|
Nu esti logat.
Cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?-13#229 2011-09-10 23:27:09
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Defapt, adevarul e ca spermatozoizii mor instant in contact cu apa sau orice alta forma de umezeala Ultima oara a fost editat de popicel (2011-09-10 23:27:59) Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #230 2011-09-10 23:28:07
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?e mit povesti de speriat copiii. n-ai de ce sa-ti fie frica. mediul propice pentru spermatozoizi e vaginul. nu apa. pai in felul asta am numi apa mama noastra...ca din ea am fi nascuti. nu? Do the world a favor, stay like this forever. Offline #231 2011-09-10 23:39:01
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?stiam ca nestiinta mea va starni hohote de ras, dar decat sa raman in ceata am preferat sa fiu luata peste picior ca pe viitor sa stiu cum sta treaba.cand o sa mai am neclaritati (avand in vedere ca nu am facut-o niciodata)am sa revin pe forum cu intrebari.oricum multumesc frumos si nu, nu m-am suparat. Ultima oara a fost editat de jeleu24 (2011-09-10 23:41:13) Offline #232 2011-09-10 23:42:21
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?dar nu te-a luat nimeni la misto. recunosc, am fost usor amuzat de intrebari si felul cum le-ai spus. mai mult ma framantam sa iti explic cat mai clar si sa-ti dau si un termen de comparatie. m-a amuzat sa vad ca si popicel a procedat la fel ca mine Ultima oara a fost editat de Random (2011-09-10 23:44:39) Do the world a favor, stay like this forever. Offline #233 2011-09-11 00:10:29
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?nu m-a deranjat ca v-ati amuzat.si acum poate ma luminati si pe mine si-mi explicati anumite aspecte: spre exemplu, daca el ar fi ejaculat pe vagin si nu in vagin, sansele ca ea sa fi ramas gravida care sunt? Offline Publicitateloading...
#234 2011-09-11 00:18:47
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Deja cred ca fetele de pe forum sunt mult mai in masura sa-ti raspuna... Dar cred ca atata timp cat ejaculeaza pe vagin (nu in), tot nu prea ai avea cum sa ramai gravida... Oricum, cel mai sigur e ca, atata timp cat nu vrei copii, sa te protejezi. Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #235 2011-09-11 00:42:53
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?eu zic ca daca ajung pe vagin la intrare, sunt oarecare sanse sa ajunga inauntru si sa inoate pana unde trebuie. sanse foarte mici, e drept dar si 1% sunt destule cand nu-ti doresti deloc un copil. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #236 2011-09-11 00:43:50
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?ok, mersi pentru lamuriri.oricum astept si niste pareri de fete! si scuze ca v-am stresat pe forum cu problemele mele, dar chiar ma gandeam serios sa iau o pastila de a doua zi. Ultima oara a fost editat de jeleu24 (2011-09-11 00:49:42) Offline #237 2011-09-11 10:20:20
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?0 sanse, nu te-ai lamurit pana acum? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #238 2011-09-11 10:25:40
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?ba da, m-am lamurit, dar mai ceream si eu ceva informatii de la cei mai experimentati ) Offline #239 2011-09-13 21:53:32
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Prima data a fost acum un an si 4 luni` pe 31.05.2010 ! Eu aveam 17 ani si 2 luni iar el. avea 17 ani fara 4 luni...a fost acasa la ex.meu prieten..cu care am avut o relatie de aproape 3 ani..A fost foarte frumos..aman2 eram la inceput..fiind virgini..ne era foarte frica..tremuram amandoi.. Dar chiar daca m`a durut foarte tare..a fost extrem de frumos..si nu regret absolut nimic...ma bucur ca el a fost primul.. l`am iubit extrem de mult..si o sa ramana mereu in sufletu meu..si chiar daca ne`am despartit.. continui sa`l iubesc.. o sa fie mereu special pt mine` si pt sufletul meu..( cele mai frumoase amintiri si sentimente le`am avut alaturi de el).. Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #240 2011-09-14 17:05:41
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Acum 5 ani si jumatate. Dupa doua incercari nereusite, a treia s-a incheiat cu o ruptura de vagin pentru care a fost nevoie de copci. Am aflat apoi de la doamna doctor care m-a tratat ca am himenul foarte dur si ca, indiferent de partener sau de varsta mea (aveam 23 de ani si ma gandeam ca poate am asteptat eu prea mult:P), nu s-ar fi rupt normal. Asa ca dezvirginarea propriu-zisa s-a produs pe masa ginecologica si, spre norocul meu (sau nenorocul pentru ca m-a durut groaznic) nu am ajuns la himenoplastie (rupere chirurgicala cu spitalizare, anestezie si tot tacamul). Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #241 2011-09-15 08:19:46
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?numai pentru mine nu a contat asa mult ziua, luna si anul?! eu stiu ca a fost candva, prin august (asta am tinut minte fiindca era vacanta de vara si mai era f putin pana incepea scoala.. si imi facusem si tatuajul inainte..ca altfel nu-mi aminteam nici luna) ..dar ziua nu mi-o amintesc www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #242 2011-09-15 08:45:19
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?eu si ora o stiu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #243 2011-09-15 08:46:40
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?tare inseamna ca pe mine m-a preocupat putin spre deloc.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #244 2011-09-15 15:59:34
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?asta cu ora ar fi cam complicat...la mine a fost un interval orar...ca a durat ceva procedeul Offline #245 2011-09-15 19:20:01
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Nu, mihaela, nu esti singura, eu chiar m-am concentrat bine sa nu stiu in ce data suntem, ca nu voiam sa ma urmareasca toata viata, mai ales ca stiam ca nu o sa ramanem impreuna. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #246 2011-09-15 20:14:13
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Off topic-On topic: Cu cine? fucking perfect... Offline #247 2011-09-15 21:06:22
Re: cand ati facut prima data sex/dragoste, si unde?Eu? Cu primul cu care am facut-o Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|