara pt amandoi si la un moment dat, ii zic " hai ca ne ajunge pt azi" , el zice "acu-i acu" ...si eu eram dar suntem si acum impreuna aproape 4 ani -Ştiinţa ne-a făcut zei, înainte să merităm să fim oameni- Offline #202 2010-09-01 18:15:01
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?orangina123, era situatia limita de trebuia chiar atunci si acolo ? ))))) sau pasiunea si-a jucat perfect rolul ? ))) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #203 2010-09-01 18:41:31
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?* Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-06 23:15:10) Offline #204 2010-09-01 20:41:09
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Eu imi aduc aminte parca a fost ieri, chiar anul acesta am si sarbatorit ziua respectiva alaturi de el desigur eram la munte, prima vacanta impreuna cu el, stateam la o cabanuta de lemn foarte draguta si ne pierduseram in padure la 11 noaptea pe un frig neinchipuit, fara lanterne, doar cu telefoanele ale caror baterii se terminau. si eu ma rugam sa ajungem la liman, imi tot spuneam in cap "Doamne da sa scapam si promit sa fac sex cu el" Ultima oara a fost editat de coraline (2010-09-01 20:44:42) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #205 2010-09-01 23:28:33
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?mlti ani inainte si fericiti coraline....la mine nu stau lucrurile chiar asa....prima data a fost acum 2 ani cu unul mai mic ca mine cu 3 ani..nu a fost placut c m-a durut si de atunci nu am mai vrut cu nimeni...in schimb am ramas prieteni si acum...era imediat dupa pasti pe 2 mai intr-o dimineata ....am mers impreuna la niste prieteni..deja trecuse 3 zile dormeam impreuna si nu se intamplase inca nimic pana in acea dim...m atrezisem eu pe la 4 nu mai puteam dormi...si ma foiam in pat,asa l-am trezit si pe el...am dat drumul la muzica k si as aera deschis calculatorul..am inceput sa ne sarutam si lucrurile au continuat...inca era mirat ca eu eram virgina si la vremea aia...ne stiam de mici crescusem impreuna...dar cu toate ca nu am simtit placere....mi-a placut cum s-a comprta cu mine,,,rabdarea si grija cu care facea fiecare pas...se inatmplase dupa 4 luni de cand eram impreuna...doar ca eram la distanta....vb f mult la tel..dar cu timpul s a stins....ne-am despartit imediat dupa ce am facut 1 an..chiar de revelion knd eram impreuna la o petrecere...asa a fost sa fie...si de atunci nu m-am imiplicat niic intr-o relatie,imi era teama nu ma mai puteam apropia de nimeni...pana cand intr-o zi l-am cunoscut pe cel cu care sunt acum.. Offline #206 2010-09-01 23:45:18
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?acum vreo 3 ani in brasov, amandoi virgini, vreo 6 luni de incercari nereusite in spate si inca vreo 6 luni de relatie in fata "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #207 2010-09-02 18:15:17
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?s-a intamplat acum 5 ani ,dupa o relatie de 5 ani cu un tip mai mare cu 2 ani ca mine,locul a fost la un verisor de a lui,nu a fost asa cum ma asteptam .pe parcurs am simtit acel woow. regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #208 2010-09-14 20:30:35
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?s-a intamplat acum cu cateva zile... cu cel pe care-l iubesc a fost f fain, mult mai bine decat ma asteptam, s-a purtat exemplar, a avut f multa rabdare... acum mi-am dat seama ca-l iubesc mai mult:X Doar tu! Offline #209 2010-09-14 21:54:40
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?s'a intamplat ...aq 2 ani aveam 15 ani ....s'a intamplat la el.... a fost ceva spontan...si uite ca si acum suntem impreuna.... a fost frumos Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2010-09-14 21:55:00) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|