|
Nu esti logat.
Cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?-12#210 2011-09-09 12:06:27
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?eu si prietenul meu suntem impreuna..de doua luni si ceva...as vrea sa o fac cu el...dar imi este frica...pentru ca virginitatea dupa parerea mea este lucrul cel mai de pret al femeilor ..pe care nu ar putea sa il recupereze.El se comporta foarte frumos si nu mi-a dat niciodata motive de indoiala.. nu ma preseaza deloc in legatura cu sexul,ba din contra eu il presez..si ii spun ca imi este frica si am o oarecare reticenta(iar el imi spune sa stau linistita ca nu ar putea sa imi faca rau).Stiu ca tine la mine si imi arata in fiecare zi..dar sincer nu stiu cum sa procedez si ce sa fac Tin sa precizez ca am dormit odata impreuna dar nu s-a intamplat nimic(doar putin petting si am vazut ca nu l-a deranjat faptul ca nu am facut-o.Un sfat va rog?Multumesc Offline #211 2011-09-09 12:21:27
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?na ca facui si eu o mica pauza si dadui pe net Draga Bebelusa, cum poti spune tu ca virginitatea e cea mai importanta chestie la o femeie? si inteligenta, felul ei de a fi, capacitatea ei de a gandi si actiona? chiar asa, astea sunt 0 barat, daca esti virgina esti perfecta? Ultima oara a fost editat de coraline (2011-09-09 12:22:30) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #212 2011-09-09 12:22:25
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?ce sfat ai putea primi? daca vrei, fa-o... doar tu stii ce simti, si daca esti pregatita... nu uitati de protectie, altceva nu stiu ce ar mai fi de zis daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #213 2011-09-09 12:24:55
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Da stiu ca este o gandire mai invechita,aproape 18 ani...dar am avut experiente foarte urate..cu un baiat care mai avea putin si ma viola..poate si de la asta se trage.... Ultima oara a fost editat de BebelusaDulce (2011-09-09 12:27:19) Offline #214 2011-09-09 12:31:56
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?pentru ca nici o mama, oricat de open-minded ar fi, nu o sa ii explice niciodata fiicei pana unde intra p***, in ce pozitie sa stea ca sa aiba orgasm, cu ce viteza tre sa dea din fund cand sta deasupra daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#215 2011-09-09 12:35:07
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?sumire.pe bune? chiar asa la moda a ajuns sa fii virgina? atunci ce naiba si-o trag toti de la 12 ani si apar aici persoane care considera ca la 14 ani deja esti perfect apt de sex? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #216 2011-09-09 12:35:28
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?
my point exactly daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #217 2011-09-09 12:41:06
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Stiu ca ma cam grabesc...dar simt ca as putea avea o relatie lunga cu el,as faceo cu el pentru ca il iubesc si simt ca sentimentul este reciproc,i-am cunoscut si parintii el i-a cunoscut pe ai mei,dar am si sentimentul acela de frica,pentru ca as putea sa dau gres si sa pierd ceva de valoare....desi imi place faptul ca nu ma preseaza si nici nu aduce vorba despre sex(chit ca de fiecare data cand suntem singuri in locuri mai retrase..vad ca i se scoala dar eu nu fac nimic,absolut nimic)...dar oricum cred ca voi mai astepta pana sa o fac cu el... si in primul rand nici nu prea avem unde acum....si parca e mai bine asa multumesc foarte mult pentru sfaturi Offline #218 2011-09-09 12:42:31
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?eh na, virginitatea o dai cuiva special si in rest ti-o tragi cu oricine apuci. sexul in general trebuie sa fie special, sa fie cu cineva drag, nu doar virginitatea. cat timp vrei si stii ce vrei si cum sa o faci sa fie bine (da, protectie, sa il si cunosti pe ala sa nu ajungi carpa de sters pe jos alea alea) e ok Ultima oara a fost editat de coraline (2011-09-09 12:43:35) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #219 2011-09-09 12:43:09
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?
-1 Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #220 2011-09-09 12:46:03
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?da sumire, asa "repede" daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #221 2011-09-09 12:49:03
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?mai pretios decat orice himen este sanatatea ta mintala. degeaba tii cu dintii daca ajungi sa te dai cu capul de pereti dupa si degeaba o faci cu toti care iti ies in cale daca pe final o sa te consideri tu pe tine curva. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-09-09 12:50:18) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #222 2011-09-09 12:52:48
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?nu, curvele sunt cele care o fac pe bani. cea care o face cu cine vrea ea este doar libertina, eu una sunt e parere ca atata timp cat o faci cu cap si impacata cu tine insati, nu are nimeni dreptul sa te judece. nici macar pe curve nu cred ca are cineva dreptul sa le judece. pana la urma, fac ce vor ele. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #223 2011-09-09 13:33:46
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Pe 1 mai 2011 la Moeciu de Jos, ?n pat )) Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #224 2011-09-09 21:44:51
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?13 noiembrie 2007 aveam 16 ani. la mine acasa, in patutul meu When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #225 2011-09-09 23:55:32
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?BebelusaDulce si pentru mine himenul = 0. si virgina pana la casatorie = bullshit.. o faci cand vrei, cu cine simti, fara prejudecati si temeri. te protejezi corect (adica prezervativ, pilule, spermicide..etc) si te bucuri de experienta. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #226 2011-09-10 20:07:13
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?stiu ca-s offtopic dar am o mare dilema. stiu suna cam prostesc dar cum nu ma pricep in domeniu as vrea si eu niste lamuriri.am facut dus cu prietenul meu si el a ejaculat.tin sa mentionez ca nu ne protejam de nici un fel si nici nu a existat penetrare.care este posibilitatea de a fi ramas insarcinata? as dori si eu niste pareri.poate ma lamureste cineva din domeniu.multumesc anticipat. Offline #227 2011-09-10 20:15:38
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?nu sunt expert in domeniul asta cum probabil ai vrea...dar te asigur ca nu ai absolut nicio sansa sa ramai insarcinata. conjuctura cum el a terminat nu ne-ai spus dar in orice caz atata timp cat nu a existat penetrare nu e nicio sansa sa fii...in aer si in apa spermatozoizii mor extrem de repede. ar fi bine totusi sa folositi si o protectie. you never know.. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #228 2011-09-10 22:38:58
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?pai s-a abtinut tinudu-si mana astfel incat sa nu-si dea drumul pe mine si a terminat langa mine, nici macar atingandu-mi zona vaginului, insa dilema mea e apa in care spermatozoizii ar trai mai mult timp. sau chestia asta e mit? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|